Śmieszy mnie trochę,że ludzie piszą,że Rodzina Zastępcza jest o wiele lepsza [też świetny serial!],a potem krytykują Rodzinkę.pl za brak realizmu ;) Rodzina Zastępcza była bardziej realistyczna? :) Które dzieci są..prawdziwsze? ;) Te wrzeszczące,pyskujące,wyciągające kasę czy te z Rodziny? :)) Pytanie retoryczne ;)
Dla mnie rodzinka.pl przedstawia życie ZDROWEJ I NORMALNEJ polskiej rodziny.I to jest super.Naprawdę,nie przekładajcie wszystkiego na pieniądze,bo źle to o was świadczy.Tę rodzinę od mojej różni tylko to,że nie mieszkam w domu wielorodzinnym i nie robimy zakupów w Almie tylko w Polo Markecie i Lidlu ;) 100 % realizmu!
Młodzi ludzie,uświadomcie to sobie - dzieci to rozgardiasz,wrzask,bałagan,pyskowanie [gdyby wszyscy pyskowali tak jak boscy byłoby naprawdę pięknie],wyciąganie kasy,różnego rodzaju potrzeby w stylu "kup mi nowy telefon" Takie są dzieci,tacy są nastolatkowie - to NORMALNE.
Tak samo jak dobry kontakt z rodzicami,luźne rozmowy.Rodzic powinien być najlepszym przyjacielem dziecka,a nie boską istotą,której trzeba oddawać cześć na każdym kroku i ciągle dziękować,że żyjemy i mamy co jeść ;) Współczuję ludziom,których wychowywali pedanci-cholerycy,ludzie z kompleksami itd.Ale nie miejcie pretensji,że niektórzy są inni i mają trochę inne podejście do wychowania.
A Ci co piszą o "lewackiej propagandzie" - heh.Znam was,aż za dobrze i powiem wam jedno - oby więcej tej propagandy w naszym codziennym życiu,tego sobie i wam życzę ;)
Myślisz, że nikt nie skojarzył że worldstreet to polskawiejska? Te same błędy, hasztagi, argumenty?
POWDZENIA l]
Po prostu wmawiasz mi coś czego nie zrobiłem. Nigdy nie napisałem "ty debilu z zawodówki".
Jedyne co mi zarzucasz i się zgadza to, że lubię pieniądze.
Reszta to twojej wymysły lub niedopowiedzenia.
Nie wiem, czy ogarniasz sprawę, ale w tym wątku przyznałeś się, że tekst o niepełnosprawnych kolegiach, który pochodzi z forum "Blokersów" to "twój punchline".
Idąc tym tropem reszta z wypowiedzi ze wspomnianego forum, w którym ciśniesz również po uczniach zawodówek, też jest twojego autorstwa, frajerze.
Chyba masz jakiś problem z myśleniem logicznym, albo nie potrafisz czytać.
Jeśli znajdziesz jakikolwiek post, gdzie napisałem do kogoś personalnie ty "debilu z zawodówki" to przyznam ci racje. Równie dobrze mogę powiedzieć "je#ać bananowców" i to również będzie zwykły strzał w powietrze i personalnie do nikogo nie trafi. W przeciwieństwie do twoich wyzwisk i oszczerstw w stosunku do mnie, moich kochany rodziców i szanownych dziadków.
No, ale widać, że bardziej cie to uraziło, więc coś musi być na rzeczy z tymi twoimi koneksjami z zawodówkami.
odpuść sobie filmweb, skoro używasz słów, których znaczenia nie ogarniasz swoim słeczym rozumkiem ;D
Gdy nie wiesz co odpowiedzieć, bawisz się w Jana Miodka #typowe.
No, ale jak się nie ma nic ciekawego do powiedzenia, a do tego nie rozumie prostych metafor to faktycznie lepiej z tobą nie dyskutować.
Choć w sumie, dla mnie to w wolnej chwili zawsze dobra godzina beki.
koneksje z zawodówkami to metafora? tak samo jak tajemniczy "eklipenci"? :]
Dzieciaku, nic ci nie muszę udowadniać l] Sam się pogrążasz swoim frajerstwem i wypieraniem własnych postów sprzed roku l]
Człowiek się zmienia, dorośleje, a nie jak ty.
Ciągle smęcisz to samo pod tą samą nutę.
Dobra spadam, jak będzie mi się chciało to coś ci napiszę w przyszłym tygodniu. Choć co ty możesz mi odp? że "je#iesz mi matkę, dziadka"?, że "jestem frajerem", znowu będziesz wracał do jakiś postów z przed kilku lat? Skończyłeś się dziadziu, usuń konto i wróć za jakiś czas z lepszym odbiciem swojej osoby.
Nara ku#wa.
PS. Jeden bładzik specjalnie dla ciebie, żebyś się "Spuszczał" nad swoją znajomością jez.polskiego.
Słekuś, uspokój się, bo jak jeszcze raz pokażesz mamusi filmweba i zobaczy, jak brzydko mówisz to ci obetnie kieszonkowe, a wtedy poczujesz co to znaczy HASZTAG kryzys ;]
A właśnie, jak tam tygodniówka? Dalej hajs leci, panie "dorosły"? l]
"Skasuj konto, wróć za jakiś czas, nara ku#rwa!"
Cóż za pocisk ;] Pewnie tak mocno klikałeś "wyślij" że aż ci się paznokieć złamał. HASZTAG dzwoń po manikiurowe pogotowie! Natychmiast!
Jesteś taaaki odważny jak kitrasz się za monitorem ;)
Zaproponować jeszcze raz spotkanie na mieście, by sprawdzić czy na żywo też jesteś taki wygadany? Lepiej nie, bo znów przeczytam teksty o tym, że jesteś za ładny, by ryzykować l]?
Wklejam linki do naszych "miłych rozmów" od których zaczęła się nasza znajomość:
http://www.filmweb.pl/film/Blokersi-2001-31400/discussion/Przeci%C4%99tny,219009 2
http://www.filmweb.pl/film/Sala+samob%C3%B3jc%C3%B3w-2011-539509/discussion/Nie+ ka%C5%BCdy+kto+jest+bogaty+musi+by%C4%87+z%C5%82y,2336264
dzięki czemu zainteresowani będą mogli sprawdzić, czy te teksty o niepełnosprawnych, ludziach po zawodówkach itd, to twoje dzieło ;]
Jednocześnie uprzedzam, że to jest bardzo, bardzo dużo czytania (w dodatku ze śladami cenzury, bo HASZTAG było grubo!:D) materiału o niemożliwym wręcz poziome absurdu, dzielnie nadawanym przez polskąwiejską (ja tylko starałem się jej dotrzymać kroku! l])
Oczywiście, nie byłbym sobą, gdyby w tym momencie nie zareklamował swojej tfurczości, a mianowicie wierszyka, trapowo-oldsuklowego na temat "dzieci przed 30ką", którego inspiracją była właśnie polskawiejska ;)
Szczegóły na blogu Prezydent Pieseu w zakładce "Joł! Joł! Ciekierap! Ciekierap!" endżoi l]
A na zakończenie dodam, że mam w ch*ju, czy mi odpiszesz, naprawdę :)
Między nami nie ma nawet dekady różnicy, jeśli chodzi o wiek.
Co innego, jeśli idzie o IQ - masz dwadzieścia lat, a nie wiesz jak poprawnie użyć słowa koneksja? Bo połączenie jej z zawodówką to "metafora"? Co takiego :D?
I to nie jest tak, że ja się "spuszczam" nad swoją znajomością ojczystego języka.
To naprawdę nie jest moja wina, że ty mając tyle lat walisz byki jak rasowy gimbus, bo co innego matura, gdzie są słowniki, a co innego filmweb, gdzie jest jedynie twój słeczy łeb...
Ciekawe, co robisz z zaoszczędzonym czasem przy tworzeniu skrótów typu "cb" "odp" i innych? Snujesz marzenia o studiach, na które i tak się nie dostaniesz? Planujesz karierę, która się nie ziści bez pieniążków mamusi i tatusia? ;]
Będę kończył. Idę powymyślać dissy na twoją rodzinkę, bo jest mi BARDZO PRZYKRO, że cisnę po rodzinie typa, która w latach komuny bratała się z czerwonymi, by "dziadzio mógł jeździć po Europie a taty nie łapała milicja na studiach". Naprawdę, bardzo mi przykro że cisnę po ich pamięci i ich potomku, który jest "dumny" ze swych czerwonych korzeni l]
SŁEEEEEK!
polskawiejska ma tak bogatego starego, że kończy rozmowę telefoniczną rozwaleniem smartphona o podłogę
HASZTAG kulturalnie HASZTAG "STYLOWO" jak na XXI w. HASZTAG będzie nowy! HASZTAG wiadomo od kogo ;]
polskawiejska gardzi uczniami zawodówek a tak naprawdę to zazdrości im koneksji
HASZTAG on też tak chce HASZTAG koneksje w zawodówkach tak bardzo HASZTAG materiał na dziennikarza SUCH MUCH!
polskawiejska ma opcję wykupioną w abonamencie przez ojca, która w graniu na czekanie uruchamia komunikat:
"jeśli masz 30 lat i jesteś dorosły, pracujesz i nie mieszkasz z rodzicami pobierając 150 zetów tygodniówki, to po co do mnie dzwonisz?"
HASZTAG by zachować "hierarchię" HASZTAG SŁEEEEK!
polskawiejska do tej pory nie wie, dlaczego matka ma do niego żal o to, że przyprawił dziadka o zawał. On tylko chciał się od niego dowiedzieć, co znaczy to dziwne słowo: "lustracja"?
HASZTAG szit heppenz HASZTAG jednego mniej
polskawiejska idąc do kasyna z kasą ojca w kieszeni, obstawia tylko czerwone
HASZTAG poszanowanie tradycji HASZTAG duma zobowiązuje
"Dla mnie rodzinka.pl przedstawia życie ZDROWEJ I NORMALNEJ polskiej rodziny."
Buahahhahahaha.
Zdrowej :D
Normalnej :D
Tak przeczytałem naszej stare rozmowy co podlinkowałeś. I pięknie cie wtedy gasiłem, co prawda od tego czasu mam do tego już duży dystans i beke, ale za bardzo się tutaj rozkozaczyles i czas cie ustawić do pionu, byś zamiast szczekać, skamlał jak twój piesio z awatara.
Co do kolejnej twoje próby namówienia mnie na spotkanie, powiem tyle : daruje ci życie #Juliusz Cezar
Z jednej strony piszesz że "czas ustawić mnie do pionu" a potem że "darujesz mi życie".
Czyli "będę dalej szczekał przez neta bo w ten sposób nic mi nie zrobisz i mój piękny pyszczek pozostanie w jednym kawałku! SŁAK!"
Ty naprawdę sądzisz, że chcę się z tobą ustawić po to, by cię lać? Człowieku l] Nigdy nie zaatakowałem nikogo bez powodu a takie intelektualne i fizyczne ścier*wo jak ty nie jest warte złamania tej zasady l]
I nie wiem, czy ogarniasz, ale właśnie się przyznałeś że te teksty, którymi mnie rzekomo "gasiłeś" czyli pociski po niepełnosprawnych, o hierarchii ze względu na hajsy, o zawodówkach itd to twoje dzieło, czego tak się ostatnio konsekwentnie wypierałeś l]
Jak to możliwe że to właśnie ty byłeś tym zwycięskim plemnikiem?
Pan Worldstreet jest tak bogaty, ze w dzieciństwie w czasie trwania wigilii przychodziło dwóch Mikołajów, bo jeden nie mógł wnieść sam wszystkich prezentów dla niego.
Jeden był z Laponii, a za drugiego przebierał się dziadek bo od zawsze lubił czerwony kolor.
HASZTAG dobrze urodzeni HASZTAG maja łatwiej HASZTAG a za komuny wpadał jeszcze Dziadek Mróz
polskawiejska myśli że jest bogaty, nie pracując i żyjąc z kasy rodziców :)
HASZTAG ogarnięty HASZTAG złota przyszłość HASZTAG rodzice żyją wiecznie HASZTAG jak to, że nie?!
HASZTAG Dom mody HASZTAG spadeczek HASZTAG konto od dziadków prowadzone od mojego urodzenia
No i super l)
Kup sobie za tę forsę trochę godności, coby na stare lata sumienie nie zaczęło gryźć, gdy będziesz sobie zadawać pytanie, do ilu rzeczy w życiu doszedłeś samodzielnie, a nie dzięki kasie czy KONEKSJOM swoich dziadków l]
Na stare lata to będę w ciepłych krajach spoglądał na zachód słońca. A moje dzieci będą szefami twoich dzieci.
No ba l]
Bo przecież pracując dopiero od 30ki (HASZTAG start dorosłości wg. polskiejwiejskiej) z miejsca wbija się na level, w którym kasa leci z nieba i można wygrzewać tyłki w ciepłych krajach ;]
HASZTAG marzenia tak bardzo słeeeek
A tak przy okazji - ja się może nie znam, ale wydaje mi się, że taki biznes jak dom mody wymaga naprawdę ogarniętego umysłu, a czy można o nim mówić w twoim przypadku? Gdy nie ogarniasz, np. jaka jest minimalna płaca w Polsce itd? l] Czy taki debil ja ty będzie miał kiedykolwiek własny biznes, którego nie będą prowadzić za niego rodzice?
HASZTAG Nie sądzę l]
Nie ważne kto prowadzi, ważne kto ma z tego hajsiwo
Dom mody to nie jakiś przytułek dla bezdomnych by płacić minimalna krajowa swoim pracownikom.
Juz pracowałem dla mojej mamy koleżanki i mam doświadczenia jeśli chodzi o pokazy itd. a reszty się nauczę z czasem jak będę chciał pójść w takim kierunku.
W sumie nie głupi pomysł, już jeden ideał im wyszedł, wiec można im w tej kwestii ufać.
Jak będzie jakaś większa impreza u nas w domu to się zapytam sprzątaczki i wtedy ci odpowiem
HASZTAG poczekaj
Chyba jednak wynosi 2,150. Tyle przynajmniej ostatnio koledze proponowali za pełny etat i powiedział, ze za takie "minimalne gówno" robić nie będzie.
Ciekawe dlaczego mówisz o propozycji kierowanej do kolegi, a nie do ciebie l] Czyżby HASZTAG telefon milczy HASZTAG a co to jest CV? ;D
Ty masz świadomość tego że to jest forum publiczne?
I że każdy użytkownik, zarejestrowany lub nie, może przeczytać twoje "mądrości"?
W takim razie zapraszam do dyskusji. Poza tym Mama wie, znajomi wiedzą czasami jak siedzimy u mnie na chacie to wolnej chwili razem coś do ciebie piszemy.
Bez spiny, totalny chillout
Mowie jak jest #maxiu kolonku
To oczywiste, że piszecie posty grupowo, bo jeden człowiek sam by takich głupot nie stworzył
HASZTAG wykryty spisek
Czyli mam rozumieć, że twoja najbliższa przyszłość rysuje się mniej więcej tak:
Jak w październiku nie dostaniesz się na filmówkę
("Jak to?! Przecież mam rurki i koszulki z dekoltem, czyli HASZTAG styl z XXI wieku! Nie znajom siem!!!")
ani na żaden inny kierunek to podbijesz do starej z tekstem: "matkaaaaa! od dzisiaj mam dom mody! Tak, za twoje pieniądze. Tak, ty będziesz prowadziła księgowość. No taaaaakkkk! TY ogarniasz umowy, pokazy i resztę. Co? ŻE CO? Kasa będzie dla ciebie? Oci*pia*łaś? Przecież ci mówię, że to MOJA FIRMA!" ;]
A jak będą problemy z hasjsem na start biznesu to będzie telefon do dziadzia z prośbą o to, by umierał szybciej bo sprawy spadkowe trwają a wnusio JUŻ CHCE mieć WŁASNY BIZNES l]
Kochana Mamusia nie ma czasu na takie rzeczy, musi zajmować się marketingiem w reklamie, a wolnym czasie obrazami, które maluje i są jej pasja.
To jak sobie słek sam poradzi z takim wyzwaniem? Nie wytrzymał semestru na kulturoznawstwie a poradzi sobie z biznesem?
einsiu bywasz czasami na Chmielnej? Kiedyś może na siebie przypadkiem natrafimy :D
Co tak zamilkłeś? Powiało grozą?
Zluzj rurki polskawiejska, jesteś bezpieczny bo ja dziewczynek nie biję ;)
Kim zostanie polskawiejska, jak będzie duży i dojrzały
(czyli gdy skończy 30 lat)?
Owocem Jogobelli
HASZTAG ambitnie
HASZTAG może to mu się uda osiągnąć w życiu bez protekcji starych?
HASZTAG żartowałem
HASZTAG zje*bie to jak młody ksiądz ślub
polskawiejska mając dwadzieścia lat NADAL nie wie, ile wynosi minimalna pensja w Polsce, a marzy mu się własny dom mody
HASZTAG ogarnięty HASZTAG przyszły przedsiębiorca HASZTAG mamusia pomoże HASZTAG dla syńcia wszytko!
polskawiejska ma ambitne podejście do prowadzenia własnego interesu - zleci to rodzicom bez żenady, bo przecież jego zdaniem:
Oto lista sukcesów życiowych polskiejwiejskiej, które udało mu się osiągnąć bez pomocy i kontaktów rodziców:
HASZTAG imponujące
HASZTAG taki zaradny
HASZTAG kim jesteś polskawiejska?
HASZTAG jesteś sfycienscom! HASZTAG kim jesteś?! HASZTAG jesteś sfycienscom! HASZTAG kim?!
HASZTAG żartowałem, jesteś żałosny