PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73319
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Oto co już znalazłam na temat 11 odcinka.

http://www.facebook.com/note.php?note_id=237305232975667
"After being pushed around, threatened and more by “A,” Emily is at a breaking point and
her friends know that something drastic has to be done to save her. The girls turn to the
only person they have come to trust and know that she can’t let their secrets out – Dr.
Anne Sullivan. Finally being able to reveal the torment that “A” has put them through to
someone outside of the tight-knit group gives the girls a sense of relief and Emily a new
sense of courage. But with the cat being out of the bag, has a weight really been lifted off
their shoulders, or could it possibly have just provoked a beast? And now that Dr.
Sullivan is aware of “A” and what the girls have been put through, could she be next on
“A’s” target list?

Meanwhile, Hanna’s grandmother comes to town to stir up trouble for Tom’s rehearsal
dinner. "

http://www.youtube.com/watch?v=M_MmKaDiS0Y - promotional photos!

Zakładam oddzielny temat, by nie mieszać o tym odcinku w innych postach.

ocenił(a) serial na 5
Iluvia

Nie pospieszyłaś się trochę? Jeszcze 10 nie ma xD

ocenił(a) serial na 10
Chimcharo

jeszcze 14 ;) ja już odliczam ;p

ocenił(a) serial na 9
Chimcharo

Wiem, że jeszcze nie ma 10 (pozostały 4 min!), ale już w innych postach pojawiły się wzmianki o tym odc i uznałam, że lepiej stworzyć odrębny wątek. Inaczej może zacząć się nam wszystko mieszać. ;)

ocenił(a) serial na 9
Iluvia

Terapeutka wie kim jest A! (promo wyświetlane bezpośrednio po odc 10!)

Iluvia

cos czuje że z tą wiedzą terapeutka zbyt długo nie pożyje :(

mila1082

http://www.youtube.com/watch?v=yb1oWDwdBZs

musujaca_zelka

Ej, Maya jest w tle! Widać ją, jak Em rozmawia przez telefon.

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

Niezbyt ją lubię. Jak dla mnie nie musiała wracać do serialu. O wiele bardziej wolę Samarę.

Spencer jak się z ojcem pokłóci!

Iluvia

No terapeutka długo pewnie nie pożyje; p

ocenił(a) serial na 9
musujaca_zelka

omójbożeomójbożeomójboże! umrę do następnego odcinka. Tak czuję. Normalnie nie wytrzymam! :O

musujaca_zelka

nie mogę się doczekać! omg :D

<umiera>

ocenił(a) serial na 10
musujaca_zelka

ja myślę że mogą zrobic tak że to co terapeutka mówi na końcu wcale nie odnosi się do tego kim jest A...
wkurzyłabym się gdyby tak to zrobili....

ocenił(a) serial na 9
Iluvia

http://www.youtube.com/watch?v=k8_vC7vi924 zdjęcia z planu.

Iluvia

Ej, zdajecie sobie sprawę, że zaraz po tym odcinku, w środę zobaczymy co się stanie w 2x12?
Wow.

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

I będziemy musiały tyle czekać na kolejne odcinki. :(

Ja już chcę sneak peek'i!

ocenił(a) serial na 9
Iluvia

Właśnie, kiedy będzie więcej?

wildkeed

http://www.youtube.com/watch?v=ULHGG4mPTlI

youhaveamessage

Oby tylko nie było,że cały odcinek przeleci,a na końcu terapeutka mówi,że wie kim jest "A" i koniec odcinka,bo wtedy się chyba nie doczekam :]

karolinax6

oj ciekawe :) co wie terapeutka mam pytanie na początku promo dziewczyny mówią, że A jest wszędzie czyżby w 11 odcinku były ponownie u terapeutki czy to jest urywek z odcinka który już był. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
karolinax6

nie chcę martwić, ale pewnie tak zrobią xD

Iluvia

jezu, nie wytrzymam do następnego tygodnia :D !

ocenił(a) serial na 10
butterpecan

wątpie, żeby terapeutka wiedziała kim jest A :D ja jeszcze nie widziałam 10 odcinka... bo nie ma z napisami nigdzie... macie może linka z napisami? odc 10?

ocenił(a) serial na 10
elciasek4

może prawdziwe A wrobi kogoś w bycie A, żeby terapeutka tak myślała i powiedziała dziewczynom xD

ocenił(a) serial na 10
rockowa_a

Nie ma szans żeby dziewczyny się teraz dowiedziały, bo by było po serialu.
Teoria rockowa_a jest fajna, bo bez sensu by było gdyby znowu A uciszyło terapeutkę, tak jak Hannę w 1 sezonie.

elciasek4

ale przecież A pod koniec 2x10 przychodzi do terapeutki, wiec moze się domyslila?

ocenił(a) serial na 9
butterpecan

tak, ale nie wiemy, czy to na pewno A. Być może scenarzyści znowu podsuwają nam fałszywy trop:)

butterpecan

Na bank terapeutka dowie sie prawdy. To sie wszystko sklada w jedna calosc. W koncu A. ma kogos porwac i dziewczyny beda walczyc o zycie tej osoby, narazajac wszystkich swoich bliskich. Pewnie 2x12 skonczy sie na tym, ze jednak nie uda im sie jej uratowac albo ktos inny zaplaci za to wysoka cene.

ocenił(a) serial na 9
sandra_crashdown

jak ja już chcę wszystko wiedzieć:(

ocenił(a) serial na 8
Iluvia

Teoria jest taka, że to Maya jest A. Tytuł 10 odcinka Touched by an Angel' to podobno jest poemat kobiety o imieniu Maya Angelou. Niby mieszkając w domu Alison znalazła jej stary pamiętnik. Ciekawe powiązanie tych elementów i jestem ciekawa czy to rzeczywiście prawda.

(jak ktoś lubi rozmowy na temat seriali to zapraszam na forum www.tvseries.fora.pl :) )

UltraViolet

Ciekawa teoria, ale był taki odcinek, w którym Maya spała u Emily i dostała smsa od 'A', więc raczej Maya go nie wysłała

luska93

Ale szczerze mówiąc też pomyślałam o Mayi , zanim przypomniałam sobie ten odcinek ;p

ocenił(a) serial na 9
Iluvia

Wohohoho Spencer kłócąca się z ojcem. Jeszcze nigdy nie widziałam jej w takim stanie

lena45

Uwielbiam ten moment:
"- Don't get in the middle of this!
- I am in the middle of this!" <- tak szybko to powiedziała i jeszcze ta muzyczka hahah :D

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Nie moge sie doczekać tego odcinka ;( Ciekawe jak Dr. Sullivan dowiedziała sie kim jest A...

Elena00

UltraViolet a może chodzi o masaż który A dał/a Emily? przypatrz się tytułowi odcinka "Touched by an A-ngel" -dotknięta/ty przez !A!-nioła , może chodzi o akcje z masażem , o to że A jest w stanie podejśc tak blisko że cała czwórka nie bedzie o tym wiedzieć , a newet dotknąć ich mentalnie , skrzywdzić itp. Jeszcze ten klub Garreta , Iana i Jasona , jakieś to chore.

ocenił(a) serial na 6
bad_lier

oh, come on, przecież to logiczne, że tytuł odnosił się do tej sceny z masażem, ale to nie zmienia faktu, że powiązanie poematu o tej samej nazwie i imienia autorki może być wskazówką co do A.
poza tym, nie zapominaj, bad_lier, że Maya jest lesbijką ;p

ocenił(a) serial na 9
Iluvia

http://www.youtube.com/watch?v=Fki9o7ZyBIs
podaję link do nowego promo! Bardzo skupia się na terapeutce!

ocenił(a) serial na 9
Iluvia

ooo mam ciarki !

lena45

nie mogę się doczekać 11 odcinka... promo było świetne ;p

lena45

Ja tak samo! Ale promo swietne a Hanna upada wydaje mi sie przez Kate cos jej zrobila a ona wogole potem nie wchodzi do jakiegos pokoju zdziwiona??? wydaje mi sie ze jak si4e dziewczyny dowiedza ze ona dreczy Hanne to dadza jej popalic. A ojca Spencer jeszcze takiego wkurzonego nie widzialam napewno ma cos na sumieniu.

ocenił(a) serial na 10
Iluvia

chyba będzie niezła akcja z ojcem Spencer...

rockowa_a

A może ojciec Spencer też jest zamieszany w zabójstwo Ali? Tak mi właśnie chodzi coś po głowie bo on tak nerwowo zareagował na ten zakopany kij do hokeja..Możliwe że on coś wie więcej na ten temat i dlatego kłóci się z mamą Ali..

Miley_16

Bosko odcinek.Coś czuję że będą 2 sezony.

Oleandria

Są już 2 sezony przecież :D

youhaveamessage

chodzi jej chyba o to, że na dwóch się skończy ;p

Iluvia

WOW! Promo naprawdę robi wrażenie! Szczególną uwagę zwróciłam na głos lektora, nie jestem pewna, co dokładnie mówił, bo nie mogłam się skupić przez głosy aktorów, ale było tam coś o sześciu stopach pod ziemią. Jakieś skojarzenia?

No i potwierdza się teoria, że coś się stanie dr. Sullivan

ocenił(a) serial na 10
Chochlikowata

A może Maya jest ,,A'', ostatnio A uwzieło się na Emily może za to że jest z Samarą ;)

reds2

A może to 'M' w formularzu nie oznacza Mike ani Mona, tylko Marin Hanna? Kiedyś ktoś napisał, że Hanna mogłaby być siostrą Alison...

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

nie wiem o którym formularzu teraz mowa (tym, w którym jest napisane coś o kontroli nad gniewem i zazdrości?), ale M może oznaczać po prostu MALE, czyli mężczyznę.

a lektor mówi "some secrets you take to the grave, but when they get out you can find yourself six feet under", czyli w naprawdę wolnym tlumaczeniu: niektóre sekrety zabiera się do grobu, ale kiedy wyjdą na jaw, możesz skończyć pod ziemią"

Iluvia

wrr, po co ta durna Kate się miesza, nie lubię jej.

nie mogę się doczekać, jeszcze ten sms od A. - 'dr. is out' i lektor, mówiący o sześciu stopach pod ziemią... nie sądzę, że A. ją zabije, ale może skutecznie uciszyć. przesada. ;o współczuję dziewczynom tego, co będą musiały zrobić.

i zauważyliście, że przez ułamek sekundy widać jak ktoś podnosi jakąś figurkę, a pod spodem jest dziura na coś...

no i ojciec Spencer, wow. X__x