PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73451
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Filmik ze zdjęciami z przesłuchania dziewczyn:
http://www.youtube.com/watch?v=fMGOVphvG9s

Opis odcinka

SPOILER
Aria, Emily, Hanna and Spencer have made a crucial mistake - they told someone about "A" and now they must pay the price. With the clock ticking and "A" calling the shots, the girls are sent on missions to do "A's" bidding in order to save their trusted confidant. Each mission will ultimately lead to what the four liars want the most, but at a costly price to their loved ones and themselves. Can Aria, Emily, Hanna and Spencer go through with their given tasks in order to save one, or will they ignore "A" to save those around them from being hurt? And ultimately, will this matter when all is said and done? Nothing is ever as it seems in Rosewood, PA.
KONIEC SPOILERU

ocenił(a) serial na 5
izka21gramowa

mi to sie wydaje ze ta lopata to przekret bo Garret zabral 5 strone wiec mogl dorzucic calkiem inna w ktorej bylo juz napsane ze to łopata (zeby wrobic dziewczyny) a nie kij, ktorego w ogole nie mieli bo ojciec Spenc go spalil.

paolla91

Ale jak Garett gadał z innym gliną to tamten mówił że nie ma 5 strony, więc Garrett ją zabrał ale nie podłozył innej.
A wgl to co, nikt nigdy nie czytał tej strony.? Ktoś ja musiał najpierw napisać więc mogli tego kogoś znaleźć, wątpie żeby zapomniał wszystko co tam napisał zwłaszcza że na takim zadupiu jak Rosewood to jest mało takich morderstw.

użytkownik usunięty
Oleandria

Chyba najlepszy odcinek w całym serialu. W końcu zaczyna się coś dziać.

And the cold-hearted killers are—drum-roll please–Jenna Marshall and Garrett Reynolds!

tyle teorii, a odpowiedz byla tuz pod nosem..

ocenił(a) serial na 9
obszczymur

Pytania mam i prosze o odpowiedzi :)
1. Co wykopały dziewczyny
2. Czemu nie chcą powiedzieć na policji ze je przesladuje A?
3. Ten policjant- za bardzo go nie kojarze, możecie przypom,nić co z nim było?

ocenił(a) serial na 7
Tragon

1. manekina
2.bo by musiały powiedzieć z czym je szantażuje , a ich sekrety nie mogą wyjść na jaw
3 . ten co na początku spał z matką hanny .

ocenił(a) serial na 9
angeldark

Dzięki wielkie. No i niestety tak jak myslałam...serial robi się coraz głupszy . Ale za chwile zaczna się gotowe na wszystko i spokój wróci w moje serce :)

Tragon

Gotowe<3 tęsknie za nimi baaardzo:)

Tragon

Cos kiepsko sledzisz serial skoro nie kojarzysz pana detektywa z poczatku serialu:P On po znalezieniu ciala Ali zajal sie sprawa jej morderstwa i z tego co mowil dziewczynom na pogrzebie Ali od poczatku uwazal je za winne jej smierci. dziewczyny wykopaly manekina i chyba jaks maske.

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

i to są chyba te buty co A zamawiało , ale nie jestem pewna ; )

angeldark

są już angielskie napisy? ;) wiadomo kiedy będą polskie? :)

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

Angielskie są http://subscene.com/english/Pretty-Little-Liars-Second-Season/subtitle-475686.as px
A z tego co widziałam polskich jest 50% :)

kluska92

to super! czyli ktoś tłumaczy :) pewnie stała ekipa. A tak z ciekawości skąd wiesz że jest 50% polskich napisów? :))

ocenił(a) serial na 5
Leo_Wyatt

YHAM wspominała :)

ocenił(a) serial na 8
Chimcharo

czy te buty, na które zwróciła uwagę Hanna u Mayi to te, które A zamawiała?
odcinek genialny. Jenna jest okorpne. mam ochotę ją... wrrr

ocenił(a) serial na 4
zilustrowana

te buty, które zamawiał/a "A" miał na sobie manekin, którego odkopały dziewczyny :))

ocenił(a) serial na 4
Chimcharo

i na napisy24 można sprawdzić ;d tam zawsze jest taki wykres pokazujący postęp tłumaczenia xd

equinox17

kto według was ma najładniejsze oczy? bo już kolejny raz mówią do A. że ma ładne oczy:). Jenna ma ładne, ale to raczej nie ona. czyli po 2x12 wynika, że to Garrett i Jenna zabili Alison, a A. pociąga za wszystkie sznurki i wszyscy jej/mu służą/robią co chce? i znowu tyle tajemnic;/, męczące to już jest.

ocenił(a) serial na 7
Dodo140

Ezra ma interesujące oczy bo mi jedno ucieka, ale na pewno nie ładne.
Jenna też.
I Noel ma też interesujące.

ocenił(a) serial na 5
katia_2007

Aria ma najładniejsze oczy w PLL, ale ona A nie jest na pewno haha ;D

Elena00

Napisy są już na n24.

youhaveamessage

super :) to nic tylko czekać, żeby ktoś dodał na iitv(oby jak najszybciej) :D

Leo_Wyatt

Czemu nie możesz ściągnąć odcinka i obejrzeć teraz? :D

youhaveamessage

chyba jestem zbyt leniwy ;d ale to nie jest głupi pomysł. Dzięki wielkie za napisy! ;*

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

dzięki kochana!:*

lena45

youhaveamessage a skąd mogę pobrać odcinek na kompa?:D pomóż :D

ocenił(a) serial na 5
Leo_Wyatt

Peb najlepiej :)

Chimcharo

mogę prosić o link odcinka do tego odcinka?;)

ocenił(a) serial na 5
Leo_Wyatt

Ja ściągam stąd :)

http://www.filesonic.pl/file/1812378991/Pretty.Little.Liars.S02E12.HDTV.XviD-P0W 4.rar

Chimcharo

dzięki:* ja ściągam!

Chimcharo

Właśnie, jak już ściągacie to nie tę wersję. Napisy są do PROPER ASAP.
W tej wersji co podał Chimcharo są opóźnione na końcu trochę.

youhaveamessage

to skąd pobrać odcinek żeby napisy pasowały? podasz mi link;)?

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Właśnie, podasz linka do prawidłowej wersji? :) Ja zazwyczaj biorę z Peba pierwsze to, które jeszcze nie jest usunięte :)

Chimcharo

youhaveamessage HELP :P

Leo_Wyatt

ja już napisy pobrałem z napisy24 ale nie mam odcinka. Chciałem pobrać ten powyżej, ale skoro napisy nie będą współgrały to nie będę go ściągać.

ocenił(a) serial na 5
Leo_Wyatt

Też przerwałem pobieranie tamtego :D A napisy ściągnę, jak już odcinek będę miał na dysku, tak najprościej :)

Chimcharo

no to musimy czekać :) aż będzie odcinek i ściągamy :D

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

Ja zawsze ściągam odcinki z thepiratebay :D Wystarczy mieć program do torrentów i tyle. Nowe odcinki są zawsze dostępne od samego rana.

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

Na stronie napisy24 wejdż w tłumaczenia i wyszukaj dane napisy i tam są robione aktualizacje ile procent napisów jest :) Tylko najpierw załóz sobie konto

ocenił(a) serial na 7
Oleandria

Odcinek z polskimi napisami właśnie pojawił się na playtube.

coconutP

kluska92 dzięki ;) youhaveamessage możesz dać nam link do tego odcinka?:D

Leo_Wyatt

wystarczy wpisać playtube i tytuł odcinka w google i wyskakuje tobie od razu link ;)

ocenił(a) serial na 9
ulepiona

ja oglądam tutaj iitv. info/pretty-little-liars/ znaczy biorę stąd liniki i wklejam na tv. wrzuc.to

whitechocolate95

No chyba nie!!!!!!! Właśnie jestem po obejrzeniu 12 odcinka... Nie, ja nie doczekam się stycznia!! Po prostu mam taki mętlik w głowie... :D

ocenił(a) serial na 10
maaj_banes

ja się boję obejrzeć ten odcinek, ponieważ jeśli obejrzę to to oznacza, że nie będę już miała żadnych nowości przez kilka dłuugich miesięcy!

momsenka

Też chciałam jak najdłużej zwlekać... Ale nie wytrzymałam!

maaj_banes

Ja myślę, że te oczy to oczy Ezry.

Hmm_Ciastko

http://www.youtube.com/watch?v=s7cWWWBHdAc &lt;-- zwiastun 2x13 :)

Z tego co widzę to możliwe, że Allison już była szantażowana przez A :D Posłuchajcie co mówi lektor (Dowiedz się kto pierwszy wziął udział w morderczej grze "A") i co jest napisane na laleczce jaką dostała.
Październikowy odcinek Halloween'owy zapowiada się w całości jako flashback :) Fajnie! Chociaż pewnie się okażę, że w tym domu Ali wkręciła dziewczyny. Co by nie było oglądając ten serial czuję się, jakbym znowu oglądał LOST :D

ocenił(a) serial na 10
ultimate

właśnie skończyłam oglądać PLL. ciekawy odcinek. i słowa Ali to z piosenki "Ponieważ dwie mogą zachować sekret, jeśli jedno z nich nie żyje". Bosskoooo! A teraz tyle czekać na halloween'owy odcinek ! Umrę !

ocenił(a) serial na 5
momsenka

Szczerze mówiąc to ja nigdy nie rozumiałam o co chodzi z tym fragmentem... Ponieważ dwie mogą zachować sekret, jeśli jedno z nich nie żyje. To zdanie jest wg mnie totalnie bezsensu...