Filmik ze zdjęciami z przesłuchania dziewczyn:
http://www.youtube.com/watch?v=fMGOVphvG9s
Opis odcinka
SPOILER
Aria, Emily, Hanna and Spencer have made a crucial mistake - they told someone about "A" and now they must pay the price. With the clock ticking and "A" calling the shots, the girls are sent on missions to do "A's" bidding in order to save their trusted confidant. Each mission will ultimately lead to what the four liars want the most, but at a costly price to their loved ones and themselves. Can Aria, Emily, Hanna and Spencer go through with their given tasks in order to save one, or will they ignore "A" to save those around them from being hurt? And ultimately, will this matter when all is said and done? Nothing is ever as it seems in Rosewood, PA.
KONIEC SPOILERU
mi to sie wydaje ze ta lopata to przekret bo Garret zabral 5 strone wiec mogl dorzucic calkiem inna w ktorej bylo juz napsane ze to łopata (zeby wrobic dziewczyny) a nie kij, ktorego w ogole nie mieli bo ojciec Spenc go spalil.
Ale jak Garett gadał z innym gliną to tamten mówił że nie ma 5 strony, więc Garrett ją zabrał ale nie podłozył innej.
A wgl to co, nikt nigdy nie czytał tej strony.? Ktoś ja musiał najpierw napisać więc mogli tego kogoś znaleźć, wątpie żeby zapomniał wszystko co tam napisał zwłaszcza że na takim zadupiu jak Rosewood to jest mało takich morderstw.
And the cold-hearted killers are—drum-roll please–Jenna Marshall and Garrett Reynolds!
tyle teorii, a odpowiedz byla tuz pod nosem..
Pytania mam i prosze o odpowiedzi :)
1. Co wykopały dziewczyny
2. Czemu nie chcą powiedzieć na policji ze je przesladuje A?
3. Ten policjant- za bardzo go nie kojarze, możecie przypom,nić co z nim było?
1. manekina
2.bo by musiały powiedzieć z czym je szantażuje , a ich sekrety nie mogą wyjść na jaw
3 . ten co na początku spał z matką hanny .
Dzięki wielkie. No i niestety tak jak myslałam...serial robi się coraz głupszy . Ale za chwile zaczna się gotowe na wszystko i spokój wróci w moje serce :)
Cos kiepsko sledzisz serial skoro nie kojarzysz pana detektywa z poczatku serialu:P On po znalezieniu ciala Ali zajal sie sprawa jej morderstwa i z tego co mowil dziewczynom na pogrzebie Ali od poczatku uwazal je za winne jej smierci. dziewczyny wykopaly manekina i chyba jaks maske.
Angielskie są http://subscene.com/english/Pretty-Little-Liars-Second-Season/subtitle-475686.as px
A z tego co widziałam polskich jest 50% :)
to super! czyli ktoś tłumaczy :) pewnie stała ekipa. A tak z ciekawości skąd wiesz że jest 50% polskich napisów? :))
czy te buty, na które zwróciła uwagę Hanna u Mayi to te, które A zamawiała?
odcinek genialny. Jenna jest okorpne. mam ochotę ją... wrrr
te buty, które zamawiał/a "A" miał na sobie manekin, którego odkopały dziewczyny :))
i na napisy24 można sprawdzić ;d tam zawsze jest taki wykres pokazujący postęp tłumaczenia xd
kto według was ma najładniejsze oczy? bo już kolejny raz mówią do A. że ma ładne oczy:). Jenna ma ładne, ale to raczej nie ona. czyli po 2x12 wynika, że to Garrett i Jenna zabili Alison, a A. pociąga za wszystkie sznurki i wszyscy jej/mu służą/robią co chce? i znowu tyle tajemnic;/, męczące to już jest.
Ezra ma interesujące oczy bo mi jedno ucieka, ale na pewno nie ładne.
Jenna też.
I Noel ma też interesujące.
Ja ściągam stąd :)
http://www.filesonic.pl/file/1812378991/Pretty.Little.Liars.S02E12.HDTV.XviD-P0W 4.rar
Właśnie, jak już ściągacie to nie tę wersję. Napisy są do PROPER ASAP.
W tej wersji co podał Chimcharo są opóźnione na końcu trochę.
Właśnie, podasz linka do prawidłowej wersji? :) Ja zazwyczaj biorę z Peba pierwsze to, które jeszcze nie jest usunięte :)
ja już napisy pobrałem z napisy24 ale nie mam odcinka. Chciałem pobrać ten powyżej, ale skoro napisy nie będą współgrały to nie będę go ściągać.
Też przerwałem pobieranie tamtego :D A napisy ściągnę, jak już odcinek będę miał na dysku, tak najprościej :)
Ja zawsze ściągam odcinki z thepiratebay :D Wystarczy mieć program do torrentów i tyle. Nowe odcinki są zawsze dostępne od samego rana.
Na stronie napisy24 wejdż w tłumaczenia i wyszukaj dane napisy i tam są robione aktualizacje ile procent napisów jest :) Tylko najpierw załóz sobie konto
ja oglądam tutaj iitv. info/pretty-little-liars/ znaczy biorę stąd liniki i wklejam na tv. wrzuc.to
No chyba nie!!!!!!! Właśnie jestem po obejrzeniu 12 odcinka... Nie, ja nie doczekam się stycznia!! Po prostu mam taki mętlik w głowie... :D
ja się boję obejrzeć ten odcinek, ponieważ jeśli obejrzę to to oznacza, że nie będę już miała żadnych nowości przez kilka dłuugich miesięcy!
http://www.youtube.com/watch?v=s7cWWWBHdAc <-- zwiastun 2x13 :)
Z tego co widzę to możliwe, że Allison już była szantażowana przez A :D Posłuchajcie co mówi lektor (Dowiedz się kto pierwszy wziął udział w morderczej grze "A") i co jest napisane na laleczce jaką dostała.
Październikowy odcinek Halloween'owy zapowiada się w całości jako flashback :) Fajnie! Chociaż pewnie się okażę, że w tym domu Ali wkręciła dziewczyny. Co by nie było oglądając ten serial czuję się, jakbym znowu oglądał LOST :D
właśnie skończyłam oglądać PLL. ciekawy odcinek. i słowa Ali to z piosenki "Ponieważ dwie mogą zachować sekret, jeśli jedno z nich nie żyje". Bosskoooo! A teraz tyle czekać na halloween'owy odcinek ! Umrę !