Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

3x07 "Crazy"

ocenił(a) serial na 6

Są już zapowiedzi i może być naprawdę ciekawie.

promo:
http://www.youtube.com/watch?v=bLJfvx1ZTj0

sneek peek'i:
http://www.youtube.com/watch?v=onKdJU9PnHk
http://www.youtube.com/watch?v=9b1HwVpnIt4
http://www.youtube.com/watch?v=6IdvZYRFHS8

Aguslava

Po dwóch latach powiedzieć dziewczynie, że jest okrutna - to nie jest normalne.

ocenił(a) serial na 10
Hoax

Mógłby ją zrozumieć. Gdy czasem tęskni się za kimś może się wydawać, że widzi się tą osobę. Jednak nie jest powiedziane czy naprawdę tam nikt nie stał...

meel

Na moje stał - za dużo tych "przypadków"

Hoax

No tak, ale przez te 2 lata nie miał z nią kontaktu, a tu ona nagle "napadła" go na ulicy. To nie było tak, że on przyszedł do niej do domu, żeby jej powiedzieć, że jest okrutna, a tylko tłumaczył, dlaczego nie chce z nią rozmawiać.

Aguslava

Mimo wszystko. minęły dwa lata, ona przeżyła śmierć osoby, którą uważała za przyjaciółkę, a on znów na nią naskoczył.

Hoax

Może po prostu nie chciał mieć z nią żadnego kontaktu.

Aguslava

To mógł to ująć inaczej;)

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

i znowu wydaje mi się, że Wren ma coś z tym wspólnego. Łazi po tym psychiatryku, więc mógł łatwo nagrać tą ich rozmowę :P

ocenił(a) serial na 7
xwerax2

A tak poza tym to nie wydaje Wam się, że Mona już kiedyś była w tym psychiatryku?

ocenił(a) serial na 3
xwerax2

skoro dziewczyny weszly bez wiekszego problemu to kazdy mogl to zrobic. Wystarczylo znac zwyczaje tam panujace

Furiatka_

No, tyle że dziewczyny weszły na 2o minut przed końcem godzin odwiedzin. A było tam po jakimś czasie (gdy dziewczyny dojechały do domu, położyły się, zasnęły, przebudziły i je olśniło) - szpital zapewne wówczas jest zamknięty...

ocenił(a) serial na 3
Hoax

Tu też się mogę spierać. Kto powiedział, że A nie weszło za nimi i się gdzieś nie przyczaiło? Przecież tam było dość dużo pomieszczeń pustych.. Dla chcącego nic trudnego, zresztą dziewczyny też wyszły po tych godzinach i nie było pokazane, że ktoś je nakrył. Skoro nawet Mona wyszła z pokoju i jej nikt nie zauważył może to świadczyć o tym, że nie kręci się tam za wiele osób + nie ma monitoringu

Furiatka_

Sama Hanna mówiła, że mają jeszcze 20 minut.
Jakby tak spekulować, to może wyjdzie na to, że A to ta pielęgniarka.
Co by było gdyby.. To serial i musi pokazywać takie rzeczy - tak samo jak to, że A "przewidziało", że Hanna dotknie wskaźnika i się zrani. Musi być logiczne wytłumaczenie wszystkich tych niedorzeczności.

ocenił(a) serial na 7
Hoax

gdyby nie spoilery, rozmowy na forum i spekulacje które tu prowadzimy na połowę rzeczy byśmy nie wpadły same, dlatego uważam że takie drobnostki mogą być jednocześnie genialną wskazówką jak i błędem reżysera.

A odnośnie tego zdania "Miss Aria Your A Killer Not Ezra's Wife = Maya Knew" fakt że bohaterki nie odniosły się do bardzo prawdopodobnej podpowiedzi wydaje mi się głupi! Czy aż tak otępiały żeby zapomnieć o jeszcze jednym zdaniu?

poziomka4

No mówię, że dużo niedorzeczności było w tym odcinku - ostatnio coraz więcej...:)
Owszem, ale nie ma sensu rozważania spraw "A mogło być w środku", bo równie dobrze Hanna mogła nie chwycić wskaźnika i się nie zranić - i tyle ;]

ocenił(a) serial na 7
Hoax

zgadzam się. Ale wątpie żeby chasłem było "Maya Knew" na magiczne słowo bardziej pasuje mi "proszę" albo "dziękuje" ale to całkowicie banalne!

poziomka4

No ja też wątpię, w przeciwnym razie nie byłby potrzebny Caleb :)

ocenił(a) serial na 7
Hoax

fakt. Ale przynajmniej wiemy że w przyszłym odcinku się dowiemy :D

poziomka4

Ja liczę, że bedzie tam informacja, że Maya żyje;D Albo kim jest A;D xD i mogłabym skończyć;P

ocenił(a) serial na 7
Hoax

wątpie że Maya powróci. Szczerze to jakoś specjalnie za nią nie przepadałam. Postać nic nie wnosząca raczej więc chyba nie wróci. Jej śmierć za to miałaby jakiś sens, na którym można byłoby oprzeć dalsze domysły przypuszczenia spekulacje i całą naszą teorię spiskową.

poziomka4

Ale ja wcale nie chce by wracała. Nie lubię jej:)

Hoax

To pewnie nie jest hasło, ale tak czy inaczej to jedno zdanie dużo wyjaśniało, że Maya zgineła bo wiedziała za dużo a one po prostu pomineły kompletnie to zdanie a wszystkie składające się na strone internetową zapamiętały dokładnie. I teraz co przypomną sobie po kilku dniach że było jeszcze jedno zdanie.?

Nevermind_bicz

Pewnie jo ;] ciekawe jakie "drugie dno" ma to zdanie:D:)
Nie zdziwi mnie natomiast, jeśli w serialu zupełnie o tym zapomną;)

Hoax

Jakby zapomnieli to już wgl porażka. ; D Ale teraz jak zapomną będzie bez sensu i jak przypomną po paru dniach też, więc kto ich tam wie..

Nevermind_bicz

Tak jak zapomnieli o kartce z raportu, którą miał Garret, tak i o tym zapomną.

W ogóle nie rozumiem jak ewentualny ślad krwi Hanny na bransoletce może czynić ją mordercą wg policji?! I czy nie można sprawdzić, że obie próbki krwi są z różnych okresów?!

Hoax

Wydaje mi sie że nie można tego sprawdzić.. W sumie nie czyni jej mordercą ale wszelkie podejrzenia padną na nią i będzie miała przesrane dziewczyna.

ocenił(a) serial na 5
Nevermind_bicz

O ile się nie mylę to można to sprawdzić na podstawie krzepnięcia krwi.

ocenił(a) serial na 5
Nevermind_bicz

O ile się nie mylę to można to sprawdzić na podstawie krzepnięcia krwi.

Badly

Też mi się tak wydaje, więc to wszystko to jedna wielka bzdura;)

Hoax

Ale A jako tak zajebisty szpieg że aż nierealny przecież mógł sobie załatwić krew Hanny z tamtych czasów. xd

Nevermind_bicz

Tia, cofnął się w czasie...;D
Bzdura, bzdura, bzdura;)

Hoax

Niee, pewnie pobiera od każdej z dziewczyn co tydzień troche krwi i przechowuje w fiolkach u siebie tak na wszelki wypadek. ; D

Nevermind_bicz

Eh, dla mnie naprawde ten serial dużo traci przez takie sytuacje.
I w ogóle skąd A wiedziało, ze Hanna dotknie tego wskaźnika?

Hoax

Też bez sensu. Ja gdybym znalazła w moim domu coś co pogrzebałam w grobie razem z Ali to bym nawet tego nie dotkneła.

Nevermind_bicz

A ja chyba nawet wezwała policję... choć to mogłoby skutkować ukazaniem się zdjęcia... nie wiem już...

Hoax

No ja też bym wezwała policje, ale wtedy ten detektyw by pewnie myślał że to Hanna rozkopała ten grób i dlatego ma te rzeczy, bo on ją i tak już o wszystko podejrzewa i jest nieźle wmieszana.

Nevermind_bicz

No jeśli wchodzą z Arią do domu i są tam rzeczy, które zakopały z Ali, są roztrzęsione, to raczej tylko głupek, by pomyślał, że wezwała policję i sama to zrobiła;)

Hoax

No czy ja wiem. Hanna jest już podejrzana o tą krew i o tą kartke którą zostawiła Garetta mamie. Ten detektyw je chce w śmierć Ali wrobić od samego początku serialu i uważa że cały czas kłamią. Pozatym pewnie by pomyśleli "jak to niby możliwe że ktoś sie włamał do zamkniętego domu i zamiast coś ukraść to zostawił coś" Bo to przecież serio brzmi bez sensu.

Nevermind_bicz

No brzmi dziwnie, ale lepiej niż teoria, że wykopały grób, a potem wezwały policję;)

ocenił(a) serial na 7
Nevermind_bicz

no właśnie. To całkowicie idiotyczne! Czasami scenariusz tego serialu dobija mnie tym debilizmem.

Nevermind_bicz

Haha wybrałaś sobie boską nazwę;D Świetna;)

Hoax

Bo to raczej nie jest hasło, tylko stwierdzenie.

Aguslava

Wiesz, pewnie tak, ale...
Jesli dwa z haseł Mony są kluczowe i tworzą adres strony to czemu akurat o nich pomyślały, a nie o trzecim haśle, które nic nie znaczy? Takie szczęście, czy są nieomylne...?:)

Hoax

A tego nie wiem, może wpadną na to w następnym odcinku i będzie wielkie zdziwienie - "Jak to Maya wiedziała? Ale szok! Oja!" :D

xwerax2

Wren to już w ogóle jest młodym geniuszem, lekarzem wszelkich specjalizacji.

ocenił(a) serial na 10
Piotrek099

Po tym odcinku jestem prawie pewna, że Alison żyje :P

little_liar

Czemu?

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Pewnie dlatego, że Hannie po raz drugi już się wydawało, że widziała żywą Ali :) Szczerze mówiąc, prędzej, czy później wprowadzą wątek bliźniaczki, jedyne, o co możemy prosić, to to, aby nie miała ona żadnego związku z "A".

Chimcharo

Myślę, że to już przesądzone (jeśli bliźniaczka istnieje to będzie A).
Ja też myślałam, że A to Alison, ale zaczynam wątpić coraz bardziej.

ocenił(a) serial na 5
Hoax

W książce to właśnie Ali była "A", więc pewnie w serialu będzie tak samo.

Marlene kiedyś tam wspominała, że zastanawia się nad wprowadzeniem bliźniaczki, bo to świetny pomysł (co moim zdaniem jest po prostu niedorzeczne), więc pewnie znowu odda hołd autorce i pójdzie w tą samą stronę. Jak dla mnie już nawet mogłaby być ta bliźniaczka, byleby wymyślili jej inną historię od tej w książce, bo naprawdę można na wiele różnych sposobów ją rozwinąć i poprowadzić w ten sposób, aby nie krzyżowała się z wątkiem "A".