Promo już jest!:)
http://www.youtube.com/watch?v=eai3siG6bjg
Będzie Caleb, ale zapowiada się nudny odcinek - a tak dobrze się ogląda, gdy nie ma Ezry:D:)
Wiecie kiedy będzie kanadyjskie promo?
Sneak Peek: (ja nie oglądam, ale dla Was:))
http://www.youtube.com/watch?v=m-QbbLwGuGc
http://www.youtube.com/watch?v=5OyzR4P4yXk
http://www.youtube.com/watch?v=OHu6ygb4kEE
Jak nie będę miała co robić to sobie taką listę zrobię;) Na razie mam z podejrzanymi takową;)
A jeśli oni sami nie widzą, to jak na to wpadniesz?:> I zrobiłeś?
Jak znajdę czas i fundusze to sobie taką sprawię;)
Musiałby dokładnie "przestudiować" każdy odcinek z osobna. Może zaoszczędzę pieniądze i będę korzystał z tablicy korkowej;)
Wybacz,że tak szybko zmieniam temat. Dopiero teraz zauważyłem,że zmienili aktorkę odgrywającą matkę Alison. Kolejna wada tej produkcji.
Żeby tylko taka;) Mnie tam nie przeszkadza, bo nawet nie zauważyłam:D
A obie serie widziałam dwa razy! (raz namówiłam kumpelę i siedziałyśmy całą noc (!!), by dokończyć. Czyli od soboty od rana (10 oglądałyśmy to niedzieli do 11 :D)
Szczerze to tych wad i błędów w serialu jest tak dużo, że nie wiem czy kiedykolwiek to naprawią/wyjasnią:)
Zbyt długo by wymieniać wszystkie wady tej produkcji. Najbardziej rzucają się w oczy dziury fabularne, niedokończone wątki, irracjonalne posunięcia scenarzystów.
Ostatnio oglądam PLL tylko z dwóch powodów:
-Haleb (wiem,że Caleb zerwał z Hanną. Mam nadzieję,że do siebie wrócą)
-Odkrycie tożsamości A.
Jeśli okażę się,że to bliźniaczką Alison to moja ocena z 5 spadnie na 2/3.
Kurczę...
Ja w sumie oglądam dla... hmm... Hanny, (Caleb mnie nie "jara", ale ciekawy jest ich związek), Jasona, Mike'a (którego imienia do dziś nie amiętałam, bo go dawno nie było:D) i dla Mony. Reszta mi zwisa i powiewa:D:)
Przez jakiś czas nawet nie pamiętałam, że jest ktoś taki jak A, wiec to nie powód mojego oglądania raczej:)
No i bliźniaczka wydaje się być coraz bardziej prawdopodobna;)
Ja listy błędów raczej nie zrobię, bo było ich za dużo i nie pamiętam już ponad połowy:)
Hanna to moja ulubiona "kłamczucha". Nie mogę wybaczyć stylistom, jak jej w tym sezonie sknocili image.
Moim numerem jednej na liście seriali jest Ghost Whisperer. Zakochałem się w tym serialu od pierwszej minuty. Odmienił mój światopogląd i stosunek do ludzi.;)
Szczerze polecam El Internado jest -wg mnie- lepszy odpowiednik PLL. Choć zdarzają się w tym serialu telenowelskie zapychacze i irracjonalne sploty wydarzeń. Niemniej jednak jest to pozycja warta obejrzenia.
Kurcze, chciałam obejrzeć to Ghost Whisperer, ale za dużo ma sezonów;) Jakoś tak mi się nie chce;P
Hanne niezmiernie skrzywidzili, to fakt.
El Internado jest hiszpański zdaje się, a ja unika i hiszpańskie i francuskie produkcje;)
Niemniej jednak jak masz jakieś cieawe filmy z gatunku thriller/horro (gdzie jest morderca, a nie jakiś potwór) to chętnie pooglądam. Uwielbiam:)
Jak zabierzesz się kiedyś w przyszłości za Ghost Whisperer to nie pożałujesz;)
Również nie przepadam za hiszpańskimi serialami ale ten mnie przekonał. (Choć Pilot miał okropny).
Moim ulubiony slasherem z dzieciństwa jest "Koszmar minionego lata" (I i II część jest niezła. III to już jakiś pastisz a nie sequel) oraz "Ulice strachu" (tylko I część jest w miarę dobra)
Coś nas łączy "niemniej jednak";)
A mówiłeś, że zakochaleś się w tym serialu od pierwszej minuty:P (chyba że na myśli miałeś PPL)
Masz coś do mojego "niemniej jednak"?:> Jak skończę sth pisać to może zabiorę się za to hiszpańskie, ale jak okaże się, że nie było warto to Cię spod ziemi wykopię (tak, grożę Ci):D
Filmy, które wymieniłeś - widziałam. Polecam Ci osobiście Boogeyman 2 (nie jedynka, dwójka!! - to ważne:D)
No dzięki:) Kiedyś się skuszę:)
Dzięki też za rozmowę - nie spodziewałam się takowej po kimś kto na mnie "naskoczył" ;P
Dobranoc (I guess) ;]
Aaa Ghost whisperer też uwielbiam i też mnie urzekł praktycznie od początku:) Co do hiszpańskich seriali to je lubię, bo mają taki inny klimat:) Tylko w Internacie nie mogę wybaczyć im, że mi główną bohaterkę zabili;/
Trudno mi znaleźć coś na kształt Ghost Whisperer. Zdobyć podobną produkcję graniczy z cudem.
Jeszcze trochę a jej sprawimy wielki spoiler;)
Mnie najbardziej poruszyło jak pozbyli się ciała głównej bohaterki (jak jakiś niepotrzebny klamot);/
Polecam również Ringer i Buffy the vampire slayer (choć I sezon może Was niepotrzebnie zrazić) z genialną Sarah Gellar w roli głównej.;)
Heh też oglądałam oba seriale a Sarah I Jennifer to jakoś zawsze są u mnie razem;P
Co do ciała bohaterki to masz absolutną rację, też byłam tym poruszona;/ Do końca miałam nadzieję, że jednak ona przeżyje...;/ No a zdrajce to miałam ochotę sama zabić!
Ghost jest świetny, mi się sam pomysł serialu podobał i dlatego i dla Jennifer oczywiście zaczęłam go oglądać;)
Musiałbym spędzić cały dzień aby wypisać za co cenię sobie Ghost Whisperer;)
Uwielbiam je od momentu obejrzenia slashera: "Koszmar minionego lata". Doskonałe z nich aktorki, w dzisiejszych czasach trudno taką spotkać na ekranie telewizora.;)
Chociaż szpiega dosięgła w końcu sprawiedliwość. (Choć również było mi go szkoda).
Nic od nas konkretnego się nie dowiedziałaś. Intryga w El Internado jest na większą skalę. To tylko szczyt góry lodowej;p
No coś Ty:P Tam jest tyle zagadek i tyle osób tam gra i ginie, że nic nie tracisz:P A serial bardzo przyjemny i przystojniaków dużo:P Mi się podoba ze względu na klimat jaki tworzy i jeszcze jak usłyszałam za jaki oni budżet pracowali to w porównaniu do amerykańskich seriali to na prawdę prezentowali niezły poziom, Ja tam kilka osób zdążyłam polubić i przestać lubić przez cały serial:)
No, to już wiem, że bohaterka tegoż serialu jednak ginie...:) O matko! To ma osiem sezonów?!!!!!
No nie, nie, nie, nie mogę się znów wciągać w coś tak długiego. nie;) Ale wierzę, że dobry - wnosze po ocenie;)
Sześć bardzo dobrych sezonów. Wątki są idealnie ze sobą powiązane (choć na początku możesz doświadczać inne wrażenie). Siódmy (ostatni) wg mnie jest niepotrzebnie wyprodukowanym sezonem. To tylko moja opinia.;)
Naprawdę chciałam sie skusić, ale jakoś długość mnie odrzuca.
Ale ok. Obejrzę pierwszy sezon i stwierdzę czy chcę dalej czy nie. Ehh.. znów nic nie napiszę.. ;/
Też mi się tak wydaje;) Ten ostatni zrobili na siłe, bo z tego co pamiętam serial miał się docelowo kończyć na 6 sezonach;)
No główna - to jakoś mi się z Marią kojarzy...a nie?:D Carolina mogłaby umrzeć juz teraz bo mnie denerwuje, a jestem dopiero na drugim sezonie;)
Dokładnie;) Nie tylko jej sprawili przejażdżkę na tamten świat;p
Serial prezentuje ze sobą enigmatyczny, psychodeliczny klimat szkoły z internatem. Ściany elitarnej szkoły kryją w sobie wielkie tajemnice.
Co najważniejsze, każda z postaci ewoluuje podczas trwania serialu. Wszyscy bohaterzy należą do dynamicznych (nawet niepozorna Jacinta).
Jacinta jest świetna;D Tk to nie jest prosty serial tylko taki bardziej skomplikowany, ale przez to ciekawszy;)
Hoax ma 8 sezonów ale te pierwsze są po 6 odcinków także wiesz:P Ogólnie długi nie jest:)
Nie wiem czy Wy lubicie takie seriale, ale ja też uwielbiam Veronice Mars;)
Ale on jest tego wart;D
Haha też go kocham a do tej pory nie mam nikogo kto ten serial ogląda i nie mam z kim o nim pogadać;D Też byłaś wściekła jak Veronica go rzuciła??
Ja w ogóle doszłam do wniosku, że ona go nigdy nie kochała. Bo gdy on mówił do niej Kocham Cię to ona się wahała i odpowiadała "Ja też". Nie zawahała się, by go rzucić za pierwszym razme, bo coś tam o nim usłyszała. Zamiast z nim pogadać, co potem okazało się bzdurą. Dla mnie to ona głupia była;D A on taki dzielny wciąż ją ratował:D Ah, ah...
Ja nie zaczęłam oglądać go od początku tylko od jakiegoś odcinka jak jej dogryzał:P I ju wtedy wiedziała, że będą razem;D Mnie też wkurzyła, bo wciąż o tym Dunkanie pamiętała;/ A Logan jak to Logan święty nie był, ale się starał, uwielbiam go nawet ze wszystkimi wadami<3
Aż sobie scenki z nimi pooglądam na YT:P
^^ Logan wymiatał. i też odnioslam takie wrażenie, jeszcze w pierwszym odcinku jak go tylko pokazali. Jak powiedziała w przedstawieniu, że w każdej szkole musi być jakiś "dupek" czy Idiota i go pokazali. Jakoś tak mi się wydało, że pasują do siebie.
Duncan... weź, nie mogę patrzeć na tę ciepłą kluchę!:)
Taa taki niegrzeczny chłopczyk:P Zawsze takich lubiłam a nie tych grzecznych i nijakich właśnie jak Duncan.
No ja chyba też. W Jeziorze marzeń - Percy, Pamiętniki - Damon, Veronica - Logan - jeny, jestem spaczona;D
Miałem w planach obejrzeć pilot Veronica Mars oraz Revenge.;) Proszę bez spoilerowania;)
Oba świetne także polecam;)
VM niestety się kończy na 3 i do tego niedokończonym sezonie, ale warto:)
A Revenge też bardzo fajny serial;) Nie zawiedziesz się ;)
Revenge trochę przekombinowany bym powiedziała, ale ciekawy:) Jak ktoś lubi takie filmY/seriale;)
A VM - cóż, próbowałam namówić męża, wytrzymał do połowy drugiego sezonu i nie dał rady:D Szkoda, że ucinają, ale faktycznie mogli skończyć na drugim sezonie;)
Revenge musi być przekombinowany, bo inaczej byłby nudny;) Podoba mi się, że tam jak nam podsuną jakąś tajemnicę to ją później rozwiązują nie to co w PLL.
VM uwielbiam i żałuje, że tak ją zakończyli;/
A to fakt, że rozwiązują:) ZObaczymy co będzie w kolejnym sezonie;)
A Veronicę też bardzo lubiłam, ale mogli skońcczyć na 2 sezonie, bo wtedy byli razem:D
Wtrącę się. Myślałam, że twórców jak i Veronicę zabiję za to, że zostawiła Logana i już do niego nie wróciła. No WTF?! On tak się starał!
Heh miałam to samo... I jeszcze tak skończyli ten 3 sezon beznadziejnie a już się zaczęło wydawać, że do siebie mogą wrócić... On ją kochał duuużo bardziej niż Lilli.
Izka21gramowa musisz wziąć pod uwagę,że jeden odcinek trwa z dobre 75-80 minut. W Hiszpanii seriale są produkowane w innym formacie. Zredukowane liczba odcinków w sezonie,a przy tym dłuższy czas trwania odcinków. (Same flashabacki "W poprzednim odcinku" trwają 10 minut).
To zależy od człowieka. Dla mnie jest to przeciętna ilość. Chociaż rzadkością jest,aby serial dobił 100 odcinek na swoim koncie;)