Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73558
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Promo już jest!:)

http://www.youtube.com/watch?v=eai3siG6bjg

Będzie Caleb, ale zapowiada się nudny odcinek - a tak dobrze się ogląda, gdy nie ma Ezry:D:)

Wiecie kiedy będzie kanadyjskie promo?

Sneak Peek: (ja nie oglądam, ale dla Was:))

http://www.youtube.com/watch?v=m-QbbLwGuGc
http://www.youtube.com/watch?v=5OyzR4P4yXk
http://www.youtube.com/watch?v=OHu6ygb4kEE

Hoax

No właśnie niepotrzebnie:)

Hoax

myslalam,ze dyskusja nie jest dziecinna.

kama555

Cóż, myśl dalej:)

Hoax

Dzieki za rade, madra. Myslenie jest wazne ;]

kama555

Ależ proszę, zawsze do usług.
A teraz wybacz, ale dziecko ma swoje obowiązki domowe i musi nakarmić inne dzieci ;]

Hoax

Nie karm, niech Ciebie karmią :D

Aguslava

Hehehe, myślę, że to niemożliwe;P
Ale jakby było pięknie!!!!:]

Hoax

Powiedz, że Ty też jesteś dzieckiem!

Hoax

http://www.youtube.com/watch?v=P_Ro5LXd6Jo
!!!!

Hoax

CZy mi się wydaje czy Hanna całuje Wrena???????
I kto pływa w tym basenie???

izka21gramowa

Na moje to Caleb i Paige

Hoax

W tym basenie?? Kurcze ciekawa strasznie jestem kto to.

ocenił(a) serial na 7
Hoax

Mi się wydaje, że to Emily z Paige. Bo tam na krześle to chyba jej ta szara kurtka, co Hanna znalazla, bo ma takie kieszenie. Ale oczywiście mogę się mylić ;]

xwerax2

Mnie też się tak wydaje. Ktoś chyba dzwoni do Emily podczas gdy ona pływa z Paige.

xwerax2

No może. Tak jakoś mi pasowało do Caleba, bo Spancer mówi, że ma pomysł i nagle to pokazują, a potem siedzili razem:)

izka21gramowa

Tak, Hanna całuje Wrena...

W basenie chyba Emily i Paige, obie są pływaczkami więc od razu mi się skojarzyło. :P

smiles

Oki to pewnie dziewczyny rzeczywiście:P
To się porobiło z tym całowaniem:P Ciekawe a jakim to kierunku pójdzie:P

izka21gramowa

Oby nie w kierunku "każdy z każdym" ;P

ocenił(a) serial na 8
smiles

A byłoby to niezłe :DD . Kłótnia będzie pomiedzy Spoby . Jeżeli uda mi się wziąć ten link z ich kłótnią to wrzuce . Ciekawe jakby wyglądało Hanna>Wren>Caleb xdd Cieszę się że Wren nie zarywa do Spencer, bo wtedy dostaje epilepsji, ale tak to Wren jest spoko ;DD

Wikaa_161

Ja właśnie lubię Spencer i Wrena, ale jak zobaczyłam ten pocałunek to też ciekawie wyglądał:P Choć Caleba lubię nie powiem:P

ocenił(a) serial na 8
Wikaa_161

Czemu nie mogę wkleić linku a inni mogą ??

Wikaa_161

spr rozdzielić link spacją, z niektórymi linkami tak jest po prostu;)

izka21gramowa

A mnie się w sumie podoba pomysł - Hanna i Wren:D

Hoax

Hanna i Wren to już chyba przesada... Zaraz zrobią Wren i Emily żeby było ciekawiej.

wicia07

Najbardziej lubię Hannę, a Wren jest super. Więc mi pasują.
Emily nie cierpię wręcz (jest taka nijaka w sumie), więc bardzo by skrzywdzili Wrena czy Toby'ego (bo i takie spekulacje były):)

Hoax

Emily jest najbardziej nijaką postacią w serialu! Na początku jeszcze jakieś akcje z nią były interesujące, bo tu właśnie z Toby'm, tu Maya, a teraz to aż chce czasami przewijać jak widzę, że będzie scena z Emily ;p

wicia07

No i do tego jest najgorszą z nich wszystkich aktorką. Taką sztywną jakąś... takie wrażenie mam... No i sama postać jest denerwująca. Taka naiwna.

wicia07

Albo Caleb i Wren. Wren już zgarnia etaty we wszystkich szpitalach, to niech będzie ze wszystkimi - z Melissą, Spencer, Hanką, Arią, Emilką, Garretem, Natem, Ellą i mamą Hanny, a na końcu z samym Wrenem!

Hoax

Hanna i Wren??? :( i juz mi sie odechciewa ogladac :P

PS. Dziewczyny z SWJ, co sie stalo z nasza Pania Prezes i gdzie jest czesc 8?! ;D

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Dodając tego linka miałam nadzieję, że to jednak fake, ale pomimo to może to być ciekawe połączenie. Tylko do czego to zmierza? Hannna rozmawiała z nim kilka razy i teraz pocałunek .. Hmmm ?

Number_Fourteen

No, wiec wlasnie :/ Wszystko juz jest takie naciagane w tym serialu ... Mam nadzieje, ze Wren ja odepchnie i mocno potrzasnie :P najlepiej jakby jeszcze rzucil jakims tekstem, zeby sie ogarnela ;) (oczywiscie przemawia przeze mnie teraz hardcorowy fan Wrencer :P).

Oczywiscie nic z tego i tak nie wynikanie bo przeciez ten caly aktor grajacy Caleba powiedzial ostatnio w wywiadzie, ze mozemy sie spodziewac powrotu Caleba do Hanny i ze tym razem juz nikt go nie bedzie oklamywac ;P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Mam nadzieję, że tak się stanie. Bardzo lubię Hannę i Caleba razem, ale to co się dzieję miedzy nimi w tym sezonie to jedna wielka porażka, takie flaki z olejem, że nie mogę ich oglądać . To już nie ten sam Caleb co na początku. ;)

A co do Wrencer to też kibicuje im z całego serca i tylko czekam, aż Spencer się ogarnie... :P

Number_Fourteen

To sobie poczekamy ... Nie od dzis wiadomo, ze Marlenka jest fanka Spoby i Ezrii ;) ja juz postawilam krzyzyk na swoich ulubionych parach w PLL :P teraz pozostaje mi sie tylko cieszyc z pojedynczych scenek i interakcji miedzy nimi xD

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Mam bardzo podobnie, ani Spoby ani Ezria mnie nie kręci dlatego chcę czegoś innego :D . Mogli połączyć Arię i Jasona to byłabym w niebie . :P

ocenił(a) serial na 10
Number_Fourteen

Dokładnie, uwielbiałam te odcinki jak Aria i Jason mieli się ku sobie. ;p

sandra_crashdown

Nasz Pani prezes szalała wczoraj na zakupach, więc nie mogła:P
Ale już jest część 8:P

ocenił(a) serial na 10
izka21gramowa

Możecie mi podac link do streamu odc 8? Bo nie mogę znalezc..

Hoax

Straaaasznie nudny odcinek! I do tego ten pocałunek - żenada... ;/

ocenił(a) serial na 10
Hoax

Mnie też znudził, ten wątek ze stroną mogliby ruszyć, mogłyby na coś wpaść ważnego, a tak będą ciągnąć to miliard odcinków. Matka Ezry na plus, Hanna&Wren masakra, Caleb&Spencer super :D Paige&Emily na nie, nie wiem, jakoś ona mi na razie do nikogo nie pasuje, z Mayą też jej nie lubiłam, już najbardziej z Samarą. Ciekawe czy będzie coś między nią a Natem. Ogólnie odcinek słaby.

agrestt

Ten pocałunek wgl bez sensu. Nie było przecież do tej pory nawet jednej sceny w której Wren i Hanna mieli sie ku sobie. Każda ich rozmowa była o Monie a teraz nagle Hanna go całuje. No WTF. Ten odcinek sie ciągnął strasznie i jak ja nie lubie Emily i Paige razem. Jedna gorsza od drugiej. Na plus chyba tylko Caleb i Spencer.

Nevermind_bicz

Też uważam, że ten pocałunek był beznadziejny, rozumiem, że ona się cieszył, ale mogła go po prostu uściskać a nie kiss...Ci scenarzyści to już chyba sami nie wiedzą co wymyśleć...;/ Dobrze, że chociaż Caleb i Spencer rozmawiali normalnie bez żadnych pocałunków...

izka21gramowa

No ale ten cały "przypadkowy" pocałunek był strasznie słaby...
Na plus dla mnie - zły Toby ;D O tak, takiego Toby'ego lubię;)

ocenił(a) serial na 7
Hoax

dokładnie. pocałunek słaby i sztuczny .. w ogóle to było zbędne.
nie mogę już patrzeć jak Emily wraca ciągle do Paige .. porażka. do tego ta kąpiel w basenie .. wtf?!

ocenił(a) serial na 7
_chrupek

to powoli robi się "Moda na sukces" - każdy z każdym a akcja właściwa leży i zdycha
i Wren i Caleb są mi obojętni, ale po co pytam się, po co ten pocałunek? Hanna niby tak cierpi, a na innego chłopa się rzuca. Inna spawa, że Caleb też nie wiadomo z jakiej racji strzelił focha w kawiarni - Hanna nie może już z żadnym facetem pogadać (tym bardziej, że oficjalnie nie są już razem)?
no i sytuacja ze stroną wtf? wreszcie się dobrały do niej i nie chce m się przejrzeć tego co tam jest? bo filmów jest dużo? a jak już coś znajdują to muszą poczekać na Emily? ja rozumiem, że oglądanie tak osobistych niekiedy rzeczy może być krępujące, naprawdę rozumiem - ale przecież to nie jest historia typu podgadam koleżankę z krzaków jak się całuje z chłopakiem, maja poważny powód żeby to obejrzeć, po drugie nauczone doświadczeniem powinny wiedzieć, że jak nie sprawdzą tego od razu to A zhakuje stronę, ukradnie laptopa - cokolwiek.

_chrupek

Ja chcę Mayę z powrotem :(

agrestt

E tam, ja bym wycięła połowę tego odcinka, jak nie 3/4... ;/

Hoax

Cóż za pocałunek? nie chce mi się póki co ściągać -.-
Caleb i Spencer, eee?

ocenił(a) serial na 10
kasiak__01

Wren z Hanna :P

gabrysiag

<3 najpewniej nie ma się co zachwycać, bo w promo kolejnego odcinka wszystko wraca na swoje tory :P

ocenił(a) serial na 10
Hoax

dla mnie tez byl starsznie nudny oby nowe odcinki byly lepsze :)