Jest już zwiastun kolejnego odcinka:
http://www.youtube.com/watch?v=RwYiFR8up-c
Sneak Peek:
http://www.youtube.com/watch?v=pxkOnYdtQGw
http://www.youtube.com/watch?v=auCSRs6eCxY
http://www.youtube.com/watch?v=wPaZ8bNcSfg
Jestem strasznie ciekawa tego odcinka. Jak zobaczyłam Caleba mówiącego "I'm A" to omal się z krzesła nie przewróciłam. Pewnie to jakaś zagrywka scenarzystów, ale i tak odliczam dni do kolejnego odcinka.
to pewnie będzie jakiś tekst w stylu: ''przecież nie podejdzie do ciebie w mieście i nie powie jestem A'' czy coś takiego. MÓJ MĄŻ NIE MOŻE BYĆ A! :(
kilka postów niżej, Furiatka napisała:
Caleb sent a text to hanna as -A, she came at Apple Rose Grillie and Caleb tells that he is -A.
Now Caleb knows that Hanna is stalked by another -A.
i to jest mega logiczne!
Teraz to już nie wiem, bo najpierw to napisałam, potem obejrzałam zwiastun. Raczej tak, jak ktoś na youtube napisał, że Caleb po prostu specjalnie mówi Hannie, że jest A, żeby mu o wszystkim powiedziała.
Caleb? Mam nadzieję, że to jakaś podpucha, bo nie pasuje mi on ani trochę na "A"...
nie wierze, ze Caleb to "A", ale jestem ciekawa tej scenki miedzy Jenna a Spencer :)
i o ten znak na rece Arii moze teraz wyjasnia nam jego znaczenie :)
to nie było jakiś stempel jak się wchodzi do klubu? Przecież Holden taki sam miał i zmazywał się :]
przecież już od dawna znamy znaczenie tego znaku. Jak się wchodzi do klubu to ci taki przybijają. Holden też go miał.
jak ktoś na yt napisał
Caleb sent a text to hanna as -A, she came at Apple Rose Grillie and Caleb tells that he is -A.
Now Caleb knows that Hanna is stalked by another -A.
Też mi się tak wydaje, że tak to będzie, po prostu ją podpuści, żeby się dowiedzieć co przed nim ukrywa i dlatego już nie będą mieć tajemnic.
jeśli chodzi o wiadomość, dokładnie to samo pomyślałam.
najgorsze jest to że każdy zwiastun jest pełen emocji i mamy nadzieję na taki właśnie odcinek, a tu przychodzi co do czego to większość jest zawiedziona. uwielbiają wyolbrzymiać swoje trailery a inni czekają tydzień z zapartym tchem. rutyna.
też mi się tak wydaje. Tayler w wywiadzie powiedział że nie będzie już więcej okłamywany i będzie im pomagać pozbyć się jak to nazwał maniaka. Podobno każdy z chłopaków będzie im w końcu pomagać z tego co pamiętam.
no właśnie w jakichś spojlerach znowu było coś o imprezie u kahnów, więc możliwe że akcja będzie właśnie u nich, no i poznamy tego jego zapowiedzianego brata :D
Taaa zwariowana rodzinka Fitzgerald (czy tylko dla mnie to brzmi trochę psychopatycznie). Poza tym już związek Elli jest ostatnio bardziej ciekawy niż Arii. Ezra jakoś mi się już przejadł.
Spencer i Aria idą na imprezę braci Kahnów w celu uratowania szans Spencer na koledż. Miały wpaść tylko na chwilę, by poprosić przyjaciółkę CeCe o przysługę, ale ujrzały w tym dobrą okazję na wyciągnięcie z Jenny odpowiedzi podczas gry w "Prawdę". Czy Aria i Spencer zdobędą się na wyznanie kilku swoich "prawd", żeby dostać odpowiedzi, których potrzebują?
W międzyczasie Hanna dostaje od "A" kolejnego SMS-a dotyczącego Caleba.
( http://prettylittleliars.us/photo s/thumbnails.php?album=462 zdjęcia)
Oooo Loool brata Ezry będzie grał Gregg Sulkin, ten co w Czarodziejach z Waverly Place grał wilkołaka ;dd . Zgadzam się z Inspire_Mara, związek Elli jest ciekawszy od Arii, przynajmniej matka Ezry przerwała im tą sielankę :DD Nie wiem czemu ale chciałabym, aby ten brat Ezry zaczął zarywać do Arii, coś ciekawego by było :)
Wojna braci o dziewczynę, to by było coś. Mam nadzieję, że ten brat Ezry to jego totalne przeciwieństwo bo tego pierwszego znieść nie mogę. A dwójka Ezr (Boże, jak to brzmi xD) to by była masakra. :/
Kolejny sneak peek http://www.youtube.com/watch?v=j_K1peuFKJA beznadziejna wersja, ale chyba póki co lepszej nie ma.
W promach w PLL zawsze tak robią, żeby było ciekawiej, a potem wychodzi całkiem coś innego, więc na razie nie ma co się ekscytować ;p
Jak na razie mam wrażenie, że jeden z komentarzy pod "promo" jest prawidłowym jeśli chodzi o to "I'm A". Przetłumaczony komentarz:
Caleb wysłał SMS Hannie jako A i kazał jej się spotkać jednocześnie grożąc jej, że jeśli nie przyjdzie to Caleb za to zapłaci. Hanna oczywiście idzie na spotkanie, ale zamiast A widzi Caleba. Caleb uświadamia sobie, że Hanna jest znowu zastraszana przez A, bo inaczej nie zwróciłaby uwagi na tą wiadomość. Więc teraz Caleb zna prawdę i może znów być z Hanną. GENIALNE.
NIE, NIE PROSZĘ - NIE!!!!!!! Nie chcę znowu Hanny i Caleba razem! ; //////////
Oczywiście szanuję twoją opinię z tym, że wolisz Caleba i Hanne razem niż Wrena i Hanne ale ja tam bym się z tym nie zgodziła. Sądzę, że niestety Caleb nie jest "A", a reżyserzy po prostu wycieli to z kontekstu aby nastraszyć wszystkich. Mam nadzieję, że Hanna zamknęła już ten rozdział i weźmie się za Wrena :D Ich pocałunek był boski :>
Zgadzam się z nomeda - Wren i Hanna - to jest to. Ich pocałunek był boski. Ale mam nadzieje, że nie zakończą tego wątku. Oni jako para byliby świetni ;) Caleb działa mi na nerwy od hmmm połowy drugiego sezonu. Wren już od pierwszego odcinka zdobył mnie całą :D A z Hanną to idealne połączenie ;P
A tam głupoty gadacie. Wren i Spencer a nie. xd A Hanna sie będzie całować z Calebem w następnym odcinku więc nici z tego wszystkiego. Nie wiem po co dali wgl ten pocałunek skoro zaraz Hanna wróci do Caleba.
@li90 - dosłownie tak samo uważam jak ty. : D
@ Request_ Jakie głupoty? Jakie głupoty? To ty jakieś dziwne rzeczy gadasz ;pp Wren i Spencer? Taa, kiedyś też im dopingowałam ale teraz jak jest z Tobym, a ten kręci z Hanną to innej pary niż Wren & Hanna sobie nie wyobrażam. ;d
Kto wie.. może to tak dla picu? W zwiastunach nie wszystko jest takie samo co w odcinkach.. wszystko wyjęte z kontekstu. ;) Liczę i dopinguję aby jednak Hanna wybrała naszego przystojnego, brytyjskiego doktorka. <33333 ON JEST BOSKI *.* <3 ;D
świetne promo, oby odcinek był tak samo ciekawy... :P
liczę na to, że Caleb wyśle tego smsa jako A. i dlatego to mówi. bo na pewno nie jest prawdziwym A., bez przesady, nie powiedziałby jej w taki sposób, tylko w jakimś ciemnym lesie z siekierą za plecami. :D
impreza Kahnów brzmi ciekawie, zwłaszcza gra w prawdę. dziewczyny pewnie tam dostaną te pieczątki na ręce, jakie miał Holden i Maya, więc pewnie na ich imprezy Maya chodziła. czyli teraz tropy zaczną prowadzić nas do Noela, który zawsze był gdzieś w tle, od pierwszego odcinka... ciekawie :D
fajnego brata ma Ezra, mam nadzieję, że zamiesza w ich niebiańskim związku. widziałam tego aktora w filmie 'Liceum Avalon' i całkiem przyjemnie się go oglądało, a jak teraz zagra kogoś wrednego to już w ogóle... ;)
odcinek zapowiada się 100 razy lepszy niż ostatnie odcinki.....
tylko gdzie jest kanadyjskie promo??????????????? ;(((((