Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

http://24.media.tumblr.com/48a69eacad210364a091d892e218a76b/tumblr_mini3k66K11qk z6lmo2_500.jpg

co wy na to? :)

Leo_Wyatt

a ja na to jak lato:)) a tak powaznie to nie mam zielonego pojecia kto ukrywa sie pod tym plaszczem:))

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

pewnie ostatnia scena z sezonu, albo ta osoba ma maske i znow sie nie dowiemy kim jest...

ocenił(a) serial na 3
Leo_Wyatt

Hmm... Spencer nie wygląda na aż tak zszokowaną jak gdyby była tam Ali/bliźniaczka, więc obstawiam Cece, albo kogoś w tym stylu.

haushi

dowiemy się kim jest osoba w czerwonym płaszczu na 100% :) ja obstawiam Melisse mimo wszystko.

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

albo się okaże, że to tylko sen Spencer :D

ocenił(a) serial na 3
tiffanys

Albo, że to Mona :D

ocenił(a) serial na 10
haushi

Mona nie może być dziewczyną w czerwonym płaszczu bo Emily mówiła że ta dziewczyna wszystkim rządzi. A Mona mówiła że ona nie rządzi :)

ocenił(a) serial na 5
haushi

Albo też nie jest to zdjęcie dokładnie z pierwszego momentu, tzn. może Spencer patrzy na Czerwony Płaszcz już od chwili, rozmawia z nią właśnie czy coś.

ocenił(a) serial na 10
haushi

No właśnie Spencer wygląda na dość opanowaną i spokojną, czyli tak jakby spodziewała się co może zobaczyć i zobaczyła to... Moim zdaniem może być to Melissa, aczkolwiek nie sądzę też, że zrobili by takie świństwo Spencer - Toby i Melissa, to już za dużo.

ocenił(a) serial na 1
Leo_Wyatt

My na to, że niestety coraz bardziej prawdopodobne iż ten odcinek będzie wielkim gniotem. Obym się mylił.
Ja Nas poczęstują banałem typu bliźniaczka Ali, CeCe lub Mellissa ten serial straci 60% widzów.
Najpierw gadali, że w 3x24 ujawnią zabójcę Ali, trzecie A i osobę w kostiumie Królowej Serc, teraz pieprzą że jednak nie tylko ujawnią osobę w czerwonym płaczu, kpiny sobie z Nas robią.

MrJigssaw

Dokladnie. Czasami odnosze wrazenie, ze scenarzysci maja coraz mniej pomyslow, moze ciagna serial, zeby po prostu trzepac kapuche.

Leo_Wyatt

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_268636&feature=iv&;src_vid =-R-tdROnFdw&v=w6dKhhUstG8
ooo w dupe. taki trochę chory klimat chyba w tym odcinku będzie sądząc po trailerze omnomnom może być ciekawie.
stestujcie to http://prettydollslie.tumblr.com/post/45252742658/is-it-just-me-or-does-that-rea lly-look-like-some scena kiedy Spence "spotyka" red coat. nie uważacie, że to manekin? cyt z tej str "But it looks like more than one person has to run around doing tasks in a red coat. Spencer may be that next person." dzięki kanadyjskiemu promo nabrało to sensu bo widać przez moment DWIE RED COAT :D chociaż może być nawet więcej. mówie wam, ten finał będzie chory :D

ocenił(a) serial na 9
Jagodowy_Tort

W 0:09 Red Coat nachyla się nad Hanną?

Meggie_Rocks123

taak, wygląda to tak, jakby Red Coat uratowało Hanne... Ale po co miałoby je podpalać, żeby potem je ratować -.- Jeśli powyższa teoria kogoś jest prawdziwa i to Red Coat ze szkolnej toalety to faktycznie manekin a płaszcz jest dla Spencer to to by pasowało. Zwabiła je tam ale nie zdawała sobie sprawy, że A-team będzie chciał je podpalić :D i uratowała je :D sądząc po trailerze, w którym są we 3, bez Spencer mogłoby tak być :D nieee, wiem że nie :D nieeech już będzie wtorek :( aaaa! no i w bagażniku Wildena dziewczyny znajdą chyba ciało :D ktoś gdzieś twierdzi, że może to być CeCe. w 27s otwierają bagażnik i "ooh!" :D oooo, albo lepiej. CeCe była w bagażniku ale jeszcze żyła a dziewczyny wrzucając samochód do wody utopiły ją :D hehehe to by było dobre.

ocenił(a) serial na 9
Jagodowy_Tort

Też myślałam, że mogła jeszcze żyć, kiedy czytałam tę teorię, ale wtedy Wilden byłby chyba bardziej zdeterminowany, by odnaleźć auto. A co do podpalenia, w książce chyba to Jennę podpalono, ale z tego co pamiętam to, dziewczyny już uratowały Jennę z pożaru, kiedy ta jeszcze nie mogła widzieć. Nie wiem czy stwierdzenie, że Jenna jest wisienką na torcie oznacza, że należy ona do A TEAMu, albo jeszcze lepiej - jest Red Coat. To by było zbyt oczywiste.
Poza tym myślimy, że Ali nie będzie dziewczyną w czerwonym płaszczu, bo akcja z bliźniaczkami była w książce, a Marlenka powiedziała, że robimy inaczej niż w książce, ale przecież tak samo było z Moną. "To nie może być ona, bo przecież tak było w książkach". I co? Pierwszym A okazała się Mona.

Meggie_Rocks123

właśnie, to że mówią nam, że zrobią inaczej niż w książce nie znaczy, że będzie zupełnie inaczej ale że może zmienią tylko parę istotnych faktów. Bo da się tą teorię o bliźniaczkach rozkminić na milion innych sposobów niż to było w książce. Tak jak z Moną. niby jest tym A ale jednak na zupełnie innych zasadach to działa niż w książce.

ocenił(a) serial na 9
Meggie_Rocks123

http://www.youtube.com/watch?v=WuVT-ttp--A
Nie uważacie, że w 0:15, kiedy Red Coat odwraca się do Spence, ona mówi coś w stylu "Ali?"

ocenił(a) serial na 10
Katerina1864

też mi się wydaje że powiedziała ALI :D

ocenił(a) serial na 3
Katerina1864

Ja niestety też to zauważyłam, do tego ten pożar... Jestem pewna, że zrobią podobną historię jak była w ksiażce.

Katerina1864

Może to miało tak wyglądać i scenarzyści się droczą.

ocenił(a) serial na 10
Meggie_Rocks123

Przypominam, że taka scena już była xd

Jagodowy_Tort

Sceny na promo są niechronologiczne: Właśnie to tak wygląda jakby to Hanna pierwsza zobaczyła twarz "red coat", stąd Aria wie dlaczego Spencer jest w A-teamie, bo Spencer stała nad Hanna w przebraniu z łazienki. Twoja teoria ma sens.
Ale w takim razie kiedy i czy w ogóle poznamy tożsamość trzeciego, no w sumie czwartego A.
Mam nadzieję, że twórcom nie chodzi o Spencer z tym ujawnieniem, bo o tym wiemy nieoficjalnie od dwóch odcinków.

stasza2233

Będzie też scena kiedy pokazują Malcolmowi na telefonie zdjęcie Alison ze Spencer, pewnie będą chciały się dowiedzieć czy to Ali odebrała go z zajęć, skoro tak się przedstawiła, a On wtedy wskaże pewnie Spencer. Więc pewnie wtedy to ogarną...
A jakieś A poznamy na pewno bo jest scena w której Spencer stoi a obok niej przechodzą dwie osoby w czerwonych płaszczach. Może tych osób jest więcej i np wszyscy członkowie A-teamu mają zboczenie na punkcie Alison i się za nią przebierają :D w każdym bądź razie czegoś się dowiemy. Ba! ponoć aż kilka zagadek zostanie rozwiązanych, ale co do tego bym im nie ufała. w każdym bądź razie jakaś odpowiedź będzie na pewno bo 4 sezon ma się kręcić wokół czego innego, czemu da początek koniec tego sezonu... czy coś takiego ;p

ocenił(a) serial na 10
stasza2233

Nie tłumaczy to jednak tego kto chodził po mieście w płaszczu.

ocenił(a) serial na 10
Meggie_Rocks123

Pewnie Hanna zemdlała i objawiła jej się Św. pamięci Alison xd

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

mam nadzieje że w czwartym sezonie to kłamczuchy będą wymierzać sprawiedliwość i zemszczą się na całym a teamie, bo męczenie ich przez A powoli traci dla mnie jaki kolwiek urok i sens

Leo_Wyatt

W 11 sekundzie, czy to Mona jest z dziewczynami? Czyżby im pomagała? "- She was here!"

A z tym płaszczem to może tak jak wyżej piszecie być manekin. Przed odcinkiem z pociągiem wszyscy myśleli (promo), że A przebierze się za zombiaka, a to jednak był Garrett, a A przebrało się za Królową Kier, więc może tu też to zmyłka.

Ja osobiście się boję, że znowu nic nie wyjaśnią (pół odcinka Ezra drama) tak jak w ostatnich kilku odcinkach i będzie lanie wody, a nie odpowiedzi. Mam nadzieję, że nie zrobią bliźniaczki, a to ciało to może być Lucas, bo Wilden się znalazł, Jason jest zbyt oczywisty, i nie Toby, bo tatuaż jest zmywalny. A próbowało już go zabić, więc...

stasza2233

Właśnie przeczytałam wywiad z aktorką,która gra Monę.Powiedziała,że w finale poznamy PARĘ nowych członków ATeamu.

ewkamarchewka_2

w promo 24 odcinka widać Spencer w czarnej bluzie jak myślicie jest jednym z -A?

Leo_Wyatt

Oczywiście, jest A, ale po to żeby rozwiązać tę sprawę. To przecież Spencer Hastings.

ewkamarchewka_2

Czyli Spencer + Red Coat.

ocenił(a) serial na 9
stasza2233

Spencer już znamy po poprzednim odcinku (twórcy już potwierdzili, że Spence jest w A Teamie), nawet po 3x22 było już wiadomo.

Co do reszty. Mam nadzieję, że scenarzyści-żatrownisie nie zrobią nam takiego numeru, że w łazience będzie manekin. Już wolałabym Ali. Nie chciałabym również, by przez cały odcinek ciągnęły się wątki pokroju "kto ma się zająć Malcolmem?", "Jak to Ezra uczy w Rosewood? Nie są już z Arią razem?", "Ojciec Caleba jest jednak uczciwy! Trzeba sprawić by do nas wrócił!", a ujawnienie A, Red Coat czy innych zakapturzonych nastąpi dopiero w ostatnich 3-5 minutach odcinka.
A tak poza tym, to wątek bliźniaczek mógłby wcale nie nastąpić. Może po prostu scenarzyści z nami pogrywają, w końcu każda z dziewczyn widziała Ali kiedy była bardzo śpiąca, albo obudziła się na chwilę, po czym znów zasnęła.
Mam nadzieję, że Toby wróci. Ponoć miał być w 3x24. Myślę, że to ten, któremu widać tylko nos spod kaptura na promo.

Leo_Wyatt

no właśnie nie jest zdziwiona... także mi się wydaje że oni nie pokażą twarzy tylko potrzymają ludzi w niepewności i pokażą w 4 sezonie kto to był

kaziulla17

a co myślicie o tej nowej parze aktorów? mnie się to trochę nie podoba ;) znowu nowe postacie

willemite

czy to dwa seriale obok siebie? niestety siadł mi głos na kompie i nie wiem co oni tam mówią...

ocenił(a) serial na 10
willemite

ja mam tylko nadzieje, ze po tych trzech sezonach wreszcie umiluja sie nad nami i wyjawia kto zabil Ali
bo ciagnie sie to i ciagnie i jesli nie zrobia to w finalowym odcinku to chyba wywale kompa za okno hahahah :P

ocenił(a) serial na 10
gabrysiag

nie wyrzucaj szkoda kompa :D he he
a ja mam nadzieje ,że Ezria sie rozpadnie i Aria znajdzie sb kogos lepszego ,a Jason nie okaze sie trupem :)

ada565

"w oczekiwaniu" na odc finałowy, coś dla urozmaicenia :) http://www.youtube.com/watch?v=aPUXTlp9ZF4 oraz http://www.youtube.com/watch?v=ge9Zx70qhDU

willemite

A nie pomyśleliście, że Ali może być zwykłym członkiem A Team'u? Może została zwerbowana jak Spencer. Upozorowali jej śmierć a teraz lata w czerwonym płaszczu:P I ktoś wyżej stoi nad nią, czyli główne A.

ocenił(a) serial na 5
ewkamarchewka_2

ale PO CO? :3

ocenił(a) serial na 5
willemite

Ponawiam pytanie o nowe postacie. Kto to może być?

Edycia00

a skąd ktoś wie kto to?:P w promo tyko pokazane było

ocenił(a) serial na 5
ewkamarchewka_2

być może osoby, które czytały książkę mają jakiś pomysł

Edycia00

sorki to chyba było promo 2 seriali w 1 tak mi się wydaje, bo bez dźwięku je widziałam a aktor grający Iana chyba występuje w obu ... ;) przepraszam za zamieszanie :P

ocenił(a) serial na 5
Edycia00

to nowy serial ABC "twisted" - mówią w promo "then, don't miss the coś tam a new series "twisted". ma premierę po pll.

paps

aaa no to na pewno dzięki za info :)

ocenił(a) serial na 9
kaziulla17

jeżeli rzeczywiście tak będzie , że ta scena , w której spencer widzi czerwony płaszcz będzie pod koniec odcinka i nawet nam nie pokażą kto to jest , albo dadzą tylko jakąś durną wskazówkę to się lekko zdenerwuję. Ile to się może ciągnąć litości .. z odcinka na odcinek coraz więcej sekretów i zagadek i prawie nic się nie rozwiązuje .. mogliby już przestać kręcić i powoli tłumaczyć nam to wszystko bo już się połapać nie da . za bardzo już kombinują , coraz ciężej to oglądać , myślę , że już powoli tracą widzów ..;/

jagodowyburdel

dokładnieee... mogłoby to się na 4 sezonie skończyc

ocenił(a) serial na 9
kaziulla17

Nie tyle skończyć, co mogli by zrobić to ciekawiej. Znaleźć jakiś inny temat.

ocenił(a) serial na 9
jagodowyburdel

Było mówione, że ujawnią:
- 2 członków A-Teamu (Spence + ktoś tam)
- Red Coat
- mordercę Ali.

Ale szczerze to po obejrzeniu 3 sezonów PLL w ogóle bym się nie zdziwiła, gdyby Marlenka i reszta naszych kochanych producentów znowu nas wkręcili. Pewnie coś tam napomkną, ale czuję, że wiele się nie dowiemy i do czerwca będzie trzeba czekać znowu :/