http://24.media.tumblr.com/48a69eacad210364a091d892e218a76b/tumblr_mini3k66K11qk z6lmo2_500.jpg
co wy na to? :)
to Spenc byla osoba przed komputerem. potrzebowala namiary na Tobiego - wyraznie bylo to powiedziane ;) ze Mona zostawiła ją samą w przyczepie, a ona sobie wykradla numer Tobiego kiedy sciagala numer Jenny.
Ja mam dziwne wrazenie, ze w bagazniku samochodu jest mama Hanny ;O taki odwet pana detektywa.
chyba Hanna zareagowałaby jakoś bardziej dramatycznie, mieliśmy próbkę z Calebem
mama Hanny będzie w nast. sezonie i zostanie osadzona w więzieniu lub coś tego typu, ja myślę że to ciało detektywa jest w bagażniku ;) bo to by było wtedy logiczne, ale kto wie
to by było trochę dziwne xd zwłaszcza że po tym jak Hanna zatopiła samochód rozmawiała ze swoją mamą
Ja tez obstawiam Caleba za komputerem. Taka sama chuda i garbata sylwetka. Poza tym te rece w czarnych rekawiczkach byly meskie. To nie byla moimzdaniem Spenc.
teraz jestem pewna, że to Spenc. Spójrzcie na komputer, biała obudowa? Jej laptop ma taką samą, możecie to zauważyć w pierwszym odcinku tego sezony, scena w domku nad jeziorem.
A czy czasem nie bylo tak, ze Mona mowila do tej osoby ktora robila cos w komputerze, ze w piatek zostanie nagrodzona? A pozniej spencer mowila do tobiego ze mona powiedziala jej gdzie on bedzie w nagrode.
odcinek był super!:D moze i jest pare niescislosci, ale ludzie, dajcie spokoj! ktory serial jest super logiczny i wgl wszystko the best? a final byl ciekawy, duzo sie dzialo, byl o wiele lepszy niz poprzednie odcinki...a jak Wy ogladacie serial i tylko szukacie nielogicznych rzeczy to powodzenia! najlepiej przestancie ogladac, bedzie mniej narzekajacych
Super? Nic a nic sie nie wyjasnilo, moze tylko tyle, ze Toby zyje(i tak wszyscy to wiedzieli) i to, z kim gadala Jenna w poprzednim finale ( to juz mega absurd!!!). Co raz wiecej pytan. Pewnie bedzie jeszcze kilka sezonow bo 1 nie wystarczy zeby to wszystko wyjasnic.
to co, ze za wiele nie wyjasnili? odcinek i tam mi sie podobal, bo byla akcja, nie byl nudny:) zreszta oprocz tego wiadomo kim jest czerwony plaszcz, Shana wspolpracuje z Jenna...jak sie nie podoba to nikt nie kaze tego ogladac
Czyli wszystko co ogladam musi mi sie podobac?
A co do RC to nie wydaje ci sie dziwne, ze Alison tak po prostu weszla sobie do Radley... ?
nie, ale nie rozumiem ludzi, ktorym sie cos nie podoba ale ogladaja i narzekaja...serial to nie film, ze nie wiesz jaki bedzie i po obejrzeniu podoba sie albo nie...serial ma sporo odcinkow i ja jesli po jakims czasie doszlabym do wniosku, ze mi sie nie podoba, to po prostu przestalabym ogladac i tyle:) nie, bo bylo pokazane, ze to nie problem tam wejsc i sie stamtad wydostac
no własnie mnie tam tez nie interesuje rozwiazywanie zagadek -ogladam bo to jest fajne ,lubie zycie kłamczuch a na dodatek one sa sliczne i sie lepiej oglada takie filmy gdzie sa fajni aktorzy a nie jakies pajace ....PLL to moj numer jeden :)
No to wiem, ale to to chyba troche dziwne ze ktos wchodzi sobie tam bez problemu w masce. A jakas osoba zauwazyla, ze mogla wejsc bez maski i zalozyc ją dopiero po chwili.
Wydaje mi się, że Mona poznałaby Ali po głosie - przecież się znały. Ale w tym serialu nic nie jest logiczne....
Pewnie ta osoba w czerwonym plaszczu uzywa takiego czegos co zmienia glos, np wtedy jak ktos zadzwonil do Emily zeby ją ostrzec przed Nate'm.
Przez telefon pewnie tak, ale nie wiem czy była w stanie zrobić to w szpitalu - chociaż kto to wie - w tym serialu wszystko jest możliwe ;)
No tez mi sie wydaje ze Mona wie kim jest RC.
Ale sama ostatnio sciagnelam sobie na tel. taką aplikacje do ktorej mowisz a ona zmienia ci glos ;d
Zastanawia mnie tylko, dlaczego A team po prostu nie zaczail sie tak jak Spencer na Red coat i jej nie zdemaskowal? Przeciez mogli np. ją postrzelic i dowiedzieliby sie kim ona jest. I co z resztą A teamu? Ze niby Mona i Toby działają sami ;/ ?
Ten odcinek byl kompletnie bez sensu.
Red Coat pewnie ma haka <lol>
Wkurza mnie lekko,że od 'A' przeszliśmy do nazwy Red Coat ;/ No,ale serial nadal ten sam więc ;]
narzekacie że na nic nie ma odpowiedzi a jak dają odpowiedzi to wymyślacie inne teorie. wyraźnie powiedziane było że przed komputerem była spencer bo szukała numeru tobiego i że dostanie nagrode w piątek. zresztą w którymś wątku było powiedziane że nie warto tak dokładnie przyglądać sie sylwetkom BO RÓŻNI AKTORZY GRAJĄ TĄ SAMĄ POSTAĆ.
MI sie podobal ten final.O wiele lepszy niz poprzedni.Ali zyje?Kim jest A?jest wszedzie i wie wszystko?troche to naciagane.Ale zeby jakims szybowcem przylatywac!
Mi się wydaje że w bagażniku dziewczyny znajdą szczątki ciała Ali. To byłoby możliwe, stawianie pod znakiem zapytania czy Ali żyje. Zastanawia mnie jedno jak Spencer mogła odjechać z dziewczynami wiedząc że Toby sam poszedl gdzieś wgłąb tego lasu i nie wrócił. Nie martwiła się o niego? Przecież mogła pokazać go dziewczyną, bo dowiedziały się że żyje.
Przecież "ciało Ali", które odzyskali w czasie Halloween zostało skremowane i pochowane. Także to raczej odpada. Podejrzewam, że jeśli nie ma tam jakiegoś ciała (na co raczej wskazują reakcje dziewczyn) to może tam być jakiś dowód, który jasno wskazuje, że Wilden zrobił coś złego. W końcu bardzo chciał to auto odzyskać.
też mnie to zastanowiło, nawet przez chwilę myślałam że jest potrójnym agentem, bo dziwna była ta scena jak on ją wyprowadził z tego domu a później gadali, że ma z ukrycia tylko obserwować rc hmm
mysl ze po 8 odcinkach w ktorych W KAZDYM spencer płakała za tobym,nagle sobie o nim zapomniała i zostawiła go w lesie mnie rozbraja, ale pewnie mieli jakiś tam plan razem ustalony, bo kiedy sie zegnali to on mowil cos tam pamietaj po co tu jestesmy,ona bądz ostrozny wiec pewnie to jak stamtąd pozniej sie wydostaną tez jakos ustalili ;>
Spencer i Toby odegrali przed Moną niby scenkę, że On jest złym bohaterem i że Spenc jest nim zawiedziona czy coś, potem w samochodzie jadą z Moną, więc może chodzic o to, aby zachować pozory, ze Spenc z Tobym na serio się nie lubią już, dlatego Spenc zostawiła Tobiego w lesie
Właśnie tu jakoś jest nie halo zostawiły Tobiego od tak.... ale mam wrażenie że rodzice Arii stoją za tym podpaleniem ..... W każdym bądź razie miało być niby tak, że są krok przed A, a tak na prawdę A je wyprzedziło.,...
Czy Spencer ściągnęła z tego laptopa nr komorki Jenny? Po co miała być pod tym adresem?
Ale później jest scena, gdzie ktoś w czarnych rękawiczkach stoi pod drzwiami domu Jenny i wysyła do niej smsa z adresem. To nie jest przypadkiem ten sam numer, ktory Spencer wzięła z komputera? Może źle spojrzałam...
Ali uczyła się latać więc to bardzo możliwe .... ale jeśli zakładając, że w samochodzie są szczątki ali to znaczy, że mamy odpowiedź kto ją zamordował.... albo że nikt tego nie zrobił.....
Ostatnia cena ktoś pomaga wyjść tej zakopanej postaci... tylko teraz pytanie czyje ciało znaleziono... w każdym bądź razie są 2 teamy .... jenny z mielisą i A z czerwonym płaszczem.
Jeśli chodzi o sam finał, to nic konkretnego dalej nie wiadomo. Za to taka ciekawostka, jeśli chodzi o Ezrę/Arię:
Odcinek pilotowy: https://www. youtube.com/watch?v=QgPzJ92QqCA (od 0:40 )
Finał 3 sezonu: https://www. youtube.com/watch?v=g-Vlz9K-J3A
Zatoczyli koło, po trzech sezonach (zarówno jeśli chodzi o pocałunki i odgarnianie włosów, jak i o piosenkę). Myślicie, że to tylko ładny zabieg mający na celu przypomnienie widzowi jak to bardzo się E i A strasznie "loffciają" (bueh...) czy może znaczyć coś więcej?
nie lubię tego nudnego Ezry, tej ich całej miłości, ale mi osobiście spodobało się to, że reżyser powtórzył scenę z pierwszego sezonu, to było takie... hmm, na poziomie powiedziałabym, jeśli ktokolwiek zrozumie co miałam na myśli ;] ja nie doszukuję się w tym drugiego dna, według mnie chodzi o to, że jak to powiedziałaś, tak się loffciają. chociaż wiele osób uważa, że Ezra ma coś wspólnego z A-teamem i śmiercią Ali (w sumie Aria też była wśród podejrzanych), to ja jakoś nigdy nie brałam tego na serio. jeśli by się tak okazało byłabym zaskoczona, ale może i pozytywnie, bo Ezra nie byłby taki nudny jak do tej pory jest ;)