Został tylko tydzień do finałowego odcinka więc zakładam odpowiedni temat :)
Ktoś wcześniej już pisał tutaj, żeby zrobić taki temat więc stwierdziłam że się tym zajmę.
Chodzi o to że możecie podać max 3 osoby które według was mogą być 'A', najlepiej w kolejności od tej którą najbardziej podejrzewacie. A żeby było śmieszniej proponuje również żebyście dali 1 lub 2 osoby które według was nie są 'A' (chodzi tutaj o osoby podejrzewane o bycie 'A' , więc podawanie kogoś kto był w jednym odcinku albo kto być A po prostu nie może jest bez sensu...). Dodam jeszcze tylko, że fajnie by było gdybyście się poważnie zastanowili przed wypisaniem i proszę o nie zmienianie czy dodawanie kolejnych podejrzanych, chyba że przez Edycje posta wcześniejszego (tak żeby bałagan się nie zrobił). Jeśli chcecie możecie napisać krótkie uzasadnienie do niektórych osób.
Ja zacznę.
A:
1. Wren
2. Jenna - niby zbyt oczywiste ale może jednak.
3. Ben - dobra wiem, że to takie trochę jakby znikąd ale wydaje mi się, że mógłby być.
Nie A:
1. Toby
2. Jason
PS. Oczywiście nie narzucam nikomu swoich zasad, po prostu uważam, że w ten sposób można łatwo utrzymać porządek i przejrzystość tematu.
moja wypowiedź pomimo iż nie oglądałam najnowszego odcinka.
1. Garett - od początku coś mi mówiło, że to on mógłby być A. i mieć stosunkowo dobre warunki do tego.
2. Jenna.
3. Noel.
Nie A:
1. Jason.
2. Toby. (podobno Marlene mówiła, że toby nigdy nie kłamie)
"A":
*Detektyw Wilden
*Noel
Nie "A"
*Dużo osób jak niektórzy rodzice rodzice,2 z dziewczyn i takie tam różne.
A ja mimo wszystko mam takie wrażenie, że za te 6 dni i tak nie dowiemy się, kim jest główne "A". Chodzą plotki, że jest kilku, a na pewno dwóch "A", więc zapewne za te 6 dni dowiemy się, kto jest pomocnikiem głównego "A".
Moje typy, takie trochę z dupy, bo w sumie nie mam swoich typów "A", bo każdy może nim być"
-Caleb
-Melissa
Nie "A"
-Toby
-Jenna (którą uwielbiam)
I właśnie to będzie najgorsze, że zakończenie sezonu to nadal nie będzie główne lub prawdziwe A. Identycznie jak było z Ian'em...
A
- Ezra
- Melissa
nie A
- Jenna, Garett, Toby, Caleb, Mona i rodzice dziewczyn.
Ja chciałabym, żeby to Jason był A ^^ Ale nadal uważam, że palce maczała w tym Ali.
jescze raz: A to ( z typow niewiarygondych to sean badz rodzice spencer)
z typow najbardziej dla mnie prawdopodobnych to WREN!! pozniej Noel,Jason i Wilden..
innych nie podejrzewam
a moze A to:
Sean z pierwszych odcinkow??:P
Jason??
Wren??
nie A
kłamczuchy i osoby podejrzewane od samego poczatku o bycie A:P
a ja mam pytanie..
skąd przypuszczenia że aria może być A?
wydaje mi sie że troche ponosi was fantazja:P
no wiesz... wszystko sie moze zdarzyc ;D ale mysle ze glownym argumentem za jest to, że Aria najmniej oberwala od 'A'. Jednak wątpie że to ona, nawet w teamie z Fitzem
A:
Ezra
Ali
Lucas
Caleb
brat Arii
Nie 'A'
Hannah, Emily, rodzice Hanny i Emily, Jenna, Garett, Melissa
Zakładając, że 'A' to osoba w czarnych rękawiczkach, możemy wykluczyć Garetta - zaaresztowaliby go i nie mógłby być obecny w szpitalu dla lalek. Wdg. mnie odpadają kłamczuchy i ich rodzice, ale to tylko niepoparta faktami subiektywna opinia. Ezry bym nie dała, ale też nie dam powodów. Jenna? Zbyt oczywiste... Więc:
A:
Mona
Maya
Lucas
ja sie zastanawiam czemu Aria jako jedyna nie miala snu z Alli , i czemu (jesli wiedziala o planie w ktorym Caleb całował Mone) nie byla wtedy z dziewczynami, ani nie poszla z nimi do tego szpitala dla lalek?? Wiem ze ma trudna sytuacje rodzinna przez swoj zwiazek ale powinna byc wtedy z dziewczynami a nie "chcecie to idzcie same, ja wole sie przespac z chlopakiem" ;/
Swoja droga zauwazyliscie ze gdy Hanna, Spencer i Emily były w owym szpitalu były pokazana została jakby głowa lalki, ktora miała oczy prawdziwe i te oczy obserwowaly dziewczyny, jakby ktos sie ukryl za taka maska.. mi to wygłada na tego strasznego chlopczyka..
i czy mi sie wydawało czy wymieniona powyzej trojka uwierzyla temu chlopcu a Aria nie, uznala go po prostu za swira?? troche podejrzane
Na Arię wskazuje bardzo wiele,ale nie rozmawiajmy tu o tym. Tu tylko podajemy propozycje, bo znowu zrobi się śmietnik :/
Dla mnie jest dość prawdopodobny, a poza tym myślę, że było by to duże, pozytywne zaskoczenie ;D.
A:
nie mam pojęcia
nie mam pojęcia
nie mam pojęcia
na pewno Mona, Ian, Garret i Jenna mają coś wspólnego z A, ale według mnie oni nie są A. może to osoba, której nikt nie zna i dopiero zobaczymy ją pierwszy raz 19 marca.
a kiedy to było potwierdzone że znamy A? bo chyba nie pamiętam takiego fragmentu.
Ja nie jestem do końca pewna. Z jednej strony zraża mnie to, że zniszczył pomnik przez co był wysunięty na przód i inni go podejrzewali, bo scenarzyści tak chcieli, ale... historia o pieniądzach jest idiotyczna, poza tym, nie wiem, jakoś od zawsze myślałam, że to może być on.
Moim zdaniem za bardzo nam go podstawiali w odcinkach 2b ;] Teraz mi jest jakoś ciężko się przekonać do tego, że to on za wszystkim stoi ;)
A:
Nie mam pojęcia.Pewnie wyjdzie na to,że to ktoś niepodejrzewany,a potem będzie:-"A no tak" :)
Ale jak mam typować to Jenna. Niby odzyskała wzrok,wrobiła Garetta i takie to troche podejrzane,ale z drugiej strony,pokazali ją w domu kiedy "A" przyszło do tego sklepu z lalkami.
Nie A:
-Mellisa(pomimo najnowszemu odcinku myślę,że to nie ona,każdy ją teraz podejrzewa,a według mnie to było by zbyt oczywiste)
-Garret (może być w to zamieszany, ale nic więcej)
A : Pewnie będzie to dla nas zaskoczenie i będzie to ktoś inny niż w poprzednich odc. "przypuszczany" , którego nawet nie znamy ,bo tak jest zwykle :p
Nie A : Raczej nie mogą to być : Aria , Spencer , Emily i Hanna bo nie robiły by Sobie w kość. Mona też raczej nie.
Ale jak już miałabym się namyślić i powiedzieć kto jest "A" to , to Melissa i Garett.
Mnie nikt nie zaskoczy. A to może być nawet Emily, lepsze niż taka Jenna lub Garett :/ A poza tym A jest nam znane. Gdyby to miał być ktoś nieznany, wszystko straciłoby sens.
Hm, Ashley Marin? Każdy był typowany. I Caleb, i Ella i Byron i mały chłopczyk ze sklepu z lalkami...
kiedys czytalam wlasnie taki temat na amerykanskim forum i ktos napisal ze nikt jeszcze nie typowal dziecka Melissy ;D a tak serio... taaak matka Hanny to byloby zaskoczenie, albo matka Emily ;P
A dzisiaj znalazłam news wczorajszy, że aktorka, która gra Monę wie, kim jest A i była bardzo zaskoczona. Ciekawe...