PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73319
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Postanowiłam założyć temat osobny, o liście samobójczym Iana, powiedziano nam, abyśmy się dobrze przypatrzyli co jest tam napisane, więc wpisujcie co takiego widzicie, wiadomo jak jedna osoba patrzy to może coś przeoczyć, a w grupie może coś zdziałamy ;) http://static.wetpaint.me/pll/ROOT/photos/310/338980330-88959300.jpg to jest link do tego listu, najlepiej zapiszcie go sobie na dysku i powiększcie, żeby lepiej było widać.

Jedyne co ja tam znalazłam poza tym o czym już wspomniałyście zakreślonym pain i hide, to te dwie kropki które są po lewej i prawej stronie napisu "easy" co to może oznaczać ?

youhaveamessage

Racja, baaaardzo wiele wskazuje na Ezrę. Chyba najwięcej dowodów jest na niego spośród wszystkich "podejrzanych"

alioth89

Nigdy wcześniej nie pomyślałam o nim, ale to faktycznie pasuje ;D Ja raczej zawsze stawiałam na Monę :P

treepsy

Mona była w książce i raczej nie będzie znów w serialu

youhaveamessage

liczę na rozmowę Arii z Jackie, niech wpadną na siebie i Aria pozna historię zerwania z drugiej strony. zawsze są dwie strony medalu, a skoro poruszyli ten wątek i wprowadzili tę postać, to na pewno odgrywa to jakąś rolę.

nie chciałabym, aby to on był A., bo go lubię, ale to bardzo prawdopodobne... ;)))

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

a nie sądzisz że byłoby to trochę dziwne gdyby 'była uczennica' spytała się ex dziewczyny jej nauczyciela dlaczego z nim zerwała?

yootsuu

Podobno w 12 odcinku mają ze sobą rozmaiwać, ale nie jestem pewna co do tego.

użytkownik usunięty
youhaveamessage

nie wiem czy ktoś już o tym wspomniał bo nie chce mi się czytać całego tematu ale nie myślicie że Iana mógł zepchnać Toby? Kocha Spencer więc nie pozwolił by coś jej się stało, ale wątpię żeby był A.
Jak już ktoś to wcześniej napisał to sorry.

Możliwe. Może Toby jest "A"? Nazwa 16 odcinka to "jestem przyjacielem" a właśnie w 16 odcinku Spencer idzie do niego go uczyć francuskiego i się zaprzyjaźniają. Na dodatek na końcu odcinka ktoś włącza płytę z językiem francuskim. Miałby powody...
Spencer mu mówi pewnie wszystko więc wie jeszcze więcej i to mu pomaga w byciu A.
W filmikach make A's move jest porcelanowa lalka, a Jenna miała takie w swoim pokoju, więc mogła się u niego przypadkiem znaleźć.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

U mnie rowniez Toby jest w kregu podejrzanych

bianka226

Ja uważam że A. nie okaże się nikt, kogo nam reżyser zasugerował bo to takie fałszywe tropy. Więc odpadają Mike, Jenna, Garett, Ian (wiadomo - trup ;p), Jason chyba też. A. to będzie ktoś kogo nikt by nie podejrzewał - my tutaj maglujemy odcinki i podejrzewamy każdego więc to się nie liczy, ale pomyślcie, gdyby nie to forum tutaj to kogo byście NIE podejrzewały? Bez wgłębiania się w szczegóły i niuanse, tak po prostu przy luźnym oglądaniu. Myślę że nie oskarżałabym wtedy Ezry, Toby'ego, partnerek Emily, rodziców ... Myślę że to będzie ktoś z tego grona.

alioth89

Bez forum dałabym sobie spokój i nie oskarżałabym nikogo, bo:
Jenna Garret itp. są najbardziej podejrzani więc wątpię, żeby to oni byli A.
O Ezrze bym nie pomyślała.
Toby - może.
Sama nie wiem :D

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

JA bez forum podejrzewalabym pewnie Jenne, Melisse oraz Ezre :)

bianka226

Właśnie chodzi o to kogo byście NIE podejrzewały bez forum ;) te oczywiste postacie które byśmy podejrzewały bez forum wg mnie nie będą A.

ocenił(a) serial na 9
alioth89

Pewnie tak będzie, bo chcą zrobić taki 'szok', okaże się, że jest to osoba, której nigdy byś nie podejrzewała. Tak samo jak w serialu 'Wyspa Harpera'. Wprowadza to efekt zaskoczenia na końcu. Bardzo mnie to nurtuje, kim jest 'A'.Jak tak sie zastanowić to tam większość osób ma tam coś wspólnego ze sprawą i na dużo osób znalazłoby się argumenty za i przeciw byciu 'A' ;)

ocenił(a) serial na 7
anusialka94

Bez forum, podejrzewałam Ezrę, Arię, Hannę, Spencer, Jennę i Iana ; )

accidenti

mam prosbe.. moglby mi ktos wytlumaczyc na jakiej podstawie Emily stwierdzila, ze list samobojczy napisal/a ''A'' ? Ogladalam z przerwami i bylabym wdzieczna za odpowiedz, gdyz nie chce mi sie ogladac od poczatku :)

delfinka73

"A" napisał/a jej smsa, czy ten list przypadkiem nie wygląda znajomo i Emily wtedy przeszukała wiadomości, które dostała od A, wydrukowała je i domyśliła się, że to A napisał/a list.

youhaveamessage

dziekuje

ocenił(a) serial na 9
delfinka73

a ktos ostatnio napisał, ze dziewczyny sie napewno nie domysla, ze ten list napisał/a "A". Haha a tu niespodzianka Emily sie domyśliła.:D

olcia_pll

Mi się podobała,bo zawsze Emily to taka mdła i nudna była a tu co booom.