tłumaczone już na pol:
-Ezra i Aria przejdą przez prawdziwy dramat,zobaczymy czy ich więź jest tak bardzo silna
-Wesley przeniesie się do Ezry i przynieść Rosewood wiele dramatów,ale i sporo zabawy
-finałowy odcinek 3 sezonu będzie dłuższy o 60 min
-Jason ukrywa tajemnicę o Alison
-Dr Sulivan może pomóc kłamczuchom w zgłębieniu tajemnic o lecie,w którym zmarła Ali
-Związek Jasona z Moną może być sporą niespodzianką dla widzów
-Spencer zacznie wykorzystywać ludzi,szczególnie Wrena
-Emily zbliży się do Spencer
-To co się stało z Arią w odcinku halloweenowym będzie niczym w porównaniu do tego co się wydarzy w 3B
-Dowiemy się więcej o CeCe i jej przeszłość z Alison, zwłaszcza o tym, co nie powinno się zdarzyć
-Hana z Calebem odwiedzi jego rodziców
-będzie sporo retrospekcji do tego,kiedy dziewczyny znalazły Emily nad grobem Ali
-W finale sezonu dowiemy się kto jest Królową Kier i który odwiedził Monę w Radley w 2x25 (i odwiedził Jennę w tym samym odcinku)
-Nowym pacjentem Dr Sullivan jest Mona
-Mona rozbroi alarm u Emily
-Mama Emily ma swoją ''ciemną stronę ''
możecie tu zaglądać,jak będę wiedziała coś nowego,to będę pisać :)
Jakoś nie mogę uwierzyć,aby finałowy odcinek był dłuższy o 60 minut. Co daje razem 100 minut projekcji odcinka (dwa odcinki łączone w jeden?), taki zabieg jest rzadko spotykanie w telewizji.
who knows,znalazłam takie informacje,kto wie,może będzie podzielony na dwie części,zresztą finał ma przynieść wiele nowych wskazówek,więc może faktycznie będzie tak długi :)
może będzie tak jak w 6 sezonie GG, jak powiedzieli że finał ma mieć 2 części i okazało się że ta pierwsza część to po prostu odcinek 9, emitowany tydzień wcześniej z pięknym napisem TO BE CONTINUED na końcu :D
niee,poprawiłam- odcinek ma mieć 60 min,ktoś się pomylił wcześniej,a później znalazłam prawdziwą informację :)
no tak, jest dalej, przepraszam, nie popatrzyłam :D jakieś jeszcze ciekawe spojlery masz?
widziałam już, chyba jestem uzależniona od spoilerów w PLL... ehh, całe GG, Glee i HoD bez spojlerów i wszystko jest fajne :D
-Wesley przeniesie się do Ezry i ma przynieść Rosewood wiele dramatów,ale i sporo zabawy*
''Marlene promises the finale is like a 60 min movie'' jednak ktoś się pomylił z tamtą informacją :)
TVLINE | I’ve asked you before and I’ll ask you again: Are you absolutely, positively certain that Toby is really that bad of a guy?
Oh yes! You got it! Very much. We’re going down a path [with Toby] and you need to know that [he] has a lot of strong motivation for wanting to take down these girls. It’s the price [they have] to pay for him taking the fall for a crime he didn’t do. This has always been present, but he’s been very good at hiding it.
A tu macie całkowite potwierdzenie,że Toby jest złyyy :) To dla tych którzy wierzą,że on jest w A-teamie,żeby pomóc Spence :) TOBY JEST ZŁYY
tego jeszcze nie wiem,zobaczymy,a jak się dowiem to dam znać :) może chodzić tutaj o zabawienie się jego uczuciami,bądź wykorzystywanie w celu pozyskania informacji
Ważny odcinek dla fanów Wrencer to 3x20 :)
więc w tym odcinku na pewno będzie :)
Ale możliwe,że będą z nim jakieś wątki i wcześniej.
Do tego prawdopodobnie ma być teraz ogólnie więcej Wrena,bo mamy zobaczyć go z tej drugiej,nie takiej dobrej strony :)
podsumowuję na razie wszystkie spoilery o których wiem,zatem od początku:
-Ezra i Aria przejdą przez prawdziwy dramat,zobaczymy czy ich więź jest tak bardzo silna
-Wesley przeniesie się do Ezry i ma przynieść Rosewood wiele dramatów,ale i sporo zabawy
-finałowy odcinek 3 sezonu będzie dłuższy,będzie trwał ok.60 min
-Jason ukrywa tajemnicę o Alison
-Dr Sulivan może pomóc kłamczuchom w zgłębieniu tajemnic o lecie,w którym zmarła Ali
-Związek Jasona z Moną może być sporą niespodzianką dla widzów
-Spencer zacznie wykorzystywać ludzi,szczególnie Wrena
-Emily zbliży się do Spencer
-To co się stało z Arią w odcinku halloweenowym będzie niczym w porównaniu do tego co się wydarzy w 3B
-Dowiemy się więcej o CeCe i jej przeszłość z Alison, zwłaszcza o tym, co nie powinno się zdarzyć
-Hana z Calebem odwiedzi jego rodziców
-będzie sporo retrospekcji do tego,kiedy dziewczyny znalazły Emily nad grobem Ali
-W finale sezonu dowiemy się kto jest Królową Kier i który odwiedził Monę w Radley w 2x25 (i odwiedził Jennę w tym samym odcinku)
-Nowym pacjentem Dr Sullivan jest Mona
-Mona rozbroi alarm u Emily
-Mama Emily ma swoją ''ciemną stronę ''
- A jest bliżej Arii, niż wam się wydaje.
- Dowiemy się więcej na temat relacji Jasona i Lucasa
- Ezra opuści miasto.
- Radley Sanitarium otworzy drzwi przed Spencer!
- Hanna wspomni o psychicznej bliźniaczce
- Według Andy'ego Reasera, Toby jest gorszy od Mony
- W finałowym odcinku, jedna z Kłamczuch stanie twarzą w twarz z zabójcą Ali
- 3x20 to ważny odcinek dla fanów Wrencer
dla fanów Wrena,Wren w 3 sezonie:
-Wren pojawi się w takich odcinkach jak: What Becomes of the Broken-Hearted?, Hot Water, I’m Your Puppet and A Dangerous Game.
-Wren będzie kwestionować swoją seksualność w 3b
-''Wren is a snake''Oliver Goldstick czyli Wren jest wężem,co świadczy o tym,że ma ciemną stronę
-Wren jest w pewien sposób powiązany z A,posiada sporo informacji
I jeszcze o Ali:
-Ali nie była u swojej babci w Georgii-tak jak mówiła dziewczynom, tylko w Cape May,Jason z Emily będą szukać o tym informacji
haha,to jeszcze coś dorzucę :D
-w 3x20 pojawi się mama Ezry
-Na dodatek ma się też pojawić Melissa w tym sezonie
-ma pojawić się Shana,dziewczyna z Pretty Dirty Secrets
Miałam ochotę dzisiaj na angielski,więc sobie trochę potłumaczyłam :) mam nadzieję,że Was trochę zainteresowały te spoilery.
Wren będzie kwestionować swoją seksualność w 3b
No to robi się coraz ciekawiej i coraz bardziej niedorzecznie :)
No tak, z trzema dziewczynami mu nie wyszło :)
Ciekawe kto stanie się obiektem jego westchnień, taka hot para z Jasonem, czemu nie :P
o nie,nie,nie :D
Ciekawa jestem jaką tajemnicę ukrywa Jason o Ali,ciekawe czy chodzi o te wakacje w Cape May,czy coś więcej
Skoro Jason ma szukać informacji o tych wakacjach Ali, to myślę, że chodzi o coś innego, ale sama nie wiem o co. Tak naprawdę mogą wymyślić cokolwiek. Oby tajemnicą nie okazała się siostra bliźniaczka.
Wychodzi na to, że Jason pamięta z tamtych wakacji o wiele więcej niż chce to przyznać. Taki Pan Tajemniczy. Swoją drogą jakoś nie wierzę, że Byron mógł zabić Ali.
nooooo serio,czytałam wiele spoilerów 3 serii,no i znalazłam też tooooooo :) nie wiem w jaki sposób to rozumieć,ale okej xD
Nie, za bardzo się zawiodłam, a poza tym nie chcę wyjść na idiotkę która mówi, że skończy z serialem a za 5 minut do niego wraca, hahahaha :D Ale mogę ci obiecać, że jak Wren zostanie gejem to zacznę z powrotem oglądać! :D
W powiadomieniach mi się wyświetliło, że napisałaś mi wiadomość "za minutę" hahahahahah :D
No to czekam na Wrena-geja, ciekawe z kim się zwiąże, hahahahha
Wiesz że jak pisałam mój post to o tym pomyślałam? I sobie wyobraziłam taką scenę, hahahahahah, za dużo tumblra na mnie chyba źle wpływa :D
O Moj Bozeeeeeeeeeee! zalamalam sie! :( i to konkretnie ...
Ale Wrenson - w sumie czemu nie :P jakby mi to jakos ladnie sprzedali :P
Hahahaha padłam;D Nie wiem czemu na siłe robią teraz z Wrena tego bad-boya:D Jasona pakują do jakiegoś chorego związku z moną, Marlenka ma jakiś wyraźny problem w tym serialu z przystojniakami;D Faktycznie ona jest homo:P
Ahahahaha i zacznie kokietować Wrena,który stwierdzi,że nie ma szczęścia do dziewczyn i poniesie go chęć spróbowania czegoś nowego hahaha :D beeeeeeeeeeeka
Haha ale z dwojga złego już wolę ją niż Jenne;P Tej bym nie zniosła:P Choć jak sobie wyobrażę Monę z nim...:P Nóż mi się automatycznie w kieszeni otwiera:P
haha,w 1 sezonie Mona faktycznie sprawiała wrażenie głupiutkiej,a pod tą twarzą kryło się tyle nienawiści,inteligencji,jest cwana i przebiegła..
No w zasadzie jest inteligentniejsza od naszych 4 dziewczynek :p Ja ją nawet lubię, tylko mnie wkurza, że strzela tymi minami psychopatki:P Mogła by się naturalniej zachowywać a nie jak w tej scenie z piciem wina i tym uśmieszkiem;D Tak karykaturalnie to wyglądało:P
Dużo spoilerów;
Brałam je z wikii, więc mogą NIE BYĆ PRAWDZIWE. Nie bierzcie ich zbyt poważnie.
W 3x19 Emily będzie mówić o tym, że nigdy nie przestała kochać Mai. Będzie scena Emily/Ali i Wesleya/Arii. Pojawi się Wren, Shana, Maya, Jason, Toby, Andrew i Wesley.
3x20:
Wróci Melissa, Wren, Shana, Ella, Wesley, CeCe i matka Ezry.
3x21:
Emily i Shana mają wspólną scenę. Zobaczymy nową stronę Ezry. Sceny Mona/Jenna, Spencer/Andrew, Spencer/Toby. Spence zacznie ufać Monie, a Jason powie Arii coś na temat Byrona i Alison.
3x22:
Możliwe, że dowiemy się jak Mona dołączyła do A-Teamu. Na pewno zobaczymy ją znów w postaci kujonki. Flashback Ali/Spencer w
kościele.
Opis 3x24:
"Kłamczuchy są blisko prawdy, ponieważ A nieoczekiwanie zalicza wpadkę. Z pomocą Mony, dziewczyny mają coraz więcej wskazówek dotyczących A, której/którego gra jest bardziej niebezpieczna, niż ktokolwiek mógłby oczekiwać. Nowe odkrycia powodują, że Kłamczuchy przestają ufać nawet własnym rodzicom. Dziewczyny stają twarzą w twarz z zabójcą Ali, ale nie jest to osobą, którą podejrzewały."
Ktoś umrze w tym odcinku. Wren będzie miał z tym do czynienia.
Finał przypomina 3x13.
Jedna z dziewczyn będzie miała sprzeczkę z zabójcą.
Zobaczymy Wrena w innej postaci.
Będzie pożar.
Ktoś powstanie ze zmarłych. (NIEEEE tylko nie Ali ;/)
Ujawnione zostaną: osoba, która rozmawiała z Jenną w 2x25, osoba w przebraniu Królowej Kier.
Mona może stać się podwójną agentką.
Alison będzie w tym odcinku.
Jenna będzie miała scenę w deszczu.
Ten odcinek wzorowany był na filmie Hitchcocka "Północ - Północny Zachód" ( +
Roger Thornhill jest pracownikiem agencji reklamowej. Pewnego dnia mężczyzna wychodząc z pracy zostaje porwany przez szpiegów obcego wywiadu, którzy biorą go za agenta CIA. Po przesłuchaniu próbują zabić mężczyznę. Thornhillowi udaje się przeżyć, ale musi uciekać przed ścigającymi go agentami.)
Ciekawe kto ma powstać ze zmarłych ;d ja nie chcę,żeby Ali żyła,to tak nie może wyjść!