tłumaczone już na pol:
-Ezra i Aria przejdą przez prawdziwy dramat,zobaczymy czy ich więź jest tak bardzo silna
-Wesley przeniesie się do Ezry i przynieść Rosewood wiele dramatów,ale i sporo zabawy
-finałowy odcinek 3 sezonu będzie dłuższy o 60 min
-Jason ukrywa tajemnicę o Alison
-Dr Sulivan może pomóc kłamczuchom w zgłębieniu tajemnic o lecie,w którym zmarła Ali
-Związek Jasona z Moną może być sporą niespodzianką dla widzów
-Spencer zacznie wykorzystywać ludzi,szczególnie Wrena
-Emily zbliży się do Spencer
-To co się stało z Arią w odcinku halloweenowym będzie niczym w porównaniu do tego co się wydarzy w 3B
-Dowiemy się więcej o CeCe i jej przeszłość z Alison, zwłaszcza o tym, co nie powinno się zdarzyć
-Hana z Calebem odwiedzi jego rodziców
-będzie sporo retrospekcji do tego,kiedy dziewczyny znalazły Emily nad grobem Ali
-W finale sezonu dowiemy się kto jest Królową Kier i który odwiedził Monę w Radley w 2x25 (i odwiedził Jennę w tym samym odcinku)
-Nowym pacjentem Dr Sullivan jest Mona
-Mona rozbroi alarm u Emily
-Mama Emily ma swoją ''ciemną stronę ''
możecie tu zaglądać,jak będę wiedziała coś nowego,to będę pisać :)
nadawałby się na niego :P był od 1 odcinka,był nie fair wobec Melissy,wolał jej młodszą siostrę-Spencer ;p Tylko jaki może być jego związek z Ali?
Właśnie, pewnie nam sprzedadzą, że miał z nią romans;/ A do tej roli tak idealnie pasuje Ezra!;D
Wren był w 1 odcinku??
O ile pamiętam,to był,Spencer wtedy kupowała sukienkę na jakąś rodzinną kolację,na której miała poznać Wrena :)
w 1 albo 2 odcinku Mel z Wrenem się wprowadzili do stodoły, z tego co pamiętam...
Pamiętam te sceny tylko nie pamiętam właśnie czy one się już rozegrały w 1 odc... Wkurza mnie to, bo mi tu Ezra idealnie pasował!:P
wydaje mi się że tak :D jak S spotkała H w tym centrum to coś mówiła, że ma poznać chłopaka Mel, później wróciła do domu, a tam byli oni, S dowiedziała się, że nie będzie miała stodoły i wydaje mi się, że to wszystko było jeszcze w 1 odc.
niee! Dlaczego Marlenka wprowadza takie beznadziejne wątki z Wrenem? ;/ Skoro Toby jest teraz zuy to nie może w końcu zrobić Wrencer?! Czekam na to od pierwszego sezonu-.- A tu nagle czytam że on może być gejem, litości! I w dodatku może być zły! Ona ma jakiś problem z przystojniakami czy coś bo na serio nie ogarniam tej babki. Przynajmniej wygląda na to że wreszcie będzie koniec Ezrii <3 :*
No niestety wątpie, żeby na dlugo;/ Cos mam przeczucie ze ich polacza znowu;/ Ja juz mowilam ze ona ma problem z nimi:D
Boshhhh, jak Spencer naiwniara z nim bedzie na koniec bo jej sprzeda kilka sciem, ze naprawde sie w niej zakochal to chyba zejde :/
mnie rozwala promo tego odcinka, w którym się całują i wgl... ktoś gdzieś pisał że to fejk, w sumie logiczne, Spence chyba nie jest aż tak głupia jak pozostałe xd
Hahahhaha, po tym padniecie (mam nadzieję :P) ... Pam Fields zostanie policjantką w Rosewood xDDDD (Mam na facebooku coś tam o PLL polubione i spojlery zaczęli pisać, i tam to było)
Jakie to źródło?! :O :))) Oby to była prawda!!! Chce żeby dalej byli razem!!!
W sumie faktycznie,dojdzie do wniosku,że woli młodsze dziewczyny..w końcu dawali nam trochę wskazówek..Spence,Hanna.
Chyba nasz Wrenson nie dojdzie do skutku
Czytałam gdzieś, że Viavian może okazać się siostrą Ali.
Ali powiedziała : When I hide somethings it stay hid until I wanted to found. <-- pomyśleć można, że chodzi o ciało owej bliźniaczki.
Cytat : Emily to Spencer: Your way too smart to play dumb.
Hanna: Is there something your not telling us?
Aria: What?!?!NO,okay!Yes.
mam kolejny SPOILER:
Spencer nie powie nikomu o tożsamości Toby'ego do połowy 3B.
Jaaaaa też :( Ale na pewno boi się ich reakcji,zresztą na razie sama nie wie,co ma o tym myśleć..
Może i tak, ale one na pewno będą chciały wiedzieć dlaczego Spencer już nie jest z Tobym. Ciekawe jak ona im to wytłumaczy. Poza tym liczyłam, że powie o tym przynajmniej Emily, która jest jego przyjaciółką.
Ktoś tam pisał ze scena ich całowania jest z 3x12. To nie prawda.
Myśle że wątek o tym jak nie mówi dziewczynom jest ciekawy i minimum przez 1 odcinek mozna to pociagnąć(nawet 2. W pierwzym jest jej depresja, w drugim boi sie powiedzieć). W połowiie 3B? xD 3B ma 11 odcinków czy;li połowa to albo 5 lub 6. Czyli odcinki 18,19. Teraz już mamy 17 wiec nie tak źle.
Nie wiem czy o to wam chodzi, ale o tą scenę następnego odcinka gdy Toby i Spencer się całują, ale to jest flashback z 3x14.
tej sceny nie było jeszcze w serialu, ale wątpię, żeby była realna.Myślę, że będzie sen Spencer albo jakieś jej wspomnienie i wyrzuty sumienia, że się z nim przespała
Pewnie powie im przed odcinkiem 22/23, bo w wywiadzie było, że przed połową marca wszystkie Kłamczuchy będą wiedzieć. Według mnie powinna im powiedzieć od razu.
Niestety niemożliwe jest oddanie jeszcze mniejszej oceny.;p Jedyne co mnie trzyma w tym serialu to Haleb i tożsamość zabójcy Alison, już mnie nawet A nie przyciąga do "odbiornika telewizyjnego";p
Hahaha, mnie też jakoś odciągnęło, teraz to czekam na napisy, bo dla mnie to męczarnie oglądać dwa razy.
ja też nie jestem w stanie obejrzeć 2 razy tego samego odcinka :) a te z 1 serii oglądałam po jakieś 3 razy ;p
pewnie dlatego, że sama podejżewa wszystkich, oprócz osób z najbliższego otoczenia, ktore okazują się złe.
'Emily zbliży się do Spencer' - w jakim sensie? :D
Ogólnie to też uważam, że Spencer powinna odrazu powiedzieć dziewczynom że Toby należy do A-Teamu.
'A jest bliżej Arii, niż wam się wydaje.' - Z tego można wywnioskować chyba, że A to Ezra. Chociaż w pierwszym i drugim sezonie Ezra nie wydawał się taki dziwny i byłam za Ezrią. Ale w 3 sezonie? Nie wiem co się z nim dzieje, wcześniej nawet nie pomyślałam o tym, że on może być A, albo członkiem A-Teamu.. Teraz to jestem pewna, że jest A lub w A-Teamie. Ciekawi mnie tylko czy jego brat Wesley też ma jakaś czarną stronę. Wesley moim zdaniem powinien byc Arią. Jak już pisaliście, że jest o wiele ciekawszy od brata ;)
Mi tam Ezra pasuje jak najbardziej na A(ezrajesta tumbrl). Jedyne co mi się w tym nie podoba to odcinek 3x13 który swiadczy inaczej.