PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73173
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SPOILERY 3 sezonu 

ocenił(a) serial na 4

tłumaczone już na pol:
-Ezra i Aria przejdą przez prawdziwy dramat,zobaczymy czy ich więź jest tak bardzo silna
-Wesley przeniesie się do Ezry i przynieść Rosewood wiele dramatów,ale i sporo zabawy
-finałowy odcinek 3 sezonu będzie dłuższy o 60 min
-Jason ukrywa tajemnicę o Alison
-Dr Sulivan może pomóc kłamczuchom w zgłębieniu tajemnic o lecie,w którym zmarła Ali
-Związek Jasona z Moną może być sporą niespodzianką dla widzów
-Spencer zacznie wykorzystywać ludzi,szczególnie Wrena
-Emily zbliży się do Spencer
-To co się stało z Arią w odcinku halloweenowym będzie niczym w porównaniu do tego co się wydarzy w 3B
-Dowiemy się więcej o CeCe i jej przeszłość z Alison, zwłaszcza o tym, co nie powinno się zdarzyć
-Hana z Calebem odwiedzi jego rodziców
-będzie sporo retrospekcji do tego,kiedy dziewczyny znalazły Emily nad grobem Ali
-W finale sezonu dowiemy się kto jest Królową Kier i który odwiedził Monę w Radley w 2x25 (i odwiedził Jennę w tym samym odcinku)
-Nowym pacjentem Dr Sullivan jest Mona
-Mona rozbroi alarm u Emily
-Mama Emily ma swoją ''ciemną stronę ''

możecie tu zaglądać,jak będę wiedziała coś nowego,to będę pisać :)

Resire

Ja sie coś boję, że nam Wrena będą chcieli wcisnąć jako jej zabójcę;/

ocenił(a) serial na 4
izka21gramowa

nadawałby się na niego :P był od 1 odcinka,był nie fair wobec Melissy,wolał jej młodszą siostrę-Spencer ;p Tylko jaki może być jego związek z Ali?

Resire

Właśnie, pewnie nam sprzedadzą, że miał z nią romans;/ A do tej roli tak idealnie pasuje Ezra!;D
Wren był w 1 odcinku??

ocenił(a) serial na 4
izka21gramowa

O ile pamiętam,to był,Spencer wtedy kupowała sukienkę na jakąś rodzinną kolację,na której miała poznać Wrena :)

Resire

No tak pamiętam, ale on się pojawił wtedy??To wtedy, w 1 odc była ta kolacja??

ocenił(a) serial na 3
izka21gramowa

w 1 albo 2 odcinku Mel z Wrenem się wprowadzili do stodoły, z tego co pamiętam...

milkie_way

Pamiętam te sceny tylko nie pamiętam właśnie czy one się już rozegrały w 1 odc... Wkurza mnie to, bo mi tu Ezra idealnie pasował!:P

ocenił(a) serial na 3
izka21gramowa

wydaje mi się że tak :D jak S spotkała H w tym centrum to coś mówiła, że ma poznać chłopaka Mel, później wróciła do domu, a tam byli oni, S dowiedziała się, że nie będzie miała stodoły i wydaje mi się, że to wszystko było jeszcze w 1 odc.

ocenił(a) serial na 4
milkie_way

Pewnie tak, dzięki;)

izka21gramowa

Encyklopedia PLL potwierdza, hahaha :D

youhaveamessage

Dziękuję encyklopedii:P

Resire

Pewnie motyw poznamy i tak po fakcie, niewazne kto by sie nie okazal morderca Alison ;)

izka21gramowa

niee! Dlaczego Marlenka wprowadza takie beznadziejne wątki z Wrenem? ;/ Skoro Toby jest teraz zuy to nie może w końcu zrobić Wrencer?! Czekam na to od pierwszego sezonu-.- A tu nagle czytam że on może być gejem, litości! I w dodatku może być zły! Ona ma jakiś problem z przystojniakami czy coś bo na serio nie ogarniam tej babki. Przynajmniej wygląda na to że wreszcie będzie koniec Ezrii <3 :*

paulinamarchewka14

No niestety wątpie, żeby na dlugo;/ Cos mam przeczucie ze ich polacza znowu;/ Ja juz mowilam ze ona ma problem z nimi:D

Resire

Boshhhh, jak Spencer naiwniara z nim bedzie na koniec bo jej sprzeda kilka sciem, ze naprawde sie w niej zakochal to chyba zejde :/

ocenił(a) serial na 4
sandra_crashdown

myślę,że nie będą razem :)

ocenił(a) serial na 3
sandra_crashdown

mnie rozwala promo tego odcinka, w którym się całują i wgl... ktoś gdzieś pisał że to fejk, w sumie logiczne, Spence chyba nie jest aż tak głupia jak pozostałe xd

ocenił(a) serial na 8
milkie_way

Hahahhaha, po tym padniecie (mam nadzieję :P) ... Pam Fields zostanie policjantką w Rosewood xDDDD (Mam na facebooku coś tam o PLL polubione i spojlery zaczęli pisać, i tam to było)

Wikaa_161

HAHAHHAHAHA, jasne :D

ocenił(a) serial na 7
milkie_way

ta scenka jest bodajże z 3x12, także spokojnie ;)

sandra_crashdown

heheheh, mysle tak samo

Resire

No nie wydaje mi się, żeby były prawdziwe, bez sensu trochę. To po co to robił?

ocenił(a) serial na 10
Resire

Jakie to źródło?! :O :))) Oby to była prawda!!! Chce żeby dalej byli razem!!!

youhaveamessage

może zamiast Wrenson'a zrobią Wresley'a ;p

hanaya

Może chodzi o to że lubi znacznie młodsze ;p ostatnio całował Hanne

ocenił(a) serial na 4
Chile91

W sumie faktycznie,dojdzie do wniosku,że woli młodsze dziewczyny..w końcu dawali nam trochę wskazówek..Spence,Hanna.
Chyba nasz Wrenson nie dojdzie do skutku

ocenił(a) serial na 10
Resire

Czytałam gdzieś, że Viavian może okazać się siostrą Ali.
Ali powiedziała : When I hide somethings it stay hid until I wanted to found. <-- pomyśleć można, że chodzi o ciało owej bliźniaczki.
Cytat : Emily to Spencer: Your way too smart to play dumb.
Hanna: Is there something your not telling us?

Aria: What?!?!NO,okay!Yes.

ocenił(a) serial na 4
megaami

mam kolejny SPOILER:
Spencer nie powie nikomu o tożsamości Toby'ego do połowy 3B.

Resire

To mnie trochę zaskoczyło - myślałam, że od razu powie o tym reszcie dziewczyn.

ocenił(a) serial na 4
Aishowa

Jaaaaa też :( Ale na pewno boi się ich reakcji,zresztą na razie sama nie wie,co ma o tym myśleć..

Resire

Może i tak, ale one na pewno będą chciały wiedzieć dlaczego Spencer już nie jest z Tobym. Ciekawe jak ona im to wytłumaczy. Poza tym liczyłam, że powie o tym przynajmniej Emily, która jest jego przyjaciółką.

ocenił(a) serial na 8
Aishowa

Ktoś tam pisał ze scena ich całowania jest z 3x12. To nie prawda.
Myśle że wątek o tym jak nie mówi dziewczynom jest ciekawy i minimum przez 1 odcinek mozna to pociagnąć(nawet 2. W pierwzym jest jej depresja, w drugim boi sie powiedzieć). W połowiie 3B? xD 3B ma 11 odcinków czy;li połowa to albo 5 lub 6. Czyli odcinki 18,19. Teraz już mamy 17 wiec nie tak źle.

Wonderlife

Mi się wydaje, że ta scena to flashback. Faktycznie masz racje, przecież połowa 3B już niedługo ;)

ocenił(a) serial na 8
Aishowa

Nie wiem czy o to wam chodzi, ale o tą scenę następnego odcinka gdy Toby i Spencer się całują, ale to jest flashback z 3x14.

ocenił(a) serial na 8
Wikaa_161

Nie jestem pewien ale oni nie mieli żadnej sex sceny w 3x14.

ocenił(a) serial na 10
Wonderlife

tej sceny nie było jeszcze w serialu, ale wątpię, żeby była realna.Myślę, że będzie sen Spencer albo jakieś jej wspomnienie i wyrzuty sumienia, że się z nim przespała

ocenił(a) serial na 4
hannah901

też tak myślę!

Wonderlife

Pewnie powie im przed odcinkiem 22/23, bo w wywiadzie było, że przed połową marca wszystkie Kłamczuchy będą wiedzieć. Według mnie powinna im powiedzieć od razu.

youhaveamessage

też uważam, że powinna im powiedzieć od razu.... nie wiem po co to ukrywać :P

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

No szczerze to tak. Ooo a Mateo robi bunt i obniżył ocenę serialu na 1 xDD

ocenił(a) serial na 4
Wikaa_161

na razie sama nie wie co o tym myśleć,jak do niej to dojdzie,to powie :)

użytkownik usunięty
Wikaa_161

Niestety niemożliwe jest oddanie jeszcze mniejszej oceny.;p Jedyne co mnie trzyma w tym serialu to Haleb i tożsamość zabójcy Alison, już mnie nawet A nie przyciąga do "odbiornika telewizyjnego";p

ocenił(a) serial na 8

Hahaha, mnie też jakoś odciągnęło, teraz to czekam na napisy, bo dla mnie to męczarnie oglądać dwa razy.

ocenił(a) serial na 4
Wikaa_161

ja też nie jestem w stanie obejrzeć 2 razy tego samego odcinka :) a te z 1 serii oglądałam po jakieś 3 razy ;p

ocenił(a) serial na 3
Resire

ja oglądam czasem kilka razy, po to żeby wyczaić jeszcze więcej absurdów xd

ocenił(a) serial na 3
Resire

pewnie dlatego, że sama podejżewa wszystkich, oprócz osób z najbliższego otoczenia, ktore okazują się złe.

ocenił(a) serial na 10
Resire

'Emily zbliży się do Spencer' - w jakim sensie? :D
Ogólnie to też uważam, że Spencer powinna odrazu powiedzieć dziewczynom że Toby należy do A-Teamu.
'A jest bliżej Arii, niż wam się wydaje.' - Z tego można wywnioskować chyba, że A to Ezra. Chociaż w pierwszym i drugim sezonie Ezra nie wydawał się taki dziwny i byłam za Ezrią. Ale w 3 sezonie? Nie wiem co się z nim dzieje, wcześniej nawet nie pomyślałam o tym, że on może być A, albo członkiem A-Teamu.. Teraz to jestem pewna, że jest A lub w A-Teamie. Ciekawi mnie tylko czy jego brat Wesley też ma jakaś czarną stronę. Wesley moim zdaniem powinien byc Arią. Jak już pisaliście, że jest o wiele ciekawszy od brata ;)

ocenił(a) serial na 8
black_rose1

Mi tam Ezra pasuje jak najbardziej na A(ezrajesta tumbrl). Jedyne co mi się w tym nie podoba to odcinek 3x13 który swiadczy inaczej.

ocenił(a) serial na 10
Wonderlife

Ja już wolę żeby Ezra był A a nie Toby.