tłumaczone już na pol:
-Ezra i Aria przejdą przez prawdziwy dramat,zobaczymy czy ich więź jest tak bardzo silna
-Wesley przeniesie się do Ezry i przynieść Rosewood wiele dramatów,ale i sporo zabawy
-finałowy odcinek 3 sezonu będzie dłuższy o 60 min
-Jason ukrywa tajemnicę o Alison
-Dr Sulivan może pomóc kłamczuchom w zgłębieniu tajemnic o lecie,w którym zmarła Ali
-Związek Jasona z Moną może być sporą niespodzianką dla widzów
-Spencer zacznie wykorzystywać ludzi,szczególnie Wrena
-Emily zbliży się do Spencer
-To co się stało z Arią w odcinku halloweenowym będzie niczym w porównaniu do tego co się wydarzy w 3B
-Dowiemy się więcej o CeCe i jej przeszłość z Alison, zwłaszcza o tym, co nie powinno się zdarzyć
-Hana z Calebem odwiedzi jego rodziców
-będzie sporo retrospekcji do tego,kiedy dziewczyny znalazły Emily nad grobem Ali
-W finale sezonu dowiemy się kto jest Królową Kier i który odwiedził Monę w Radley w 2x25 (i odwiedził Jennę w tym samym odcinku)
-Nowym pacjentem Dr Sullivan jest Mona
-Mona rozbroi alarm u Emily
-Mama Emily ma swoją ''ciemną stronę ''
możecie tu zaglądać,jak będę wiedziała coś nowego,to będę pisać :)
ja od zawsze czułam,że Ezra jest A :) A Emily zbliży się w takim sensie,że po prostu będą się teraz najbardziej razem trzymały :)
to dobrze :) czy was też wkurza Lucas? strasznie dziwnie się zachowuje i to irytujące jest ..
nigdy nie lubiłam Lucasa,taki Noel,którego nie lubię nadrabia sobie chociaż ponętną urodą,a Lucas to taaka serialowa ciota wg mnie :P
Ja lubię określone postacie,z charakterem,a Lucas jest wg mnie tego przeciwieństwem :)
nowy SPOILER
Poznamy drugą stronę Ezry,która ''stopi'' nasze serca.-tłumaczone dokładnie z ang.. nie wiem w jakim sensie rozumieć stopi..
złamie ? Miłość ludzi do Ezry minie czy coś. A teraz ucieszę YHAM, mateo, equinoxa, Wonderlife, Izę21gramowa i jeszcze X osób których nie pamiętałam. SPOILER Ezra po zerwaniu z Arią wyjedzie. Czyli odcinki od razu będą w pewnym stopniu lepsze ;DDDDD
Czyli oni do siebie nie wrócą już ? Skąd masz takie informacje ? ; o Bo nie wiem czy sie już cieszyć. ; D
Nie znam oryginalnego tłumaczenia ale jeśli to ma znaczyć "stopi" to nie wróży niczego dobrego dla antyfanów Ezry:P Jak dla mnie to brzmi, że jeszcze będzie bardziej ciotowaty i ludzie go jeszcze bardziej "polubią"...(bleee)
Fajnie, niech nie wraca, bay bay maszkaro;D
Bay bay maszkaro ahhahahahahhahahahah
Jezu, jak czasem czytam co tu piszecie, a szczególnie ty i Mateo, to leżę ze śmiechu, naprawdę :D
to i ja teraz dam SPOILER dotyczący Ezry hahahaha
cytat z 3x20: "Nigdy nie sądziłem, że to powiem, ale mam ochotę na wegańskie jedzenie."
no i kilka innych;
Wrencer 3x20 - Wren: "(...) jest mi przykro/przepraszam"
Cece wróci w 3B.
Miło mi;D Czuje, że moja przyszłość leży w kabarecie;D
No to faktycznie hit odcinka ten cytat Ezry, następny będzie: muszę się iść wysiusiać;D
No, niedługo powstanie spin off "Ezra i jego głębokie przemyślenia" w którym będą takie właśnie mądre cytaty hahahahahhaha
A za niedługo : Dlaczego Ja -Ezra Fitz 24l. Ma ochotę na wegańskie jedzenie, ale wszystkie sklepy z wegańskimi daniami są zamknięte, czuje że jego życie prowadzi do nikąd. :PP
hahahhahahahahahahahahahahhahahahahhahaha! :D
http://ridelite.pl/trudnesprawy/images/130129/134229823.jpg :D
hahahahahahahahahahahahahhhahahahahhahahahahahahahahahahah;D
TRUDNE SPRAWY:D hahahahahahahahahahahahahahah padlam;D buhahahahaha
Rurki nosi to wymaga dłuższego zastanowienia :P (Nie żebym obrażała jakichś chłopaków noszących rurki)
Ale te kamizelki <3;Dhahaha
No jak dla mnie to nie facet, ale w życiu bym nie chciała tego spr bleee:P
nie słyszałam nic o wyjeździe Ezry..przecież Wesley ma do niego przyjechać,więc jak to będzie?
O tak to może być, może wreszcie coś sie zadzieje między Arią i Wesem i Ezria już nie wróci. Ah, te marzenia. ; D
a ja czuję,że albo wrócą do siebie,ewentualnie Ezra A <3 żeby tylko nie zrobili z niego teraz podejrzanego,bo jak zrobią to pewnie się nie okaże A..bo A zapewne będzie ktoś kogo wgl się nie podejrzewa :)
A mi co dziwniejsze nie. ; o Dopóki Ezra pracował w szkole to ich związek mi nie przeszkadzał, co gorsze nawet uważałam że jest w nim co ciekawego, taki sekretny romans uczennica-nauczyciel. Potem dopiero ukazało mi sie oblicze Ezry - człowieka drewno, którego matka okazała sie barwniejszą postacią niż on sam.
No i to z charakterem, którego nasz garbus z pewnością po niej nie odziedziczył;D
Właśnie mi Ezra nie podszedł od razu, tzn. na początku nic do niego nie miałam, moja frustracja narastała powoli. Ten tajemniczy romans uczennicy i nauczyciela też ogólnie jako pomysł mi sie podobał tylko właśnie Ezra go zepsuł totalnie swoją bezbarwną postacią.
A weź mi nawet nie mów, to była moja ulubiona postać a on jej wyprał mózg:P Stała się taka bezpłciowa i nijaka jak i on:p Wcześniej to sie nawet lepiej ubierała:P I miała większy zasób min:D
Z tym ubieraniem już myślałam że tylko ja to zauważyłam. ; D Wcześniej miała swój określony styl, a w tym sezonie wyskakuje z jakimiś jaskrawymi ciuchami w stylu Hanny..
Nooo kiedyś takie zajebiste ciuchy miała, a teraz to nawet ja nie wpadłabym na to aby coś takiego ubrać ...
Z ciuchami się wyrobiła masz rację i dużo lepiej wygląda teraz;) Hanna też mi sie podoba, że nie zawsze szpilki tylko teraz też tak na luzie.
A teraz jeszcze się ujawnili to już wgl. nuda ... Moja koleżanka się załamie xDD. Uwielbia Ezrie xDD
Hahaha, ona stwierdziła że Spoby jest głupie i próbowałam ją zabić :P. Jednakże ona nie czytała filmweba, i mieszkamy w innych miastach i ciężko nam z komunikacją (mamy też inne sieci telefonu)
No fakt nasze wypowiedzi na fw robią pranie mózgu XD
ale spoko wyślesz ją na terapie do doktor izki XD