tłumaczone już na pol:
-Ezra i Aria przejdą przez prawdziwy dramat,zobaczymy czy ich więź jest tak bardzo silna
-Wesley przeniesie się do Ezry i przynieść Rosewood wiele dramatów,ale i sporo zabawy
-finałowy odcinek 3 sezonu będzie dłuższy o 60 min
-Jason ukrywa tajemnicę o Alison
-Dr Sulivan może pomóc kłamczuchom w zgłębieniu tajemnic o lecie,w którym zmarła Ali
-Związek Jasona z Moną może być sporą niespodzianką dla widzów
-Spencer zacznie wykorzystywać ludzi,szczególnie Wrena
-Emily zbliży się do Spencer
-To co się stało z Arią w odcinku halloweenowym będzie niczym w porównaniu do tego co się wydarzy w 3B
-Dowiemy się więcej o CeCe i jej przeszłość z Alison, zwłaszcza o tym, co nie powinno się zdarzyć
-Hana z Calebem odwiedzi jego rodziców
-będzie sporo retrospekcji do tego,kiedy dziewczyny znalazły Emily nad grobem Ali
-W finale sezonu dowiemy się kto jest Królową Kier i który odwiedził Monę w Radley w 2x25 (i odwiedził Jennę w tym samym odcinku)
-Nowym pacjentem Dr Sullivan jest Mona
-Mona rozbroi alarm u Emily
-Mama Emily ma swoją ''ciemną stronę ''
możecie tu zaglądać,jak będę wiedziała coś nowego,to będę pisać :)
ale pewnie i tak nie poznamy ''przywódcy'' :( chociaż strasznie mnie ciekawi jak główne A ich wszystkich zwerbowało i jeszcze zmusiło do takich poświęceń...
Ja wiem czy poświęceń?? Zauważ, że oni się mszczą na laskach za wszystko czego doświadczyli od naszej głównej bicz Ali. Ale coś było w spojlerach, że niby może być o tym werbowaniu.
chodzi mi np. o to, że Mona była kilka miesięcy w Radley. sądzę, że to nie było z jej własnej woli, o czym świadczy końcówka 2x25... a przecież Mona jest młoda i chyba mądra (była w końcu kujonem haha), nie wiem jak tam u niej w domu, ale gdyby zamknęli mnie w psychiatryku to nie wiem co moi rodzice by zrobili. przecież to będzie już do końca życia w jej aktach. chęć zemsty? tylko jaką ceną?
Ale to głupie banda nastolatków mści się za jakieś dziecinne wybryki rozpieszczonej nastolatki na 4 innych które niby nic nie zrobiły, do tego giną ludzie.... A. jak nic dostanie dożywocie jak ją/jego złapią .... Dla mnie to to jest zbiorowa choroba psychiczna... chyba że tak na prawdę nasze kłamczuchy też dużo złego zrobiły a są tylko kreowane na grzeczne dziewczynki.
może i zrobiły, przecież już nie raz dowiedzieliśmy się o ich 'brudnej przeszłości', chociaż oczywiście nigdy nie zrobiły nic mega strasznego... jednak w sumie rzeczywiście to głupie, że się tak mszczą za to, co tak naprawdę zrobiła Ali... ale przecież to je ameryka :D
Moze chodzi o to, ze ktos upozoruje swoja smierc albo bedzie nam sie tylko wydawalo, ze umarl i w tym samym odcinku cuodwnie "powstanie" z martwych :P taka luzna mysl ;)
Tak jakas scena rodem z taniego horroru klasy B. Wren ginie a potem nagle pojawia sie znikad juz jako zabojca z siekiera ;P
Ja tez ;D o ile nie ma jakiejs obsesji na punkcie grania samych seryjnych zabojcow to pewnie mowimy o tym samym filmie :P swoja droga fabula w nim calkiem przypominala takie hardcore'owe PLL, wiec kto wie, moze pojda na latwizne i Wren dostanie podobna rolke do odegrania i tutaj :P heh
przygotujcie się, że jak całkiem zmaszczą mi moje ulubione postacie to tą osobą z siekierą będę ja a Marlenka będzie uciekać;P Ale ona z martwych na pewno nie powstanie jak z nią skończę:P:D:P
a ciało? Ciało May zostało przecież znalezione i miało sekcje zwłok -.- Alison tak samo no chyba że byłaby ta bliźniaczka....bez sensu....
Aż chce mi się śmiać... Czy w tym serialu każdy musi mieć za sobą straszną przeszłość? Mama Emily... Serio? ;_;
Ale to chyba jest wyjęte z kontekstu. Aktorka grająca matkę Em powiedziała coś takiego że "Pam może być A! Na pewno ma swoją mroczną przeszłość!" i to było w żartach.
Aaa na to wygląda, bo szczerze nie chciałabym aby starsze pokolenie było w to mieszane.. :/ Byron to i tak za wiele.
Dziwne pytanie, zadam tu je, bo może pasuje do tekstu ze spojlerami, nie wiem ;) zauważyliście dziewczynę (w ostatnim odcinku) 15:36 w czerwonym płaszczu, co to może symbolizować? oby nie Ali :(
Tak. =) Symbolizuje ona tą osobew czerwonym, co wiecej powiedzieć... Dowiemy sie kim jest w finale 3x24 i prawdopodobnie jest członkiem Atemu9bo też mamy sie dowiedzieć kim on jest) w dodatku prawdopodobnie spotkało się wtedy z Jenną. Wedlug moich wyliczeń myślałem ze ezra okaże sie A w finale ale rozumiem że jest psycjhiczny i chce posiekać dziewczyny ale żeby znosić peruke?
YHAM napisałA że będzie pokazane jak przywódca zrekrutował A. Moze przywódcy nie pokażą ale wszystkich członków? Toby sie sprawdziło gdyby było ich np. 3, ale w scenie w 3x10 było pokazane aż 6 bluz!
myślę,że osobą w czerwonym płaczu,a także członkiem A-teamu okaże się CeCe..chyba że faktycznie ktoś był w blond peruce :D
Czytałam,że Aria po rozstaniu z Ezrą zbliży się do Wesleya(jego brata) :) zobaczymy co to wyjdzie :D
Ja mam nadzieje, ze Wesley okaze sie ciekawszy od brata ;p Co do watku seksualnosci Wrena - ... nic wiecej nie mam do powiedzenia na ten temat. Dziwie sie sama sobie, ze to ogladam.
To samo miałam pisać, że co do tego , że będzie ciekawszy od brata to nie ma wątpliwości:P
Co do tej drugiej kwestii to nawet nie komentuje, bo szkoda:P
często kłamią w spoilerach,może to po prostu miało nas zachęcić do oglądania?bo każdy by wtedy oglądał,czy się sprawdzi i jak to będzie z Wrenem :) okaże się :)
No w zasadzie 2 największe ciacha;D Niech im jeszcze dołożą Noela;D Trójkąciki teraz takie modne;D
Myślałam, że nie lubisz Jasona:P
Jason jest mi obojętny, ale naprawdę chciałabym zobaczyć ich gejowskie sceny! hahahahahahahhahahahaha
Ej, ja szczerze mówiąc zupełnie nie widzę Ezry w roli A. Nudziarz, nauczyciel, nie zauważyłam żeby był z niego jakiś wielki myśliciel i niby co mogłoby go łączyć z Ali? Przecież ona nie wygląda na fankę literatury- Już prędzej jego brat, mógł poznać Ali w tamte wakacje lub coś.
No właśnie nie wygląda i to mogłoby być mylące dla nas, żeby było wielkim zaskoczeniem, że nie wyglądał na A a się nim okazał!;P Ja tam już oczami wyobraźni widzę go w roli psychopaty, ma zadatki;D
Iza mysle, ze powinnysmy przestac sie desperacko trzymac tej mysli :P Dobrze wiemy, ze Marlenka nigdy nie pozwoli na to, zeby Ezra okazal sie psycholem :(
Też tak myślę. Wie, że wszyscy tak kochają/kochali Toby'ego, a jednak zrobiła z niego A. I oglądalność ma pewnie jeszcze większą.
Poza tym wszystkie te poszlaki wskazujące na Ezrę chyba coś znaczą.
Żartujesz??:P Mnie przeraża:P Będzie mi się śniło teraz po nocach:P Dzięki wiesz:P Trzeba było ostrzec przed szokiem:P
mam najnowszą wiadomość dotyczącą Spoby(z dobrych źródeł)
-Mimo tego,że Toby jest w A teamie jego uczucia do Spencer były prawdziwe.Będzie z tym walczył.
to nie było wyjaśnione,ale myślę,że będzie próbował wyzbyć się jakichkolwiek uczuć do Spence