SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 6 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-
Czwartek-
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Poniedziałek-
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-
Niedziela-
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy
DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-monisia99
Sobota-izka21gramowa
Niedziela-monisia99
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Sobota-
Niedziela-sandra_crashdown
Mnie najbardziej rozwaliło jak Stefan powiedział Klausowi, że jak go zabiją, to istnieje szansa, że oni (S. i D.) też umrą. Potem ten cudny uśmiech Damona i "Podejmę to ryzyko." ;D
Dobra wiadomość dla wszystkich fanów takich seriali jak- 90210, VD i Supernatural! Otóż każdy z tych seriali dostaje kolejny sezon!
90210- 5 sezon,
Vampire Diaries- 4 sezon,
Supernatural- 8 sezon!
90210 mogliby sobie darować bo robi się kolejna moda na sukces......
http://static.wetpaint.me/network/ROOT/photos/108241645--4389827681045580415.jpg
kto by poweidział że Liam ma takiego przystojnego brata :P Liam and Chris Hemsworth
Nom, widzialam Chrisa juz w kilku filmach, ale wizulanie to chyba wole Liama :) jakos tak bardziej trafia w moje gusta ;P
Ja Chrisa w ogóle nigdzie nie widziałam ale chyba zacznę coś z nim oglądać np Thora :P
Wlasnie widzialam Thora :) calkiem fajny film :) Nie lubie Portman, ale dalo sie ja ogladac w tym filmie ;P
objerzałam właśnie TSC i ogólnie to odcinek średni. Dowiedzieliśmy się jaki to świnia z Blacwella i jak wiele złego narobił. Nick był na chwilę i już go nie ma. Diana poznała się jaki to jest jej przyszywany ojciec i się załamała. A i jeszcze jedno jak Adam zwiąże się z Mellisą to chyba pójdę sie zabić ....... Faye i Jake slodcy
Tez juz ogladalam :) Ogolnie jestem zawiedziona, ze Nick tylko na tak krotko sie pojawil :/ beznadzieja, jaki byl w ogole sens go wprowadzac ponownie i robic nadzieje fanom?! :(
Szkoda, ze Joe Lando gra takiego skurczybyka, ogolnie zaluje, ze Ci wszyscy rodzice co zostali to sa takim przegieciem na maksa:/ zadne z nich nie jest pozytywnym bohaterem, no juz chyba najbardziej to ojciec Adama ;)
Diana i Grant sa slodcy :) uwielbiam tego goscia z kazdym odcinkiem coraz bardziej :) gral tez w sumie w paru odcinkach Once Upon a Time i uwazam, ze jest mega slodziakiem. A co Wy na krazaca plotke, ze jest czlonkiem jakiegos innego kregu spoza Chance Harbor i dlatego tak wyjezdza i wraca ;) moze inne kregi szpieguja ten Blackwellowy ;P
Adam i Melissa mi nie przeszkadzaja bo dzieki temu polubilam Melisse ;) Jake i Faye tez do siebie pasuja, ale nie moge juz patrzec na te wlosy Jake'a!!! :/
wiesz co dzisiaj oglądając odcinek tak pomyślałam że ten cały Grant jest za uroczy żeby być dobrym. I się zdziwiłam , że tak nagle się pojawił. Pomyślałam że może być od Ebena lub innych którzy chcą zaszkodzić kręgowi. Biedna Diana nie ma szczęścia do facetów.
Ja ją właśnie lubię, ale w tym filmie to się nic nie popisała, właśnie nie mogę na nią patrzeć, jak aktorka z takim stażem i po takich rolach mogła tak zagrać to ja nie rozumiem:P Za to Thor bardzo mi się spodobał:P Taki fajny jakiś:P I film ogólnie też się przyjemnie ogląda:P
aaaa no ona jakoś średnio trafia do mojego serca taka troszkę lodowata jest.....
A ja ją lubię od czasów chyba Leona zawodowca:P A black swan fajny?? Bo jeszcze nie oglądałam.
Jedną z moich najulubieńszych aktorek jest Rachel Weisz a u Was??:P
Wlasnie ja podobnie jak Monia mysle, ze jest taka pozbawiona emocji :/ Leon to co innego bo byla wtedy jeszcze mala siksa ;P
Jesli natomiast o ulubione aktorki chodzi to bedzie ciezko ;D na pewno Sandra Bullock- za calkosztalt, za to ze jest taka specyficzna, niesamowicie utalentowana i charyzmatyczna :) Z mlodego pokolenia zdecydowanie Emma Stone bo bije od niej swiatlo ;D jest urocza, piekna i ma to COS, a oprocz tego oczywiscie: Angelina Jolie, Reese Witherspoon, Katherine Heigl, Keira Knightley, Anne Hathaway, Diane Kruger, Amanda Seyfried :) tak jak napisalam, jest wiele kobiet w shob biznesie, ktore podziwiam i cenie :)
Ja z Twoich typów to lubię Keire, Reese bardzo, Anne jeszcze od czasów serialu Luzik guzik, który uwielbiałam. Diane owszem lubię i cenię jako aktorkę,ale nie jakoś niesamowicie, Amanda jest fajna, ale znam ją jeszcze z Veronici Mars,ale czekam na jej jakieś role dramatyczne. Angeliny nie lubię i chyba nigdy nie polubię, choć w niektórych rolach nieźle wypada muszę przyznać. Ja dorzucę do tego grona jeszcze Claire Danes, Michele Pfeiffer obie charyzmatyczne i widziałam je wielu różnych rolach gdzie świetnie sobie radziły. No i klasyka Meryl Streep, Jane Fonda i nieżyjąca już Vivien Leigh.
Zapomnialam o Audrey Hepburn <3 Meryl Streep owszem cenie, ale wkurza mnie, ze akadamia ja tak wystawia na piedestal i nie nagradza przez to innych zdolnych aktorek ;) ale nie ma ja co obwiniac o to ;D to w koncu nie jej wina ;)
No co do akademii to się nie wypowiadam, bo jak się przestudiuje komu dawali Oscary a kogo pominęli to się nóż w kieszeni otwiera...Podstawowy przykład to Clark Gable, który był "tylko" nominowany do Oscara a go nie dostał za rolę Rheta no po prostu woła o pomstę do nieba! A Audrey to ulubiona aktorka mojej mamuśki:P
Co do Black Swann - nie bylam zachwycona :/ moze dlatego, ze usiadlam do tego filmu pelna niewiadomo jakich oczekiwan i troche sie rozczarowalam :/
No ja właśnie jestem sceptycznie nastawiona do tego filmy, ale ciekawa, więc pewnie zobaczę.
No a teraz coś przyjemniejszego: aktorzy:D
Ahahaha, musze sie moment zastanowic ;P Probowalam sklecic sensownego posta, ale zanim sie zorientowalam mialam juz liste 20 nazwisk ;D hehe to sie chyba mija z celem ;P
No jeśłi chodzi o facetów to mam ten sam problem:P
Spróbuj zrobić taką esencję z najlepszych i najulubieńszych:P
Okay, wiec ... do tej pory chyba Nicolas Cage byl moim ulubionym aktorem, ale ostatnio mial tyle filmowych wpadek, ze musze zakwestionowac jego pozycje w rankingu ;P hehe Dalej jest Leonardo DiCaprio, ktory jest moim zdaniem najbardziej niedocenianym aktorem w historii kina i tym samym jednym z najlepszych :) Podobnie z reszta jak Brad Pitt :) Oczywiscie bylabym glupia, gdybym nie wymienila Toma Hanksa, ktory jest jedyny w swoim rodzaju, smialo mozna go oglosic krolem kina ;) Jest Heath Ledger, ktory gdyby nie tragiczna smierc, mial szanse stac sie jednym z najlepszych aktorow swojego pokolenia. Nie wypada przy tym zapominac o Ryanie Goslingu- talent, wyglad, charyzma, poczucie humoru :) Wydaje mi sie, ze gdyby Heath zyl to wlasnie w Ryanie mialby najwiekszego konkurenta, a tak to .... teraz jest Ryan a potem dlugo, dlugo nikt ;P
Z gory uprzedzam, ze to bardzo, bardzo okrojona lista. Scisla czolowka bo juz level nizej jest masa aktorow, ktorych tez lubie z roznych wzgledow ;D
O o Heathu zapomniałam:P No też szkoda aktora, bo miałw sobie potencjał nieziemski tym bardziej, że to nie było samobójstwo tylko taka przypadkowa śmierć bez sensu...A Leonarda też lubię, ale tylko jako aktora:P Masz też całkowitą rację co do Brada, że go nie doceniają wkurza mnie to nieziemsko:P A ze staruszków zapomniałam o Antonym Hopkinsie;)
Ale wiesz co jak pomyślę o młodym pokoleniu aktorów to nasuwa mi się więcej aktorek niż aktorów:P
Tak? A to ja zdecydowanie odwrotnie ;D I to nawet nie tylko tych smakowitych kaskow, ktorych bym polknela na drugie sniadanie jakbym mogla ;P
Z aktorek to wymienilam chyba wszystkie, ktore lubie,a z aktorow to zostala mi przynajmniej 20stka xD
Ja tu wymienię Brada Pitta, który wg mnie potrafi zagrać każdą rolę zresztą podobnie jak i Edward Norton, Johnnego Deppa za charyzmę i fantazję w kreowaniu ról, Roberta De Niro i Marlona Brando jako klasyków kina i wręcz ikony. Właśnie się zastanawiam nad młodymi aktorami, którzy mają potencjał:P A i zapomniałam o Ryanie Goslingu:P
Oczywiscie Norton czy deNiro sa niezaprzeczalnie utalentowani, ale to juz chyba kwestia gustu co kto kupuje bardziej ;) Johnny mnie momentami irytuje swoja mimika, tak naprawde zachwycona jestem po dzis dzien jedynie jego kreacja Jacka Sparrowa w Piratach ;) a to troche za malo na najlepsiejszego z najlepszych- sama rozumiesz ;)
No pewnie, że rozumiem:p Ja szczerze mówiąc też go zaczęłam doceniać dopiero po roli Jacka:P Wcześniejsze role to takie same dziwne wybierał:P ale za własny pomysł wykreowania jedynego w swoim rodzaju pirata go uwielbiam:P A w turyście też zagrał bardzo dobrą rolę:p To jeszcze młody facet mam nadzieję, że teraz będzie miał lepsze role i pokaże na co go stać:p Ale Brad i tak zajmuje w moim sercu naczelne miejsce:P A i mój ulubieniec z dzieciństwa Sean Connery:D
Jeszcze jest Pierce Brosnan, ktory moim zdaniem jest najlepszym Jamesem Bondem w historii ;) Jest Colin Firth, ktorego tez bardzo lubie :) hehe tak jak mowie, pelno tych swietnych aktorow ;P
Sandra Ty lubisz Bonda??:P
Ja Brosnana lubię też, choć jako Bonda bardzo lubiłam też Connerego i w zasadzie też Moora. Nie znoszę tych pozostałych a już Craig to mi spędza sen z powiek, bo nie wiem jak go mogli dać do tej roli;/ Nawet aktora przestałam lubić przez to, ale polubiłam od nowa jak obejrzałam Dziewczynę z tatuażem, świetnie tam zagrał. Ale jako Bondowi mówię stanowcze NIE!!!
Bardzo lubie Bonda ;P to jest w ogole ktos na tym swiecie kto go nie lubi?! ;P Moja ukochana czesc to Golden Eye - widzialam juz chyba ze 20 razy, ogladam to za kazdym razem jak leci w tv ;P podobnie jak Titanica ;)
Ja też go uwielbiam;D No są takie twory, które go nie lubią czego nie mogę zrozumieć;D Mnie tata zaraził tą manią oglądania, od małego oglądałam wszystkie filmy z serii;D
Kurcze taki fajny temat zaczęłyście i prawie nikogo nie ma na forum :D
Ja tak jak ty Iza kocham bezapelacyjnie Pitta i Nortona <3
Z te najlepsze kinowe ikony uważam Nicolsona i Freemana. Bardzo lubie jeszcze Toma Hanksa bo chyba nie ma roli której bym nie polubiła :D
I oczywiście już nie żyjący Heat Ledger..*.* Z nowego pokolenia to oczywiście Gosling jest najlepszy :)
Moge jeszcze dołożyć do mojej listy Kevina Spacey'ego , Waltza, i Dicaprio ( którego nie dawno zaczęłam lubić )
O Ola Nicolsona cenię jako aktora, ale osobiście nie lubię a Freemana uwielbiam:D A Specey'go to do tej pory nie wiem czy lubię czy nie:P Zawsze co do niego mam mieszane uczucia:P
Wiem bo on jest taki charakterystyczny.. Ale jakoś mnie chyba najbardziej urzekł w K-Pax i po prostu go lubie :D
Jeszcze mogę dołożyć Willa Smitha i oczywiście mojego ukochanego Hugh Jackmana ;)
Też ich lubię:P Ja widzę też duży potencjał w naszym Joshu vel Peecie nie tylko z powodu perfekcyjnej roli w Igrzyskach, ale chłopak ma na prawdę talent:)
A Ola aktorki jakie??:P
Ja zapomniałam o Jennifer vel Katniss i tej co grała w Spadkobiercach bardzo mi się w tej roli spodobała:)
No tak Josh już od małego dobrze sb radził :D
A aktorki.. To już jest większy kłopot. Oczywiście klasyk czyli moja ukochana Audrey Hepburn <3 A tak to bardzo lubie Jodie Foster, Marion Cotillard, Julianne Moore :) I z nowego pokolenia to Emme Stone oczywiście. Resztę lubie mniej czy bardziej ale mało mnie zachwyca tak szczerze..:D
Ja widzę też potencjał w Mili Kunis oczywiście jak zacznie grać w czymś ambitniejszym, ale talent niewątpliwie dziewczyna ma. Zobaczymy czy go nie zmarnuje.
a ja Was kochane najbardziej przepraszam ale nadrabiam Ringer i tak jakby co czytam to co piszecie :P
Nie ma ze czytam tylko pisac tez musze ;P hehe
Chcialam w aktorkach wlasnie tez wstawic Mile Kunis ;) lubie ja :)
No ja właśnie nadrabiam 90210, jestem już pod koniec 2 sezonu i jak narazie nie wytrzymuje z Naomi ;o
Jak ona może tak kłamać o tym nauczycielu? ;/
Właśnie się skończyło tak że powiedziała że ją molestował dyrektorowi...
poczekaj co będzie później z nauczycielkiem kochanym.......
Ringer mi się podoba , prawdziwa Sibonah jest niezła tylko po części nie rozumiem jej postępowania. Do tego zamieszany jest w to ten cały koleś były policjant (jest super hot ) . Serial się rozkręca i jak narazie chce mi się go oglądać.
Taaaa co do aktorek to ja uwielbiam Julię Roberts, Sandrę Bullock, Resse Witerspoon, Jessicę Albę, Hilary Swank, Scarlett Johansson,Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Amanda Bynes,Emmę Stone ,
O ja jeszcze lubię Reese Witherspoon z tych które wymieniałaś a za to Albę i Johansson uważam za niesamowicie ładne. :)
Wgl dziewczyny widziałyście ten teledysk?
http://www.youtube.com/watch?v=4OjiOn5s8s8&ob=av2e
Jest po prostu niesamowity. Na prawdę podziwiam Nickelback za to co robią z tymi piosenkami :)