Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73558
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.6 

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 6 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-
Czwartek-
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Poniedziałek-
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-
Niedziela-

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy

DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-monisia99
Sobota-izka21gramowa
Niedziela-monisia99

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Sobota-
Niedziela-sandra_crashdown

ocenił(a) serial na 8
monisia99

No ja jestem pod mega wrażeniem tego co zrobili z teledyskiem :)
Oglądasz x-factor Monia? ;>
Ten blondyn jest po prostu niesamowity :)
Ta bajka też super śpiewa, szczególnie że kocham tą piosenke!

alexxa

Ojjjj teledysk rzeczywiscie genialny. Piosenka tez calkiem fajna ;)

sandra_crashdown

N9ickelback ma świetne piosenki, fajnie, że wrócił znowu na scenę. A co do teledysku to wreszcie jakiś, który opowiada jakąś historie a nie jak większość tych beznadziejnych, w których tylko kręcą tyłkami, cyckami i nic z nich nie wynika. Wcześniej to były teledyski fajne.

monisia99

Ludzie to ciekawe co oni jeszcze wymyslą w 90210?? Dodadzą nowe panienki, żeby Liam mógł je przelecieć czy się weźmie może za facetów?? Żenada...

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Aż tak beznadziejnie? :(

_Joy

No ja już nie mam słów do tego serialu...;/

_Joy

Dziewczynki juz dawno nigdzie nie glosowalysmy, wiec pomyslalam ..... ;P

http://www.filmweb.pl/serial/Hart+Of+Dixie-2011-616115/discussion/Bitwa+Gwiazd+H art+of+Dixie,1916667

Oczywiscie dla tych skarbow co ogladaja HoD ;*

_Joy

Wiem, ze chwilowo jestesmy obrazone na ten serial, ale chyba kazda z Nas zamierza ogladac 3 sezon, wiec zeby tradycji stalo sie zadosc ..... PROMO 3 sezonu PLL ;)

http://www.youtube.com/watch?v=lgebOBb7eM0&feature=relmfu

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Pffff, zero Jasona! :P I jeszcze ten Quasimodo w tle ;/

_Joy

Wiem już do ozygania ten ezra;/ A Jason ma sie pojawic dopiero w 4 odcinku. Ale mnie najbardzirej bawi jak czytam spojlery, ze w praktycznie co drugim jest cos o ezrze, ze poznamy jego rodzine, przeszlosc, pogodzi sie z ella, jakies slodkie sceny pomiedzu nim a aria no ten serial po prostu sie zacznie opierac na tym dennym zwiazku no porazka totalna...;/

izka21gramowa

Ja normalnie sie zaczynam zastanwiac czy naprawde chce przez to przechodzic. O ile sobie dobrze kojarze to mial byc serial o tajemnicach, sekretach i klamstwach a nie przeslodzonym i beznadziejnym zwiazku Arii z Ezra :/

sandra_crashdown

No dokładnie mam takie samo zdanie...;/ Tu niby oddaje hołd autorce i robi A to samo co w książce a jednocześnie ciągnie ten zwiazek beznadziejny, który na kartkach nie trwał zbyt długo... Nie mogła by się akurat powzorować na oryginale i związać te Arię z Noelem jak już nie chce z Jasonem??;/

_Joy

Monia, cos dla Ciebie znalazlam dzisiaj ;P hehe oczywiscie, zeby nie bylo wszystkie mozecie podziwiac, ale wiem, ze Monia sie najbardziej z tego ucieszy ;P

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3ofh87hYq1qmgu7zo1_500.jpg

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ma to jakiś kontekst erotyczny? Bo mam mamę w pokoju a z Wami nigdy nie wiadomo ;P

_Joy

Ahahahaha, Madzia mnie po prostu rozwalila ;P leze i kwicze ;P Pozdrawiam mame, niech nie mysli, ze jestem jakims internetowym zboczencem, ktory wyrywa jej coreczke pod zenskim pseudonimem ;P <macha> ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ależ dziękuje kochana :P miło że masz mnie dalej w głowie i pamiętasz o mnie "P Madzia no daj spokój :P z tym kontekstem erotycznym, hehe tak jakbyśmy były na maksa zbereźne :P Widzisz Sandra co to o nas myśli Prezes :P

monisia99

"miło że masz mnie dalej w głowie i pamiętasz o mnie" - zawsze i wszedzie Monia ;) :*

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

a Blaine oczywiście boski :P oglądał ktoś GG ? ja oglądałam i odcinek jak dla mnie kiepski

monisia99

Dla mnie tez. A po PROMO do finalu jestem zrozpaczona :( co oni chca zrobic mojemu Dair :( i pomyslec, ze jeszcze niedawno chcialam chlodzic szampana, przekonana, ze Chuck skacze xD

sandra_crashdown

Ja się Madzi nie dziwię, że się Was bała:P Wiadomo, że jesteście nieobliczalne, nie to co ja grzeczna dziewczynka haha:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

dobra dobra Iza nie bądź taka grzeczna :P na każdego znajdzie się haka wiec uważaj :P ja żadnych prom nie oglądam bo nic nie chce wiedzieć co będzie. Nawet GG zaczyna mnie nudzić i jedynie w TVD jeszcze jakiś potencjał widzę.....

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Cześć kochane, nareszcie do was dotarłam i przeczytałam wszystko.

Jeśli chodzi o GG to od kilku odcinków mnie jeszcze bardziej irytuje niż 90210. Sama nie wiem czemu się tak przerzucam z jednego na drugie.

katia_2007

No ja nie oglądałam chyba 2 ostatnich odcinków i nie wiem czy się zabierać za oglądanie ich,bo mnie tak ten serial już irytuje, że szok...;/

izka21gramowa

Ja chcialam tylko zaznaczyc, ze w tym poscie co machalam mamie Madzi to mialam na mysli reke! ;P bo znajac Was to zaraz mnie o machanie czyms innym posadzicie ;P

I tak Iza, wszyscy wiemy jaka jestes grzeczna ;) nie musisz tu sie tlumaczyc ;P codziennie przed snem rozaniec do podusi ;P tak, tak ;)

sandra_crashdown

No co, no co:P No dobra już nic nie udaje:P
Sandra co my posądzimy:P A ty co anielska niewinność jesteś czy jak??:P
Monia co do seriali, które Cię nudzą to zacznij oglądać nowe ja zaczęłam 2: The Client List (o luksusowych prostytutkach) i The Killing o zabójstwie młodej dziewczyny oba świetne polecam serdecznie:)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

tak zaczęłam Ringer ale co z tego jak skończyłam oglądać sezon a podobno nowy ma nie powstać więc...... nikity też ma nie być więc chyba pójdę się załamę...... może wezmę się za tej Killing :P dzięki za popdowiedź

monisia99

No zobaczymy co z tym Ringer, ale chyba nie będzie 2 serii...;/ Co poradzimy, że te dzieci okupu i prohibicji się nie znają na tym co dobre;/ Oglądaj oglądaj, bo nie mam z kim o nim pogadać:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

a wiadomo co z Hart of dixie, dla tych co to oglądają oczywiście?

katia_2007

Bedzie wiadomo w przyszlym tygodniu, CW oglosi oficjalna ramowke ... Trzymam kciuki :)

monisia99

Ja polecam Hart of Dixie albo Once upon a Time :) wahalam sie czy ogladac, ale nie zaluje ;) oba sa teraz w czolowce moich ulubionych seriali ;P

sandra_crashdown

A o czym one są ??:P

izka21gramowa

Hart of Dixie jest o lekarce, ktora przyjezdza do takiego malego miasteczka, zeby prowadzic prywatna praktyke lekarska. Oczywiscie zakochuje sie w kolesiu, ktory jest juz narzeczonym innej panny i gdzies tam z boku kreci sie inny koles, na ktorego oczywiscie ona nie zwraca uwagi ;P Takie standardy, ale serial cieply i przyjemny ;)

A Once upon a Time jest o postaciach ze znanych bajek, ktore za sprawa klatwy trafiaja do wspolczesnego swiata ;) i tak o to poznajemy losy kopciuszka, krolewny Sniezki itp. w zupelnie nowym stylu ;) Naprawde swietnie sie oglada :)

sandra_crashdown

Dzięki to spr oglądnąć je, bo się fajnie zapowiadają po Twoim opisie:)

sandra_crashdown

No Sandra zaczęłam oglądać Once upon a time:P I szczerze mówiąc bardzo mi się spodobał:P Te blondi lubiłam już w Housie i teraz jak walczy z tą królową to jest świetna:D A jak jej obcinała gałąź z tej jabłoni:D A tą Regine to mam ochotę udusić własnymi rękami:P

izka21gramowa

Ciesze sie, ze Ci sie podoba ;) ja tez bardzo lubie Emme, chociaz z tego co czytam to wywoluje w widzach bardzo skrajne emocje ;P

sandra_crashdown

No ja też coś poczytałam wypowiedzi i się trochę dziwię, że jej tak nie lubią... No nie wszyscy, ale w większości... Ja nie znoszę tej Reginy, ale taka ma właśnie być:P Za to mały jest świetny;D

izka21gramowa

No maly jest slodki ;P tez go lubie :) Graham byl fajny, ale ... [*] ;( teraz lubie Augusta, ale u Ciebie go pewnie jeszcze nie ma ;P Ksiaze jest fajny, ale tylko w tym bajkowym swiecie bo w realnym jest glupim palantem xD

sandra_crashdown

No wiem, że myśliwego mi sprzątną;( Patrzyłam na zwiastuny po kolei, bo nie wytrzymałam. A tego Augusta też widziałam a kim on będzie?? No coś Ty Książe będzie palantem??:P Ja go tak lubię:P

izka21gramowa

Noooo :/ w realu nie bedziesz mogla na niego patrzec ani sluchac tych jego bredni :/ W bajkach Charming jest charmingowy ;D nie da sie ukryc ;)

Nie bede Ci mowic kim bedzie August bo nie bedziesz miala zadnej frajdy z ogladania :)

Ale skoro juz zaczelas ogladac to mozesz mi pomoc ratowac Emme teraz ;P

http://www.filmweb.pl/serial/Once+Upon+a+Time-2011-603904/discussion/Bitwa+gwiaz d+Once+Upon+a+Time,1911618?page=3#post_7607307

sandra_crashdown

Ale jak się zmieni, nie będzie chciał Śnieżki??
Dobra a co mam zrobić, żeby Ci pomóc??:P Mogę po prostu skopiować Twojego posta i wkleić??:P

izka21gramowa

Hahah jak nie chcesz oddac swojego glosu to mozesz skopiowac moj ;)

No wlasnie niby bedzie chcial, ale potem bedzie takie niezdecydowany i w ogole :/ sam nie bedzie wiedzial czego chce - no taki frajer no xD LOL

sandra_crashdown

No rozumiem:P Może się wyrobi w 2 sezonie:P A właśnie nie wiesz czy będzie 2 sezon??
Monia oglądaj, bo fajny serial:P A bajka i współczesność się przeplatają:P
A Sandra trochę w szoku byłam jak się dowiedziałam jak wyglądają "spotkania rady miejskiej":P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Iza na czym oglądasz ? z napisami czy po anielsku ?

monisia99

Na ii tv z napisami tam sa:)
Ja zaczynam 6 :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

chyba zacznę z Wami oglądać bo jakoś ciężko mi sobie wyobrazić bajkę z filmem :P moze być fajne

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

To ja też zaczynam trzymać kciuki, bo po spadku zainteresowania na nowo zaczynam bardzo lubić HoD
A o Once upon a Time myślałam, ale chyba w wakacje obejrzę.

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

Ja już tyle seriali zaniedbałam, że stwierdziłam, że wezmę się za nie w wakacje :P

Wcale o Was źle nie myślę, ale wolałam dmuchać na zimne :P

_Joy

Ja nie dość, że mam kilka zaniedbanych to jak jeszcze doliczę te które chce oglądać to na prawdę nie wiem jak ja się z nimi wszystkimi wyrobię;D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

oglądam Glee i jestem zachwycona utworami które wykonuje ekipa.... boskie Big Girl don;t cry, piosenka Seleny Gomez, one direction w wykonaniu chłopaków. do tego cudownie wyglądająca Rachel i Quinn :P piękny bal piękna santana, przystojny Blaine i piękna piosenka na zakończenie :)

monisia99

Ja jestem zachwycona tym odcinkiem <3 Wszystkie moje ukochane piosenki: Big girls don't cry, Love Song, What makes You beautiful i Take my breath away :) uwielbiam Glee i oficjalnie podwyzszam im znowu ocene na 10! ;P