Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73555
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.6 

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 6 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-
Czwartek-
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Poniedziałek-
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-
Niedziela-

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy

DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-monisia99
Sobota-izka21gramowa
Niedziela-monisia99

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Sobota-
Niedziela-sandra_crashdown

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Jak widzicie parę miejsc się pozwalniało, więc bierzcie ile wlezie ;P

_Joy

Ja bardzo chetnie, ale nie mam gdzie :( brak wolnych dni w tygodniu :(

To co z tym Danem? Moze zrobimy jakiegos bonusa ;D na troche innych zasadach, ale ja GO CHCE ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja szczerze powiedziawszy mogłabym całkiem zrezygnować z Noela wtedy i Dana mieć w niedzielę. Ale to dopiero w następnej części bo potem będzie tych grafików po 15 ;P

_Joy

;(

I musze go kochac platonicznie do nastepnej czesci? ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

jeje tyle już dni mam zajętych i tylko mam wolną środę :p Jakby był Dan to zamawiam go na środęęęęęęęę :P:P:

monisia99

Dziewczynki moje kochane weźcie mi pomóżcie;(
szukam tego serialu, żeby ściągnąć i nigdzie nie ma<beczy>
http://www.imdb.com/title/tt1508912/

izka21gramowa

Kurde to jakis niszowy serial? ;D faktycznie nigdzie go nie ma ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja też sprawdzałam i nigdzie go nie znalazłam :(

monisia99

Dziewczyny kto rzuca ze mna cale dotychczasowe zycia i wyjezdza do Nowego Jorku zaczac od nowa?! ;D buahahaha Wlasnie spacerowalam z Pennem po ulicach NY w jakims filmiku i mnie natchnelo ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

nie szalej tam nam kochana :P

monisia99

Hehehe mam depresje dzisiaj ;P wybacz ;)

monisia99

No właśnie stary z 2009 roku ale z Jasonem naszym:(

izka21gramowa

Aaaaa wlasnie! Zapomnialabym ....

http://27.media.tumblr.com/tumblr_m1963eHR1i1qf34gmo2_400.png

On jest cudowny! <3<3<3

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Peeta Was pozdrawia ;D

_Joy

Pozdrow rowniez i przekaz, ze za 3 godziny bede go ogladac w kinie ;D

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Kurde ja dopiero jutro! :(
Nie mogę się doczekać strasznie już ! :D
I wgl mam jakiś świetny ten weekend, w piątek kina a w sobote ognisko ;)

ocenił(a) serial na 7
alexxa

u Was chociaż jest a co ja mam napisać jak u mnie nie ma ?

_Joy

Okay dziewczyny ... Moja milosc do Peety odzyla tak jak sie tego spodziewalam <3<3<3 Film jest swietny, wszystko szybko sie dzieje, ale to bylo do przewidzenia bo musieli wszystko co wazne jakos pomiescic ;D

Jedyne co mnie rozczarowalo to zakonczenie bo nie jest takie dramatyczne jak to ksiazkowe .... Ale ogolnego odbioru mi to nie zaklocilo! ...

Kocham THG <3 biegnijcie do kina i nie zapomnijcie o chusteczkach ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja idę dopiero w niedzielę ;/ Ale to i tak dobrze, bo myślałam że będę mogła się na to wybrać dopiero w kwietniu.

ocenił(a) serial na 7
_Joy

taaaa u mnie wk inie nie ma i nawet nie wiem czy planują zaważywszy na fakt że dają 2 filmy na tydzień.....

monisia99

A ogladalyscie juz moze TVD? Nie wiem cos sie dzieje z tym serialem, pierwsza polowa sezonu byla taka fajna, a teraz tak przynudzaja :(

GOD, I hate ELena!!! mam ochote jej sprzedac z liscia za kazdym razem jak pojawia sie na ekranie :/ Stelena do zrzygania, to samo pseudo trojkacik Damona!!! :/ Ale fajnie, ze Damon jest w koncu jeden krok przed wszystkimi ;P wycwanil sie! ;)

Jedyny pozytyw odcinka --- Jerr :):):) stesknilam sie za nim! mam nadzieje, ze nie bedzie odstawial takich krzywych akcji jak Ric ...

A z ta chemia miedzy Bonnie i jej przyszywanym braciszkiem to juz z leksza przesadzili ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja to po tych przerwach to zapomniałam kiedy co ma być :P Więc kochana przypomniaj mi jak ma być odcinek naszych ukochanych seriali bo ja sklerozę mam :P nie oglądałam ale siadam już :P

monisia99

Mi kokpit filmwebu zawsze przypomina :)

a tu macie jeszcze filmik od producentow GG odnosnie nastepnego odcinka ;) na scenie Dair padlam ;D hahaha, i ten wzrok Lily ;P

http://www.youtube.com/watch?v=s-uB_yOWmIA&feature=player_embedded

_Joy

Dziewczyny! Nie uwierzycie! Dopiero co sie natknelam na ten spoiler i normalnie zwalil mnie z nog ze szczescia :)

http://www.filmweb.pl/serial/Tajemny+kr%C4%85g-2011-614988/discussion/Nick+wraca +zza+%C5%9Awiat%C3%B3w+%21%21%21+%3A%29,1883669

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ale super :P no jedna choć dobra wiadomość w sprawie Nicka :) haha a miny Lilly bezcenna

ocenił(a) serial na 7
monisia99

nie lubię pisać pod sobą ale nic innego mi nie zostaje :P

Obejrzałam TVD i nie było takie całkiem złe :P dla odmiany podobało mi się jak Damon kokietował i drażnił Rebeckę :P a do tego Sage jest bardzo fajna:P

Jak już zapytała o te drzewo czy nie zagrozi pierwotnym wiedziałam już że zbrata się z pierwotną żeby chronić Finna :P

Stefan jakoś dziś mnie nie denerwował i dalej jest kim jest zaś widać chce się zbliżyć do Eleny ale dopiero jak zacznie się w pełni kontrolować .....

biedna Meredith odkryła prawdę na temat Rica, zaś sama nie umiała się przed nim obronić. Ric zmieniając się w tego złego nie jest fajny.... wolę jego naturalnośc bo jest przy tym wtedy taki słodki.

Nie komentuje oczywiście Bonnie bo nie mogę na nią patrzeć.......

Damona wolę jak wskrzesza z siebie odrobinę dobroci bo ten cynizm zaczyna mi się przejadać :)

a na osłodę słodki Jeremy, jak zwykle przystojny, męski, zbudowany jednym słowem ciacho :)

monisia99

http://27.media.tumblr.com/tumblr_m1cxvbXh201qgwhr5o1_500.jpg

hahahahahaha :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Podbijam :)

A podpis świetny ;DDDD Ja też obejrzałam TVD i jestem zawiedziona. Albo ujmę to inaczej. JAK JA NIENAWIDZĘ SCENARZYSTÓW! :P Jeśli chcieli podnieść napięcie tym trójkącikiem to może i podnieśli, ale tylko i wyłącznie moje ciśnienie ;P Miałam cichą nadzieję, że do tego jednak nie dojdzie. Nie polubiłam Sage. Nie wiem dlaczego, bo z reguły lubię takie suczowate postacie :P Ale przynajmniej Damon się wycwanił, niech się chłopak cieszy, należało mu się po tych wszystkich niewypalonych planach :P Podobało mi się jeszcze, jak powiedział Sage, że kiedy znajdzie sposób na zabicie Pierwotnych to Finn będzie pierwszy. Poczułam mojego starego Damona :D. Szkoda mi Alarica. Żonka Pola jak zwykle irytująca, chociaż teraz zrobili z niej super hiroł, za co chyba jeszcze bardziej nienawidzę scenarzystów :P Jedynym plusem odcinka był mój mąż, Jer <3333333 :P

Ja miałam dzisiaj iść na THG, ale do mnie zadzwonili z kina i powiedzieli że mieli awarię czegoś tam i to by było na tyle jeśli chodzi o moje plany :///// Ja zawsze mam takiego głupie szczęście.

A teraz idę się uczyć do testu z historii, bo już nie mogę tego bardziej odkładać :P

P.S. (spolier odnośnie spoilera z TSC) Mówiłam że jeszcze wskrzeszą Nicka? Mówiłam! :P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

jak narazie w TSC nie było Nicka tylko całe te zamieszanie wokół klątwy rodzin. Odcinek slaby nie podobał mi się wcale. No coż scenarzyści jadą po całej linii w każdym serialu. Tak w oógle to strasznie tu cicho .....

monisia99

A mi sie wlasnie bardzo podobal odcinek TSC :) I tutaj wlasnie pojawia sie pytanie: jak nisko musi upasc moj serialowy swiat skoro juz ktorys tydzien z rzedu odcinek TSC podoba mi sie bardziej niz TVD?! ;D

Ogolnie nie moge w to uwierzyc, ze Lee nie zyje! Nawet nie moge sie przez to cieszyc z planowanego powrotu Nicka :( I Faye przyjela to jakos tak bez emocji :(

Klatwa sfabrykowana przez tatuska! Ja pierdziele! a tak go lubilam! ;( szkoda mi Cassie i Adama, nawet uronilam kilka lez ;P;P;P <tylko ciiii, nikomu nie mowcie;)>

_Joy

Tak w ogole to zapomnialam o najwazniejszym ;D skryptach z GG, ktore zostaly przez kogos zamieszczone w internecie. Znajduja sie na nich opisy scen z finalowych odcinkow ;) wedlug nich, ostatnia scena IV aktu finalowego odcinka GG to scena na dachu Blair i Chucka. W akcie V widnieje jedynie znak zapytania, czyli jest owiany mroczna tajemnica ;D To wszystko by sie zgadzalo z tym spoilerem, w ktorym Chuck skacze z ESB ;D nie chce zapeszac, ale ja juz chlodze szampana ;)

Nie moge znalezc scenariusza, zostaly widac dosc szybko usuniete z sieci, wiec musicie mi uwierzyc na slowo, ale zarzekam sie, ze widzialam na wlasne oczy ;P chyba, ze ktos bardzo sie nameczyl, zeby wypuscic falszywe informacje i dowody ;)

Wedlug tych spoilerow Blair i Dan planuja wspolny wyjazd do Rzymu ;) i tu odsylam pod ten adres: http://www.filmweb.pl/film/Rzymskie+wakacje-1953-9308
Kolejny z ulubionych filmow Blair z jej ulubienica Audrey ;) zmartwie tych, ktorzy nie ogladali: film NIE konczy sie happy endem ;( miejmy nadzieje, ze w przypadku Dair bedzie inaczej ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

obejrzałam film i że cię nie opuszczę i mam mieszane uczucia. Z jednej strony myslałam że wróci jej w pewnym momencie pamięć a tu pełne zaskoczenie. Jakoś mam dziwne odczucia i nie jestem pewna czy mi się do końca podobało.....

ocenił(a) serial na 7
monisia99

taaa póki pamiętam to muszę napisać że Olcia ślicznie wygląda :)

monisia99

Glosujcie na DAIR ;)

http://www.spoilersguide.com/gossip-girl/dair-or-chair/

sandra_crashdown

Zaczęłam oglądać to Wasze TSC i mi się nawet spodobało:P Oglądnęłam wszystkie zwiastuny, 1 i ostatni odc i stwierdziłam, że ta Cassie to ma być z Jackiem:P Facet mi się podoba:P
Sandra Ty przeczytałaś obie książki co są podstawą serialu??

izka21gramowa

Nie znosze Jake'a ;D ma twarz jakby mu ktos zelazkiem przydzwonil ;P

Wracajac do twojego pytania. Tak, przeczytalam obydwie :) Sa zupelnie inne od serialu. W ksiazce krag jest znacznie wiekszy, o ile sie nie myle to jest ich 12. W oryginale czyta sie calkiem fajnie, ale slyszalam, ze przeklady L.J.Smith nie naleza do najtrafniejszych dlatego nie wiem czy Ci polecac czy nie :/ Czytajac ksiazke bylam calym sercem za para Cassie/Nick :) A w serialu za Faye i Lee, ale .... ;(

sandra_crashdown

Wiem Lee zginie;/ A ten Nick to ten co na początku podglądał Cassie przez okno?? Mi się Jake podoba, taki fajny czarny charakter i pasuje mi dużo bardziej do Cassie niż Adam, który mnie jakoś tak irytuje od początku, nudny strasznie:P

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

Ej ludzie ja teraz wgl nie mam czasu wolnego :(
W weekend albo kino albo ogniska ( Igrzyska fajne, ale wiadomo książka sto razy lepsza :D)
I nawet TVD jeszcze nie widziałam ! :(
I też wole Cassie z Jakiem, ale i tak jakoś mi się z wyglądu nie podoba ..

alexxa

Jak dla mnie to lepszy od Adama:P No i lepiej tu wygląda niż na zdjęciach z naszą Arią:P Tam to wyglądał tragicznie:P Ale w zasadzie to jakiś super przystojniaków to tu nie ma jak w PLL np. Jason czy Wren, którzy by zapierali dech w piersiach:P Ten ojciec Cassie jeszcze fajnie wygląda nie mogłam uwierzyć, że to Sally z Dr. Quenn;D A ta cała Cassie też mnie irytuje:P
Ja mam dziewczynki jutro egzamin na prawko:P Raczej nie zdam, ale przynajmniej zobaczę jak to jest:P Za którymś w końcu zdam:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

HA! ! W końcu! W końcu znalazłam kogoś kto popiera me poglądy! Dzięki Iza :***** ;P