No więc jako iż niektórym nie podobało się to, że pisałyśmy jak bardzo chciałybyśmy żeby J&A byli parą pod tematem o A&E wpadłam na pomysł stworzenia osobnego tematu. Tak wiem, że temat "Offtop" już jest, ale jak to chciała sandra_crashdown można też sobie poobrażać Ezre bez żadnego oburzenia ze strony jego fanów ;D Enjoy!
no jakby ktos chcial zranic Arie to by skrzywdzil i mam nadzieje ze bedzie to Ezra i Jason da mu porzadnie w pysk:P
A powiem Ci, że jestem ciekawa jakby się Ezra i Jason bili. :D Oby Aria wtedy Jasonowi kibicowała. ;d
Ale wiesz co mnie zdziwiło? Aria mu mówi, że się z Jasonem całowała, a ten nic. Stoi i się gapi. XD Jak muł. <hahaha> :D Wybacz porównanie, ale akurat to mi się na myśl nasunęło. xd
Ale kochana nie mam Ci czego wybaczac pasuje idealnie:D
A wez on wogole sie ciotowato zachowuje to przeciez wiecej "jaj" ma Hanna ktora uderzyla Jenne np. ;D Uwielbiam te scene wogole:D
Dobra, podsumujmy: Z tutejszego forum wynika, że Ezra to psychopatyczny muł z garbem który roznosi chorobę znaną jako Ezrowstręt. :D XD Coś pominęłam? ;>
Ja tak samo. :D W ogóle Hannę uwielbiam. xd
No ona ma najwiecej ikry z nich wszystkich:D Arie tez uwielbiam ale ta ironia Hanny, jej pyskatosc przypominaja mi moje cechy charakteru ;P Spencer tez lubie ale ostatnio mi jakos dziala na nerwy naskakiwaniem na Jasona:P A Emily nie trawie ta jej jedna mina no patrzec nie mozna:P Ostatnio jak mowila Arii o tychzdjeciach jak to podkreslala no prosze:P
No nie chyba niczego nie pominelas:P mozna jeszcze dodac ze jest podejrzewany o romans z Ali:P
Ja też, najbardziej Arię i Hannę. xd Spencer lubię od połowy pierwszego sezonu, bo wcześniej jej nie trawiłam. A teraz jest całkiem całkiem. :D Emily jest mi w sumie obojętna, chociaż czasem mnie wkurza właśnie ta jej mina. ;P
A z facetów to Wrena, Jasona, Noela i mimo wszystko Lucasa też lubię. XD
To to też dodamy. ;d
no ja Spencer tez polubilam dopiero po kilku odc tak mniej wiecej wtedy jak przestalalm lubic Emily:P
No jesli chodzi o facetow to mamy ten sam gust:P
Tez ich lubie najbardziej w sumie jeszcze Caleba:)
No ale tych 3 to ciacha;D
Noo swietnie na niego patrzy;) On chyba tez sie dobrze czuje w jej towarzystwie:) W jakims wywiadzie czytalam ze mowil ze mu sie bardzo przyjemnie gra z nia:P
No ale niech nas o tym potem poinformuje xD Żyłabym wtedy z tą chorą satysfakcją, że koleś grający Ezre nie jest wystarczająco hot żeby pokonać Drew xD
Paparazzi przeciez nie opuszcza takiej sensacji:P
Licze na zdjecia:D
Ezra jakby byl ostatnim facetem na ziemi a ja kobieta ostatnia i od nas zalezala przyszlosc ludzkosci to bysmy wygineli:P
Przeglądałam internet w poszukiwaniu wspólnych zdjęć Drew i Lucy ale nic poza tymi z planu nie znalazłam :(
A co do dziewczyn, chyba najbardziej też Hannę lubię, Spencer lubiłam od początku, ale w drugiej serii coś za bardzo kombinuje. Emily i Arię lubię w sumie tak samo.
A co do facetów to ci wymienieni przez was: Wren <3, Jason, Caleb, Lucas. Tylko za Noelem nie przepadam.
Tak, też od samego początku jak go zobaczyłam to mi przypadł do gustu. Zresztą już wcześniej w jakimś filmie Juliana widziałam. A Wren na w sobie to coś co przyciąga, a poza tym ten akcent jest mega seksowny a poza tym ten jego uśmiech mnie rozwala, i oczy też ma ładne.
Nie zapominam, Jason jest u mnie w czołówce. :D
A autorka tego forum już kiedyś mówiła że po to w tytule umieściła offtop by można było też o czym innym rozmawiać.
Och tak, Wren i jego akcent <3. Haha, no i ta scena;
-Wybierzemy się razem na kawę?
-Wren mam chłopaka.
-No to na herbatę?
;D
Haha, śniło mi sie dziś, że Jason i Toby mi sto lat śpiewają xD
Caleba na początku uwielbiałam, ale teraz jak dla mnie trochę stracił ten swój 'pazur'
haha i wybrali się na tę herbatę? bo po herbacie może już zaproponować chyba tylko wodę mineralną. ;p
Caleb na początku był tajemniczy, taki nieosiągalny i strasznie słodki. możliwe, że stracił trochę swojej magii w tym sezonie, ja jednak niezbyt to zauważyłam i nadal pozostaje moją ulubioną postacią z chłopców.
oczywiście zaraz za nim jest Jason. spokojnie, nie zapomniałam, o kim jest to forum. ;D
a z kolei Ezra, to jest facet który najmniej mi się w serialu i nie tylko podoba, już nawet Lucas jest lepszy
napoczatku ezra byl do wytrzymania ale teraz niech schodzi z drogi bo jason nadchodzi haha :P i zawsze jak aria z nim jest to odrazu widac ta chemie a z ezra to juz wszystko wyparowalo do atmosfery :DD
mi się wydaje że między Arią a Ezrą nigdy chemii nie było
wysysa i w dodatku jej nie wykorzystuje :P
Tak taki wampir energetyczny:D
No ja tez uwazam ze nigdy ie bylo chemii miedzy nimi zreszta sie nie dziwie bo mi sie wogole nie podoba ten Ezra :P
No brzydki nie jest ale jak dla mnie taki nie pociagajacy:P
No poprostu nie ma w sobie tego "czegos" jak dla mnie;P
Dokładnie!
Jest taki miałki i nijaki ;p No dziewczyny,już dzisiaj,albo jutro;D kolejna dawka emocji ;p
No juz sie nie moge doczekac:D A ja dopiero ogladne jutro po poludniu bo mnei nie bedzie chyba ze wstane rano i bedzie na iitv.
http://www.youtube.com/watch?v=ZMNwr11BGXY od 2:16 lucy odpowiada na pytanie o jasonie :D:D