PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73200
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

pll 2x25  

ocenił(a) serial na 10

Sneak peek:
http://www.youtube.com/watch?v=6wCdL3jMHrI (1)

Promo:
http://www.youtube.com/watch?v=5UW4vxGK1VQ
http://www.youtube.com/watch?v=x0dZgtuladk
http://www.youtube.com/watch?v=H0_Yv5tO0uA

I co myślicie? Jakieś podejrzenia a propo A ? :D

ocenił(a) serial na 7
choosingmyconfessions

haha;) ja znowu wyczytałam że to Byron:D ale tak jak napisałam to już jest przegięcie;) i że prawdopodobnie to on umrze;)

soleiasta

A niech umiera :P

choosingmyconfessions

Ja też. Głupszego zakończenia nie mogli wymyślić. Oj, lepiej żeby to nie była prawda, bo zniszczą ten serial.

choosingmyconfessions

Nie, jednak w to nie wierzę.
Bliźniaczka Jenny jest "A"? Jasne, i nikt nigdy nie skapnął się, że są 2 Jenny przez ile, 16/17 lat? Toby też o tym nie wie?

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

ale z drugiej strony było tak samo w książce z Ali;) oj tam się zobaczy już we wtorek;)
ale będą serwery przeciążone;)

soleiasta

Nie doszłam jeszcze do tego momentu w książce, ale dużo o tym czytałam i jak dla mnie to naciągane.

Wyobraźcie sobie, co będzie się działo na Twitterze Marlene, hahahah :D Współczuję :D Albo na stronie PLL na Facebooku.

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

Marlena współczuję;) aż zaraz zaglądnę na jej ptaszka z ciekawości;) dowiem się coś może o przeciekach;)

youhaveamessage

Wiem, że to głupie. Ale Jenna jednak coś ukrywa, bo niby dlaczego udaje że jest ślepa?

Tak btw. tu znalazłam fajne teorie, całkiem logiczne. Jak chcecie to poczytajcie.
http://www.tvfanatic.com/forum/pretty-little-liars/spoilers/new-theory/ (ten drugi post)
http://www.tvfanatic.com/forum/pretty-little-liars/spoilers/think-i-know-who-a-i s/

youhaveamessage

No, właśnie, w książce jest też takie 'naciągactwo' i w ogóle nie rozumiem, jak ta książka może być tak popularna, skoro styl też jest beznadziejny.

Hmm_Ciastko

Miałam zamiar przeczytać po maturze, ale widzę że mało kto poleca. :P

ocenił(a) serial na 7
Hmm_Ciastko

tak książka jest okropnie naciągana;) a już ostatnie tomy to cyrk na kółkach:D

ocenił(a) serial na 7
soleiasta

książka faktycznie jest beznadziejna, gdybym złapała ją przed serialem to chyba bym sie za serial nie wzięła!
Nie wiem czy ktoś tu ogląda Pamiętniki Wampirów, tu książka też jest beznadziejna a serial nie jest taki zły (początek był fatalny ale potem już tylko lepiej)

choosingmyconfessions

Bez kitu O.o
Tego bym się nie spodziewała, ale w końcu ma być jakiś duży "przewrót" na końcu odcinka.
Podaj link.

youhaveamessage

A ja coś czytałam o bliźniaczce Jenny tylko nie wiem co Oo

ocenił(a) serial na 10
soleiasta

mozesz podać list do tych amerykańskich forów?:) albo napisać kto jest A wg tych wycieków?

bekah

A i jeszcze jedno - A raczej nie jest niepełnoletnie , bo jeżeli pamiętacie jak mama Emily chciała sprzedać dom , to w ostatnich sekundach było pokazane jak A jest oprowadzane po pokoju Emily . Sądzicie , że agent pokazywałby je nastolatkowi ?

kirik121

No i jeszcze te akta od terapeutki. Ale i tak EzrA... on musi być A.

Hmm_Ciastko

wiesz , jak teraz zaczynam sobie przypominać wskazówki pod koniec serialu , tzn . po balu mama arii podaje komuś kurtkę - tak jakby była to osoba znana ale nie tak bliska czyt. aria , matka by się tak nie zachowała , tak samo w przypadku dziewczyn

kirik121

Dlaczego nie? Tak, pamiętam o tym, ale dla mnie nadal Aria może być A.

Hmm_Ciastko

wiesz może masz rację ale ja wciąż chcę aby była to dla mnie niespodzianka i szczerze mówiąc ostatni tydzień strasznie mi się dłuży , więc czekajmy na pon/wt ♥

kirik121

A ja dopiero niedawno się dowiedziałam, że już ujawnią A. I dobrze.

ocenił(a) serial na 7
kirik121

Już wolę aby A okazał się np. Noel, niż żeby "ten wyciek" był prawdziwy ; D

accidenti

Masakra. Nic gorszego wymyślić nie mogli. Porażka. Lepiej dla Marlene, żeby to się nie sprawdziło.

ocenił(a) serial na 8
Hmm_Ciastko

Tak, Aria razem z Ezrą . :D

ocenił(a) serial na 5
lying_liar

http://distractionsofabusymind.tumblr.com/post/19472691788/you-gotta-be-kidding- me-i-want-to-believe-this-is natknęłam się przez przypadek. to tak dla wszystkich zwolenników teorii EZRA JEST A! :D

bekah

Hahahahahhaa :D piękne ;D

ocenił(a) serial na 7
bekah

how sweet;D

ocenił(a) serial na 7
soleiasta

Piękne ; D

ocenił(a) serial na 7
accidenti

hahha:D poległam na twitterzeMarlene zostawiła wpisik dotyczący Byrona;)
"Chad it will be an interesting night for you on twitter. Have fun with it"

soleiasta

Hahaha :D Dobre :)

bekah

Cudowne

ocenił(a) serial na 5
lying_liar

a co sądzicie o teorii, że jest A - dowódca, czyli ten, kto wszystkim kieruje i wysyła smsy, a każda z dziewczyn ma swojego prywatnego A-szpiega? :D doooobra, nie czytajcie już moich wypocin bo świruje totalnie :D

bekah

No, była taka teoria kiedyś.

bekah

Też o tym myślałam, ale kto byłby czyim A?

ocenił(a) serial na 5
choosingmyconfessions

Ezra musi być w to zamieszany, ale jeszcze nie wiem czy jako A-szef czy A-pomagier.
Aria - Ezra
Spencer - Melissa
Emily - Maya
Hanna - ???????

ocenił(a) serial na 5
bekah

a BOSS to matka Byron :D

ocenił(a) serial na 5
bekah

tfuuu, mialo być Byron/matka Spencer!

bekah

Hanna... Lucas, Caleb, Wilden???

ocenił(a) serial na 5
choosingmyconfessions

tak, ta trójka w sumie wchodzi w gre...

a wracając do matki Spencer - czytałam na forach pomysły, że to ona jest zabójcą Ali. to też wydaje mi się całkiem logiczne.

ocenił(a) serial na 7
bekah

ja się zbijam że to Ella wysadziła Ali;)
Bo jak ją widzę to widzę Piper z Czarodziejek:D

soleiasta

Haha ja też. Najbardziej ją lubiłam :)

bekah

Ale nie jest powiedziane że zabójca Ali = A.
Pomysłów jest niestety bardzo dużo i wiele jest logicznych :P Mam nadzieję, że pomysł Marlene będzie również logiczny :)

ocenił(a) serial na 5
choosingmyconfessions

jestem przekonana, że zabójca to nie A. ale myślę, że jakaś dobra rólka dla matki Spencer albo dla Byrona się znajdzie.

btw. znalazłam na forum coś takiego i mnie zainteresowało: I had forgotten that Ezra had also been to Iceland. This adds to my suspicion that for some reason he's got it out for Byron.

nie przypominam sobie niczego podobnego, czy ktoś może to potwierdzić?

bekah

W pierwszym odcinku w barze gdy gada z Arią mówi że był w Rejkjaviku.

ocenił(a) serial na 5
choosingmyconfessions

dziękuję :)

nooo, kurczę, trzymam kciuki za duet Ezra-Byron. naprawdę barrrrdzo bym chciała, zeby coś z tego wyszło.

bekah

EZRA-BYRON?! To dopiero byłoby pokręcone :D Ale nietuzinkowy pomysł, przyznaję :))

ocenił(a) serial na 5
choosingmyconfessions

przez chwile przeszło mi przez myśl, że to Byron zabił Ali, a Ezra COŚ wie. to przynajmniej wyjaśniałoby dlaczego przyznał się przed rodzicami Arii... bo nie wierzę, ze jest oderwanym od świata romantykiem półgłówkiem... chociaż :D

choosingmyconfessions

Myślę, że na 100% A nie równa się zabójca

ocenił(a) serial na 7
choosingmyconfessions

to jest pewne i nawet potwierdzone że morderca i osoba wysyłająca wiadomości to dwie różne osoby;)

Rólka dla Byrona się nie znajdzie bo nie ma kontraktu na kolejny sezon;)

ocenił(a) serial na 5
soleiasta

może to on jest tą lubiana przez publiczność osobą,która zginie, ale publiczność jeszcze o tym nie wie?

może jeszcze nie ma? kurde, nie odbieraj mi nadziei, naprawdę w niego wierzę :D wierzę, że chociaż zabił Ali czy coś...