PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73200
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

pll 2x25  

ocenił(a) serial na 10

Sneak peek:
http://www.youtube.com/watch?v=6wCdL3jMHrI (1)

Promo:
http://www.youtube.com/watch?v=5UW4vxGK1VQ
http://www.youtube.com/watch?v=x0dZgtuladk
http://www.youtube.com/watch?v=H0_Yv5tO0uA

I co myślicie? Jakieś podejrzenia a propo A ? :D

bekah

Publiczność chyba jeszcze nie wie, że go lubi ;D

ocenił(a) serial na 5
choosingmyconfessions

dokładnie :D

soleiasta

Nie będzie Byrona?! O nie.. jak ja to przeżyję?! O tak btw. skoro A się ujawni to o czym bd kolejny sezon?

ocenił(a) serial na 7
choosingmyconfessions

kolejny sezon ma być o szukaniu mordercy Ali;)

No właśnie krążą po sieci ploty że to on zginie.
Ale czy on jest tak luboany? w szczególności po swoich ostatnich wyskokach?

soleiasta

Według mnie nie jest, ale może dlatego, że ja go nie cierpię :P

ocenił(a) serial na 5
choosingmyconfessions

oczywiście, że nie jest... nawet nie przeszło mi przez myśl, zeby go polubić!

bekah

A może 'lubiana postać' to ironia i chodzi o kogoś, kto jest właśnie niezbyt lubiany?
Przepraszam, wymyślam już głupoty, żeby tylko jakoś to dopasować. No nic, dowiemy się już jutro ;)

ocenił(a) serial na 7
choosingmyconfessions

ja też go nie cierpię i jestem jak najbardziej za usunięciem go z serialu;)

ocenił(a) serial na 7
soleiasta

skoro kolejny sezon bedzie o mordercy Ali to jest już pewne że "A" nie jest też mordercą??

bekah

Matka Byron haha :D
Ja już nie wiem czasem sama, co myśleć. Dają nam tyle postaci z tyloma wskazówkami, Duncan, Melissa, Garrett, Jonah... Powoli zaczyna mi się to mieszać :D

bekah

Hanna - Lucas

Hmm_Ciastko

Kurczę, ale Lucas jest taki hm.. miękki.

Znalazłam na forum jeszcze jedną fajną teorię: cant believe i didnt see this all along its so obvious... kate's horse is A :P

choosingmyconfessions

No nonono to całkiem możliwe! :D

Miękki? Wręcz przeciwnie!

Hmm_Ciastko

Jenyy... już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Lucas nienawidził Ali, bo go gnębiła, ale wątpię, że skrzywdziłby dziewczyny... Przynajmniej chcę w to wierzyć :D

choosingmyconfessions

Nie wiem .:)

Hmm_Ciastko

Spoiler z twittera: Aria isn't the only one on Ezra's bed tonight. Ciekawe, nieprawdaż?

ocenił(a) serial na 5
bekah

Mam tylko nadzieję, że to nie Byron..

ocenił(a) serial na 5
choosingmyconfessions

może ich nakryją i Byron umrze ze wstydu!

choosingmyconfessions

hahahahaha, PADŁAM! xD

ocenił(a) serial na 10
bekah

Marlene: „Jeden z bohaterów odkryje miejscówkę A, a Wam opadną szczęki” mówi „Ta scena spowodowała u mnie gęsią skórkę. Jest bardziej przerażająca niż laleczki”
To ja się chyba boję oglądać w nocy, ale no nie wytrzymam, nie wytrzymam...

ocenił(a) serial na 5
agrestt

jezzzzzu. nie róbcie mi tego bo nie wytrzymam do 2! :D

bekah

A nie wiecie gdzie będzie można jutro rano obejrzeć? Nie ma szans, nie wstanę o 2... :((

ocenił(a) serial na 5
choosingmyconfessions

wpisz w google "unmAsked" pretty little liars online i na pewno znajdziesz :)

bekah

Dzięki. :)

ocenił(a) serial na 10
choosingmyconfessions

O kurde :O a może to chodzi o Alison? W końcu tyle osób obstawia, że Erza to 'A'. Może pokażą nam jakieś retrospekcje z jego relacji z Alison (jeżeli takie kiedykolwiek były) .. :D No nie, odcinek zapowiada się po prostu świetnie!

ocenił(a) serial na 7
bekah

ciekawa teoria.

ocenił(a) serial na 10
lying_liar

Ja tam stawiam na Arię, Wrena lub Lucasa. No i jak wszyscy Ezrę. W sumie jakby nie patrzeć to każdy jest podejrzany na swój sposób. To wszystko jest zbyt skomplikowane, wątpię żeby ktokolwiek rozgryzł kim na prawdę jest 'A' przed dzisiejszą premierą. No ale to dobrze, mam nadzieję że odcinek jest wart swojego czekania, bo po prostu już wytrzymać nie mogę z emocji :D

ineek06

Nie Ty jedna. :) Mam nadzieję, że to nie będzie Wren. Facet z takim akcentem nie może być zły ;)

ocenił(a) serial na 7
choosingmyconfessions

zawiodłabym się gdyby BoskiWren okazał sie "A".

ocenił(a) serial na 10
ineek06

dziewczyny, w kilku odcinkach było nawiązanie do oczu. :P tzn. coś w stylu, że ktoś ma ładne oczy itp.. może to powiązanie z Jenną? ja dopiero teraz na to wpadłam. z drugiej strony to zbyt oczywiste. nie wiem co mam o tym myśleć... :/

ocenił(a) serial na 10
imhotyournot

Czytałam już tyle teorii na temat 'A' że już się zaczynam gubić. Mam nadzieję, że będę bardzo zaskoczona i że odcinek będzie świetny. Za bardzo się nakręciłam na dzisiejszy finał i mam nadzieję, że się nie zawiodę. W sumie podejrzewać można każdego, ale nie będę zaskoczona tylko w przypadku Mony, Garretta, Jenny i Melissy :D Jak już pisałam, bardzo pasuje mi Aria. Rozdwojenie jaźni i te sprawy, ciekawe by to było :D

ineek06

Nie będziesz zaskoczona? Ja będę bardzo zaskoczona i rozczarowana..
Jak ja bym chciała, żeby Aria była A... :D

ocenił(a) serial na 10
choosingmyconfessions

Nie będę, a jak już to zaskoczona negatywnie. Te osoby są zbyt oczywiste, wolę żeby był ktoś kogo w ogóle nie podejrzewam :D a co do Arii to też bym chciała żeby była 'A'. Widziałaś to zdjęcie i to o jej sukience?

ocenił(a) serial na 10
ineek06

a nie wiecie może o której mniej więcej na torrenty ktoś wrzuci odcinek? to jest kwestia kilkunastu minut po skończeniu odcinka czy o wiele dłużej? orientuje się ktoś może? :)

ineek06

Chodzi o to porównanie do plakatów z 'Czarnego Łabędzia'???

ocenił(a) serial na 10
choosingmyconfessions

http://www.vureel.com/video/39440/Pretty-Little-Liars-S02E25

ocenił(a) serial na 10
choosingmyconfessions

no, o to mi chodziło :D ale w sumie to teraz bez znaczenia skoro na 100% żadna z dziewczyn nie jest A

lying_liar

Napisy są już na n24.

ocenił(a) serial na 3
lying_liar

Okej, pewnie dostanę Złotą Łopatę za wykopanie tego wątku, ale...
Pamiętacie retrospekcję z Ali (a raczej Vivian Darkbloom), rozmawiającą z Moną? Ali pyta, czego Mona chce za dochowanie jej sekretu, a ta odpowiada, że popularności. Wtedy Ali zapisuje numer telefonu na kawałku pocztówki i wręcza go Monie. Nie wiem, czy ktoś zauważył, że jest to ten sam numer, który dziewczyny znajdują w czerwonym płaszczu, odebranym z pralni, a który to numer, jak się okazuje, należy do Jonah'a - faceta, który pomagał Ali dowiedzieć się, kto wysyła jej smsy. Na razie nie wiem, co to wszystko może znaczyć, ale tak czy inaczej, jest to ciekawe!