haha to byłoby super ;)
bliźniak Serkana Polakiem ;))))))
Ciekawe, jak ma na imię? Zenek? :D
Tak w ogóle imię Erkan podoba mi się bardziej niż Serkan.
Tak sobie przeglądałam malezyjskie, czy indonezyjskie odcinki naszego serialu...oczywiście pierwszy pocałunek Oyku i Ayaza kompletnie wycięty, drugi, czyli jak Oyku była w żółtej sukience, pokazali tylko muśniecie ich twarzy i od razu przerwali:D.
Ciekawe co będzie dalej:D. Jak potem jest coraz więcej pocałunków i bardziej namiętnych w szczególności ten jak kręcili serial (ciekawe co z tym zrobią). Turcja jak na kraj muzułmański to i tak pokazuje odważne pocałunki, ale wiadomo Turcja to kraj świecki i najbardziej liberalny z tych wszystkich muzułmańskich.
Więc dobrze, że żyjemy w Polsce, bo przynajmniej nie ominą nas mocne sceny:D.
a my chcemy więcej :D
ja tam nie wiem co złego ci muzułmanie widzą w pocałunkach, normalny ludzki odruch. według mnie dzikusów z siebie robią, ale co tam, im nie wytłumaczysz.
drugi prawdziwy pocałunek Oyku i Ayaza był słooooodki :D
ale ten pierwszy też mi się podobał, taki spontaniczny ;p
To za niedługo dojdzie, ze będą musieli połowę odcinka wyciąć, bo za dużo będzie czułości:D
chyba nie powinni
w innym tureckim serialu który oglądam, para która wzięła ślub miała prawie normalne sceny łóżkowe, tzn. pokazali ich przed i po :D
ale wiadomo było co robią ;ppp
tyle wystarczy, wilk syty i owca cała xd
A ja teraz nie mówię o Turcji, tylko o innych muzułmańskich krajach. Myślę, że Turcy jednak pokażą nam jakąś scenę, gorzej dla tych co mieszkają w Malezji, czy Indonezji.
A jak to serial? :D
:D
Guzel Koylu ;d
aaaaaaaale, nie chce spojlerować, ale i w Kontrakcie będą mieli fajne sceny ;pppp
racja :D
ale raz mi się nie podobał, w takim zgniłym swetrze
http://www.kumandasiz.tv/images/album/kiraz-mevsimi-26-bolum_6.jpg
o w tym ;) nawet pies jeszcze był :O
Mnie nie podobała się jego czerwona koszula w jakieś białe wzorki.
Taka babska, pedałowata.
Jak w 47 odcinku jechali autem na wieś i Oyku była zazdrosna o GPS
Bo to pewnie Ayaz nareszcie po nocy poślubnej ;)))) hehehe ale jestem monotematyczna - oczywiście żartuję ;))))
Faktycznie w czerwonym też mu ładnie, ale czarnej wersji nic nie przebije;))) no może rozebrany Ayaz ..... ło matko ..... muszę iść na ten urlop, bo się niewyżyta robię ;))))
Wg mnie Ayazowi najlepiej w NIEBIESKIM !!! ;)
Ale co kto lubi.
Obyśmy się wszystkie wreszcie doczekały tej nocy poślubnej Oyku i Aayza, bo głupiejemy ;)
zgadzamy się że Ayazkowi we wszystkim ładnie, a to że niektórzy preferują bardziej inne ubiory, pozostawimy im samym ;d
Serkan trochę przypakował w wakacje, to może ponownie wypręży swój tors na ekranie ;p
Dopiero przed chwilą oglądałam na youtubie filmik z Oyku i Ayazem i piosenką w tle.
I rozpłynęłam się.
Gupieje ;)))))
Tak masz całkowitą rację:D. Ayaz w niebieskim=Hot Ayaz:D
Najlepiej mu w niebieskim!
Mnie też :D.
A tak w ogóle Ayaz i Oyku będą podobno mieli nowe auto i dom, wiem to z fejsa...jest tam zdjęcie i wydaje mi się, żed to Porsche, ale nie jestem pewna, bo auto jest od tyłu i nie widać go całego.
Dowiedziałam się też, że niby Ozge zdenerwowała się na swoje fanki, że za bardzo ingerują w jej życie i nie chcą uszanować jej prywatność...i zablokowała je na facebooku:D
hahahhahahha, zawsze mnie to bawi :D
nie wiem po co niektórzy za wszelką cenę tak chronią swoją prywatność, nie mówię że zaraz mają dokumentować całe swoje życie w internecie, ale no dajcie spokój. jakby powiedziała raz a porządnie że np. ona i Serkan są parą to by się od razu domysły i plotki skończyły.
do twarzy mu z dzieckiem :D
https://instagram.com/p/6u6Pn6t_yo/
Podobno nie może mówić, że są razem, bo reżyser zabronił ;;;D
Tak do twarzy mu z dzieckiem...widziałam też zdjęcie jego z jakąś 6-7 letnią dziewczynką...śliczne, ale niestety nie mogę wkleić linka:(
żal mi ich czasem :D
a zdjęcie inne zdjęcie z dzieckiem też gdzieś widziałam, jak znajdę kiedyś to wkleję :D
o nieeee, nie będzie już Ayazka w czerwonym mustangu?! zgłaszam sprzeciw
a chałupa odjechana ;ppp
Nowe życie...nowe rzeczy...jak to będzie Porsche to będę zadowolona..uwielbiam to auto...auto moich marzeń:D