Ja właśnie też widziałam kilka ładnych zdjęć Serkana z małymi dziewczynkami.
I niestety, teraz nie mogę ich znaleźć ;)
Na jednym zdjęciu dziewczynka całowała go w policzek :D
"Ja właśnie też widziałam kilka ładnych zdjęć Serkana z małymi dziewczynkami"
hehheheh trochę dwuznacznie to zabrzmiało :D
nawet nie próbuję :D
to tobie tak niewinnie wyszło ;d
byłby z niego dobry ojciec :D
Serkan tatuś słodziaczek :D
On powinien zostać dawcą w banku spermy.
Pewnie niejedna kobieta by skorzystała ;))
Ale zapłodnienie naturalne przyjemniejsze ;))))
hahahahha czasami nie nadążam za twoimi myślami :D
jemu żadna tam by oporu nie stawiała
hehehe , dzięki...
jak już wyjadę nad to morze .... to rozbiorę któregoś w moim awatarze.... tylko jeszcze pomyślę czy Ayaza, Buraka a może Fatiha ;)
Ogolony Derin http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2014/10/08/fft99_mf4851254.Jpeg
Podobno Derin ma pojawić się w 2. serii, ale nie wiem, czy to prawda.
No nie tylko nie mówcie, że wyjdzie z psychiatryka i znowu będzie mieszał... bo to już będą naprawdę strasznie odgrzewane kotlety ..... ble.......
Czy nie można było zrobić 51 odcinków ale jako całą serię i tylko jedną....
Wywalić dziwne wątki .... ślub zrobić ok 40 odcinka i 10 odcinków po ślubie.... pokazać życie małżeńskie Oyku i Ayaza , może dziecko lub dzieci, rozwój kariery ..... pokończyć boczne wątki... ożenić Burcu z Emre, pogodzić Sibel, znaleźć faceta dla Seymy, ożenić Metego z Isik , a i jeszcze zrobić slub Meral i ojca Burcu i koniec i bomba.....:))))
A tak przemielone wątki będą powracać jak bumerang ..... ło matko albo się rozpędziłam.... albo ciężko widzę ten drugi sezon..... no zobaczymy ....
dokładnie, ale nie wiem czy Derrin wystąpi, bo z tego co wiem ma rolę w jakimś innym tureckim serialu :)
Odnośnie popularności Ozge i Serkana - popularność z jednej strony jest super ;)
Ale z drugiej - jest męcząca.
Ja bym tego nie zniosła - wychodzę do sklepu i dojść nie mogę, bo po drodze ludzie proszą o autografy i wspólne zdjęcia :D:D
Albo paparazzi robią ci zdjęcia z ukrycia, lub zmyślają rewelacje na temat twojego życia.
Chyba nigdzie nie czułabym się swobodnie ;)
Obecnie nie ma tu o czym pisać.
Poza tym większość dziewczyn ekscytuje się teraz Kontraktem na miłość.
Kontrakt na Miłość moim zdaniem jest trochę nudny :/ Sezon na Miłość miał w sobie to coś .. Tam się cos działo co chwile ..
To prawda...czasami w kontrakcie są niedne momenty, ale też jest śmieszny.
W sezonie cały czas była akcja:D
i ja też ;D
głównie dlatego, że aktualnie Kontrakt na miłość bawi mnie lepiej niż końcówka Sezonu na miłość, niestety ;<
a i cisza w spojlerach, zrobi się głośno jak jakaś nowa focia wyjdzie ;)
Cały czas coś jakieś fotki się pojawiają :). Jeszcze 25 dni, nie umiem się doczekać :).
dla mnie kontrakt jest o wiele lepszy, ale to już kwestia gustu, każdy woli co innego :)
w czwartek ma pojawić się zwiastun drugiego sezonu ;)
takie info krąży po twitterze.
ooo :D
nie no, nie mogę powiedzieć że Kiraz mevsimi mi się nie podoba, ale jednak ostatnie odcinki mnie rozczarowały. w Kontrakcie też cały czas się coś dzieje, jakieś podchody, knucia, ale jest śmiesznie i zabawnie, a w Sezonie tego nie było niestety. no i brak irytujących bohaterów, w Sezonie co najmniej dwie, a w Kontrakcie każdy ma coś w sobie, dzięki czemu z miejsca do siebie nie zraża ;)
jak ostatnio włączyłam sobie scenę tańca z pierwszych odcinków, to aż dech mi zaparło w piersiach, a później ta iskra gdzieś zgasła ;<
Kiraz Mevsimi jest magiczne, ale z czasem trochę zaczęło brakować scenarzystom pomysłów i pojawiły się naciągane wątki i absurdy.
A ostatnie odcinki Kiraz Mevsimi w ogóle były bardzo nudne.
Oby 2 seria była ciekawa, liczę, że scenarzyści się wysilą i coś fajnego wymyślą (liczę, że się nie przeliczę....)
Elektryzują mnie wszelkie newsy i fotki z drugiej serii :D
Szkoda, że nas nie wzięli na scenarzystki, to by się działo ;)))))
My się tak marnujemy, a takie kreatywne jesteśmy ;))))
znalazłam kilka fotek, wstawiam tutaj w razie ktoś nie widział przypadkiem :>
https://twitter.com/TvKralicesii/status/635792636566196224
https://twitter.com/Tsn_Sema/status/633188584082808832
https://twitter.com/MuzikveTV/status/635849376582250496
Czytałam na fejsie, że szukają odtwórcy roli dziecka Oyku i Ayaza! :D
To oni będą mieć dzidziusia...jak słodko :)
Już tu kiedyś pisałyśmy i napiszę jeszcze raz - Niech nie robią jej od razu ciąży, niech Ayazek sobie trochę poużywa :D:D
Litości, takie ciacho tyle miesięcy w celibacie ;)
"Już to widzę jak Ayaz opiekuje się Oyku – to będzie śmiechu warte:D" - próbkę tego mieliśmy w wizji o ciężarnej Oyku ;) To było fajne, rozbawiło mnie.
Oyku ma charakterek i lubi czasem stroić fochy.
Obawiam się, że w ciąży może ich stroić jeszcze więcej i zamordować Ayaza ;)
Ayaz będzie się dwoił i troił, i skakał koło niej, ale to faktycznie może będzie śmieszne ;)))))
Mogłybyśmy się zgłosić do roli dziecka Oyku i Ayaza, ale za stare i za duże jesteśmy do tej roli hahaha :D:D
Wiecie, ze jutro trailer nowego sezonu Kiraz!!!!! Już się nie mogę doczekać! :D
Oby tym razem naprawdę był ten trailer.
A nie tak jak ostatnio - podekscytowałyśmy się, a tu nic, tylko kilka fotek.
Kiraz Mevsimi 2ci sezon yeni ( 2015 FOX reklamı ) jesienna ramówka Fox, wpiszcie w youtube