PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1715
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Spoilery

użytkownik usunięty

Zakładam ten wątek do dyskusji na temat przyszłych odcinków jakby ktoś miał jakieś pytania. A tak swoją drogą jaki obstawiacie finał telki myślicie, że będzie happy end Ayaza i Oyku bo podobno różne są opnie na temat zakończeń w tureckich telkach.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahhahahahhaha XD

mistrzyniF1

Ayaz jeździ na rowerku i woła do Oyku:
"Oyku, zobacz, jeżdżę już normalnie, bez tych dodatkowych trzecich kółeczek. Fajnie, co?
Oyku, kup mi taki kask jak ma Bob budowniczy. Chcę mieć taki jak on !"
:D:D

Ale wymyślamy :D
Zwijam się ze śmiechu, wyobrażając sobie zdziecinniałego Ayaza :D
Mogliby zrobić taką wizję (w SNM było już kilka wizji, zabawne były), że Ayaz zachowuje się jak mały chłopaczek ;)
Serkan na pewno fajnie by to zagrał ;)
On co by nie grał, to zawsze jest przekonujący. Romantyczny, smutny, poważny, czy śmieszny.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

tak, potrafi sie dostosować do każdej roli ;)

A: Oykuuu! kup mi lizaka
O: nie kupię ci, bo popsujesz sobie ząbki
A: ale ja chceeee! [i drze się na cały sklep] ;pp

mistrzyniF1

Oyku - Nie płacz, chodź, wsadzę cię do wózka sklepowego :D
Ayaz - Dobrze, huraaa!
(Ayaz ładuje się do wózka, a biedna Oyku z wielkim trudem pcha go po całym sklepie, po drodze wrzucając do wózka różne produkty)
Ayaz - Szybciej, chcę jechać szybciej !
Oyku (zziajana i zmęczona) - Czy ty już całkiem zdurniałeś ???!!
Jakaś kupująca do Oyku - Jaki ładny chłopaczek. To pani synek? Duży bardzo ;)

Szkoda by było ząbków Ayaza, bo ząbki ma idealne ;))
Wiem, dlaczego - jak Ayaz był jołmanem z łańcuchem na szyi (odcinek 48 - wspomnienie pierwszego spotkanie Metego i Ayaza w młodości), to niechcący wybił sobie tym łańcuchem zęby i wstawili mu sztuczne :D:D:D

Vanessa100

Mój biedny laptop w niebezpieczeństwie ;))) nie ma litości dla biedaka.... znowu spluty ;)))

Scenariusze świetne .... nie dołączę się do wymyślania fabuły, bo dochodzę do siebie po weselu ;) może jutro...

Margoargo

Miło nam, że Cię rozśmieszamy :D
Powinni nas wszystkie i Ciebie też, wziąć na scenarzystki drugiej serii Kiraz mevsimi :D
To dopiero by się działo :D

Vanessa100

Gdybyśmy wszystkie zostały scenarzystkami drugiej serii Kiraz mevsimi to na pewno nie byłoby idiotycznych wątków,
psa byśmy nie zgubiły ;))) akcja byłaby wartka a nie nudna jak w ostatnich odcinkach.
Poza tym unormaliłybyśmy Oyku, żeby zachowywała się jak rasowa kobieta ... no i najważniejsze w pełni wykorzystałybyśmy seksapil Ayaza , bo teraz taki facet się strasznie marnował, aż żal było patrzeć ;)))

Margoargo

Całkowicie się z Tobą zgadzam ;)

Ja też już nie mogę patrzeć, jak marnuje się seksapil Ayaza ;)

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

hahahaha xDD dobre :D

Margoargo

aż czytając o tym serialu cilek kokosu też zerknęłam na pare scen i jak dla mnie mogliby go puścić u nas, bo wydaje się ciekawy :D