Czy ktoś nie myślał o tym ażeby założyć Polskiego twittera Sherlocka ? . Brytyjczycy i inni już mają . Potrzebne będą postacie :
Sherlock oczywiście
John Watson
Jim Moriarty
Inspektor Lestrade
Pani Hudson
Mycroft Holmes
Irene Adler
Molly Hooper
Sarah
Sierżant Sally Donovan
Anderson ?
Gdyby ktoś był chętny proszę tu pisać :)
Pfff.. :P Nie miałam prądu i rodzice wyciągnęli mnie na cmentarz nie miałam kiedy pisać xd
Trzeba pomyslec nad reklama-np. podanie linkow na grupie fb albo na innym sherlokowatym forum. ;)
nie mam zielonego pojęcia xd Wymyśl jakiś adres . Może być to Bond street albo Oxford ;p
ok, będzie Oxford. Wolałam zapytać niż potem wymyślić adres, a okazałoby się że ja po prostu nie zauważyłam ;p
kurczę nie wiem , musimy popisać o tym w większym towarzystwie :)
Co ty byś zaproponowała ?
Możemy porozumiewać się bezpośrednio przez twittera... Prywatnymi wiadomościami
Udało mi się dobrać do kompa więc zacznę robić Sally... Podpowiedzcie jakiś login do niej... ja nie mam pomysłu :(
Hi. My name is Molly Hooper. I work at Barts Hospital. I'm 31. Sorry. This is sounding like a list. I'm not sure why I'm doing this. It's just nice to have someone to talk to.
to jest z jej blogu . może coś podobnego ;p
Sorry źle przeczytałam xd
Detective Sergeant Sally Donovan working in Scotland Yard Police Officer
O dopiero zauważyłam, że tutaj twittery zakładacie :) są jeszcze jakieś wolne postaci?? bo jestem ciekawa i zainteresowana :)
Ewentualnie ja mam Sally Donovan... jesli bys chcialanto wyslij mi swojego maila na priv
Oj nie, strasznie jej nie lubię :/ jeśli nie ma wolnych miejsc, to nic nie szkodzi :)
ogólnie chciałabym napisać, że bardzo mi się podoba to co robimy i że idzie nam naprawdę dobrze ;p
Ewa od kilku godzin jestem tylko ja i Marta no i Irene... tak to nikt się nie odzywa... przydałoby się żeby John wrócił do domu ;)
Jestem już dawno . Ze szkoły (zależy kiedy) wracam ok 16 . Idę się ogarnąć i jestem na twitterze , ale przeważnie nikogo nie ma więc po 18 wychodzę z przyjaciółkami na miasto i wracamy po 21 .
Muszę się w końcu spotkać z Sher i zakończyć naszą grę w ciągu tygodnia! Potem wyjeżdżam na tydzień. Jeżeli w pensjonacie będzie wifi to wejdę-ale baaardzo wcześnie albo koło 23.
Więc ja, Molly, John i Sher musimy się spotkać o jednakowej porze. ;D Wg mnie nie musi to być ranek.
Powiadomię go o tym . Jesteśmy w połowie Blind Banker . Czyli następny to spotkanie z tobą Molly i próba wysadzenia mnie na basenie xd .
no nie musi, nie musi. Ale dobrze by było ustalić jakąś konkretną godzinę i dzień, żebyśmy wszyscy byli ;)
Jim, moglabys sie zaloguj sie jako Anderson, mamy przecie do kina isc ;)
Moge juz dzisiaj powiedziec o wybuchu?
Witam, wybaczcie, że mnie ostatnio tak mało, ale mam mega zapieprz w pracy, mamy teraz najważniejsze projekty w skali roku i każdy musi siedzieć nad tym po kilkanaście godzin dziennie, a do tego maj to niestety również okres różnych zaliczeń na studiach. Od wtorku sytuacja się u mnie powinna ustabilizować i będę dużo częściej!
I tak jesteś częściej niż Mycroft ;) to może do jutra skończmy bankiera, jutro będzie wybuch a we wtorek spotkanie i buty?
nie szkodzi, przynajmniej pogadaliśmy sobie o tym, że Sherlock zawsze znika nie wiadomo gdzie i się zawsze spóźnia lub wcale nie przychodzi ;p