Czy ktoś nie myślał o tym ażeby założyć Polskiego twittera Sherlocka ? . Brytyjczycy i inni już mają . Potrzebne będą postacie :
Sherlock oczywiście
John Watson
Jim Moriarty
Inspektor Lestrade
Pani Hudson
Mycroft Holmes
Irene Adler
Molly Hooper
Sarah
Sierżant Sally Donovan
Anderson ?
Gdyby ktoś był chętny proszę tu pisać :)
I tu mam problem-moge odczytac tylko 1 wiadomosc. O kolejnych wyskakuje mi tylko powiadomienie-nie moge ich odczytac, choc moge odpowiadac...
Piszcie na priv na filmwebie-podam gg. ;)
Ej, a może mógłby ktoś być Kate, tą dziewczyną która pomagała Irene ? Bo jak coś, to ja mogę spróbować być nimi dwiema. :D
Myślę, że jeśli nie przeszkadza ci gadanie samej do siebie, to spokojnie możesz założyć drugie konto... Ja niestety też odpadam, bo mam już dwa, a w sumie wolałabym bardziej pozytywną postać niż Sally ;)
No właśnie o to chodzi . Nie chcę żeby jedna osoba miała 2 lub 3 osoby . Zaraz zacznę kogoś szukać :)
Moim jedynym osiagnienciem jest to, ze pogadalam z Kinga... Moze poszemy w zlych godzinach?
Molly, Jima, Sherlocka? Hm.. | i przepraszam że tak zniknęłam ale rozładował mi się telefon a nie byłam w domu
Nie szkodzi :) Jim też zniknęła... jak sie pojawi to zaprazam na spotkanie ;)
No właśnie na razie też jej nie widzę więc raczej nie będe pisać na twitterze bo nie wiem jak wybrnąć z tej sytuacji bez Jima
Naprawdę potrzebujemy jakiegoś sposobu komunikacji... czemu nikt nie sprawdza pw?
pw są nawet dobre, ale myślę że lepsze byłoby coś, gdzie wszyscy od rzu mogliby pisać i czytać.
Ja na gg rzadko wchodzę, bo mój telefon nie buntuje się tylko przeciwko fb i twitowi...gdyby każdy miał konto na fb, możnaby było utworzyć specjalną grupę tylko dla nas, ja mogłabym się tym zająć, wtedy można zrobić czat gupowy n któym moglibyśmy ze sobą rozmawiać
Zobaczymy co powie reszta. Jeśli do czwartku nikt nie wpadnie na nic lepszego to wprowadzę to w życie :) podpowiedzcie jakąś nazwę...
Grupę w której moglibyśmy gadać, coś takiego jak to https://www.facebook.com/groups/szalonenastolatki/
W takim razie jak tylko bede mogla rusze z tym pomyslem :) co mam napisac jako nazwe grupy?
nie mam pojęcia ;) coś z Sherlockiem związanego, może takie typowe I AM SHERLOCKED, albo nie wiem, jakieś zwykłe Sherlock-Twitter. To chyba nie ma większej różnicy, tak myślę. I tak będziemy tam tylko my :)