Nie zgadzam się z Tobą!!!<jak zwykle> Ten serial ogląda wiele ludzi o dużym poziomie inteligencji... Nawet większym od Ciebie:P
Możliwe, nie zaprzeczę. Ale jestem prawie pewny, że im większy poziom ajkju, tym niższa ocena dla Prażona. To taka zależność odwrotnie proporcjonalna, często spotykana również w fizyce.;-)
Nigdy nie słyszałam o takich zależnościach... a tak naprawdę to po obejrzeniu ostatniego odcinka III serii nadal uważam, że serial zasługuje na 10/10 :) Najbardziej podobała mi sie scena kiedy LJ wyśmiał Susan :P:P:P
a powiedz mi ile jest osob uważających prisona za tak beznadziejny serial?? zastanów sie bo narazie to ty jesteś gówniany ;] chwaście
Oceniasz serial na 1/10 bo 3 seria jest słaba a 2 seria jest gorsza od 1??
Podaj argument dlaczego tak oceniasz:)...
bo sam/a jest gównem, trudne?;p
pewnie jakies mody na sukces czy jakies takie bzdetny ją/jego interesują ;-)
sa ludzie i taborety haha :)
haha, ha haha ha.
Takie małe kabareciarzyki, no popatrzmy się.
Już zapomnieli kto trzyma władzę na forum...
3 seria gorsza niż 2 ??? To mnie zaskoczyłeś - myślałem, że gorszego gniotu nie da się juz nakręcić... chociaż patrząc na poprzednie dokonania scenarzystów nie można było liczyć na nic wiecej.
Uzi,więc nam przypomnij kto trzyma władzę na forum,a ty miras lepiej obejrzyj serial od początku....
po co sie od razu wyzywac...x/ kazdy ma prawo wyrazic wlasne zdanie, mnie sie tam serial podoba (3 seoznu jeszcze nie ogladalam) ma ciekawa nietypowa fabule i jest naprawde wciagajacy, no ale coz, moze niektorzy nie lubia teg typu filmow/seriali xpp
mam to samo zdanie ze 2 i 3 seria to totalna porazka.ogladajac ten serial mam wrazenie ze scenariusz jest pisany na poczekaniu tylko ze przez rozne osoby a poznie jeszcze inni ludzie probuja to jakos polaczyc i wychodzi niezla kolomyja
hmm...co do 3 sezonu to nic nie moge powiedziec, bo jeszcze nieogladalam, ale 2 sezon mi sie podobal xdd i nie mialam takiego wrazenia jak Ty, ale coz ludie maja inne gusta xpp