PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Jak juz mowilem w temacie, 10 odcinek robi wrazenie i jest kosmicznie naciagane jak kazdy, ale przeciez moglo byc ciekawiej...Wg. mnie było by ciekawiej, jakby bellick wygrał z sammym, co dałoby mu tytuł "szefa" sony.Akcja w tunelu naprawde tępa, 1 sekunda i wszyscy umarli, przeciez oni tez powinni jakos walczyc, chociaz sprobowac...

ocenił(a) serial na 6
Bobey

masz rację, że mogło byc lepiej, chociaż ja nie popieram twoich argumentów przemawiających za tym.
po 1: za żadne skarby świata nie chciałabym, żeby Bellick wygrał tą walkę, bo to by było dopiero naciągane;]
a co do tej akcji w tunelu to w sumie, nie czepiam się:)

w porównaniu z innymi odcinkami 3serii jest genialnie, ale biorąc pod uwagę tylko ten odcinek to mogło by być chociaż bardziej wiarygodnie:)

pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
Tarantinka19

a wiecie jak sie nazywa ten utwór przy którym sammy sie szykował ?? bardzo fajny

ocenił(a) serial na 9
Bobey

W tej akcji w tunelu najlepszy był dla mnie jak zwykle Alex Mahone.Moja ulubiona postać w tym serialu.W pięć sekund złamał kolesiowi ręke i skręcił kark.Nieźle go FBI wyszkoliło.I ogólnie T-Bag też na plus,gość wszędzie potrafi sie wkręcić i zawsze znajdzie wyjście.