nawet dla pewnej grupy społecznej (dla moherów, między innymi) taka "Moda na sukces" jest lepsza. tak więc nie pieprz głupot, bo skazany może babciom się nie podobać. a dla mnie, ten serial to dno, ja i moda na sukces. i kto ma rację?
Ale przecież jest masa lepszych seriali od PB np.
Lost
Dexter
Six Feet Under
Sopranos
Californication
Heroes
House
Supernatural
Weeds
Jeśli ktoś twierdzi, że pb to najlepszy serial jaki powstał to:
a) Mało w życiu seriali widział.
b) Ma zjebany gust.
c) Jest idiotą.
AAAAHAHAHAHAHAHHAHA JAKA LISTA HAHAHHA I WŁADCY MUCH HAHAHAH ZAME ZJEBANE SERIALE A TEN DANTEUSZ JAKIE POWODY PODAŁ WIDAC ZE INTELIGĘT HAHAHAH WŁADCY MUCH HAHAHA JEDEN Z NAJGORSZYCH SERIALI HAHAHHHAHA
P.S ja pisalem ze PB to NAJLEPRZY serial a nie,żę NAJBARDZIEJ LUBIANY.
Idiota to cie zrobil nie pytałem jak sie pisze więc trzymaj łapy z dala od klawiatury.
i myślisz, że jak sprowokujesz kogoś to fajny będziesz? Mało oryginalne. Wracaj na onet.
nie lubie chamstwa skarbie:* wiec sie tak nie denerwuj.. a serial wcale nie jest zjebany tylko boski:) prdr:*
ja widzidzialam w zyciu wiele seriali:) nie jsetem idiotka i nie mam zjebanego gustu a mimo wszystko uwazam ze serial jest piekny i wzruszajacy :) pzdr kwiatuszku:*
Aha
Wy sie tu wkurzacie bluzgacie a ja mam zwałe z was hahah ale niemam tera weny do fajnych bluzgów
o net ?
net ?
Net czyli internet hmmm filmweb to portal internetowy wiec od zawsze miał cos wspólnego z internetem O_o
nie będę cie poprawiać, bo ty dobrze wiesz co miałem na myśli. w ten sposób udowadniasz tylko, że rodzice już nie patrzą, co ich synek w internecie robi.
pis low mjuzik end neostrada
Piękny i wzruszający powiadasz....
hmm ja jednak myślę, że to niedopracowana papka dla bezmózgich amerykanów łykających wszystko jak pelikany.
Ale co kto lubi, ja jednak jak mam coś oglądać to wole coś ambitniejszego zobaczyć, chociaż 1 sezon pb był całkiem całkiem(jeśli przymknąć oko na takie debilizmy jak- wiercenie dziury w ścianie za pomocą trzepaczki do jajek(sic!)
to bardzo dobry serial, jeden z moich ulubionych, ale nie można jednoznacznie stwierdzić, że jest najlepszy na świecie! Każdy ma inny gust i każdy też ma swoje zdanie. Ja uważam, że jest bardzo interesujący, ciekawy, ale niestety za wiele dobrego nie można powiedzieć o grze niektórych aktorów... Jest jednym z lepszych seriali sensacyjnych:D
Aha
To zapraszaj dalej.
A tak nawiasem to:
Błąd!
Nieprawidłowy adres
Próbujesz odwiedzić adres http://[url]http://prisonbreakcenter.lua.pl[/url], który jest w tej chwili niedostępny. Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, a następnie spróbuj ponownie wczytać stronę.
Upewnij się, czy połączenie internetowe jest aktywne i sprawdź, czy inne aplikacje wymagające tego połączenia działają prawidłowo.
Sprawdź, czy ustawienia używanego przez ciebie oprogramowania związanego z bezpieczeństwem sieciowym, takiego jak np. zapora połączenia internetowego (firewall), są prawidłowe i nie utrudniają zwykłego przeglądania sieci.
Jeżeli znajdujesz się za zaporą połączenia internetowego sieci lokalnej i myślisz, że może to być powodem problemów - skontaktuj się z administratorem sieci.
Naciśnij klawisz F12 i wyłącz opcję używania serwerów proxy, chyba że wiesz, że używanie proxy jest niezbędne do łączenia z Internetem. Odśwież stronę.