Najlepszy serial jaki kiedykolwiek ogladalem.wszystkie 3 sezony swietne,zaskakujace, trzymajace w napieciu do konca odcinkow.Juz nie moge sie doczekac 4 sezonu.jeszcze tylko 53 dni
racja, serial ogólnie jest zajebisty (ze wskazaniem na 2. sezon), ale nie ma co się gorączkować. jeśli 4. sezon ma być na poziomie 3. (co mnie obchodzi strajk scenarzystów?), to ja chyba podziękuje...
Jeśli jest to najlepszy serial jaki oglądałeś to:
a) Mało ich widziałeś
b) Masz bardzo zjebany gust
pozdrawiam
JA JAK JUZ KIEDYS MOWILAM... WIDZIALAM NIEJEDEN serial i nadal uwazam ze PB jest bardzo dobry.... a co do gustow to kazdy ma swoj i sie o nich na dyskutuje.... nawet jezeli jest to totalne bezguscie.....
Ocena gry aktorskiej czy dobrego, spójnego scenariusza to nie gust to fakty...
Na forum się pisze a nie mówi i nie rób tego z kapsem gówniaro.
ale bylo PISANE(widziasz jak to glupio brzmi..dlatego pisze ze sie mowi) ogolnie o serialu.... a nie o tym z czego sie sklada... wiec zalezy od gustu czy sie komus serial podoba czy nie....
BEDE TO ROBILA Z "kapsem" STARUCHU....... JEZELI BEDZIE MI SIE TAK PODOBALO... TY NA PEWNO MI NIE ZABRONISZ:)
Nie mozna mówić, że ktoś, kto uważa Prison Break za najlepszy serial widział w swoim życiu mało seriali.Oczywiście w większości przypadków się zgadza, ale przecież Prison Break to też serial, który może byc czyimś ulubionym.
Np, ja uważam Twin Peaks za najlepszy serial w historii kina, ale większość z was raczej nie podziela mojego zdania.Kwestia gustu!
Prison Break jest świetny, i napewno zasługuje na jedno z najwyższych miejsc w rankingu seriali.
pozdrawiam!
Obejrzyjcie sobie Kompanie Braci albo Rzym. HBO produkuje wyśmienite seriale.
Na świecie najlepszym serialem jest Heroes. U nas PB tylko dlatego że Polsat wyśmienicie zareklamował ten serial. o tym że Heroes leci w tym dowiedziałem się jak już się kończył 1 sezon. Lost również nie był zbyt reklamowany w TV.
Jak to mówią reklama dźwignią handlu
1 seria Lost była oglądana przez ponad 5 milionów widzów w TVP1 (http://pl.wikipedia.org/wiki/Lost#Ogl.C4.85dalno.C5.9B.C4.87)
1 seria PB w Polsacie średnio oglądało ponad 4,5 mln widzów
(http://pl.wikipedia.org/wiki/Prison_Break#Ogl.C4.85dalno.C5.9B.C4.87_w_Polsce) ale trudno się nie zgodzić, że PB miał dużo lepszą promocję niż Lost. Heroes natomiast leciało w okresie wakacyjnym i przedwakacyjnym także to całkiem zrozumiałe, że przeoczyłeś jego emisję zwłaszcza, że najczęściej premiery telewizyjne występują jesienią i wiosną.