piszcie co myslicie na temat 13 odcinka!!!
REWELKA wedlug mnie..
Mi kumpel mowil ze w 4 sezonie LJ zginie a Scofield sie ozeni z Gretchen(tak podobno jakies ulomy pisali na jakims forum o pb)
czy to nadal o Prison Break'u mówicie czy jakiś serial fantasy?? ja z kumplem myślałem zeby Scolfield idąc tropem firmy dotarł do Polski i tam go milicja dorwie i bedzie musiał uciec z więzienia w białymstoku na ulicy Kopernika. :P:P:P:P:P dobry pomysł??
"Mi kumpel mowil ze w 4 sezonie LJ zginie a Scofield sie ozeni z Gretchen(tak podobno jakies ulomy pisali na jakims forum o pb)"
HAHAHAHAHH JAK TO PRZECZYTAŁEM O SLUBIE TO Z FOTELA PRAWIE SPADŁEM HAHAHAHAHAHHAHAHA
No coz T-Bag prawdopodobnie nie pobedzie dlugo w Sonie. Ma cos, na czym bardzo zalezy firmie - ta śmieszna mala ksiazeczke - i biorac pod uwage jego inteligencje, zapewne wie, ze jest ona dla firmy bardzo cenna .
Surce juz siedzi, a Linca pewnie aresztuja i zamkna za uprawodzenie autobusu, i pewnie umeszcza go w Sonie, bo w Panamie innych wiezien chyba nie ma:P a wyciagac ich wszytskich z tego burdelu bedzie oczywisice nasz niezawodny Michael:P takie moje przypuszczenia na 4 sezon:D
Ja dodam od siebie tyle... to był ostatni sezon który oglądałem :-PPP Niestety zawiodłem się i nie daje PB jakiegokolwiek kredytu zaufania. Przerzucam się na Lost. Teraz możecie mnie mnie nazywać heretykiem :-)) I jeszcze jedno przestańcie marzyć o zmartwychwstaniu Sary bo sam jeszcze zacznę w to wierzyć niechcący. A więc.... Adios Prison Break !!
Aha zastanawia mnie czy są tu normalni ludzie którzy wiedza że Sara nie wróci i się z tym pogodzili a nie tak jak innych. Co 2 temat o tym jest i wkurza mnie to. UMARŁA Dajcie sobie siana !!!!!
szkoda że bedzie 4 seria, bo coraz bardziej żal sie robi tego serialu.
Sara jako jeździec bez głowy ma sie dobrze, jak ktoś pisał.
To jest początek do następnej serii:/ zrobili kilka nowych rzecz (współpraca Mahone z Whistlerem, wielka zemsta Michaela, Sucre w Sonie). Nie zostawią tego tak, nie puszczą przecież takiego dochodowego serialu. Będą kombinować jak się da żeby serial jak najdłużej przeciągnąć. To było do przewidzenia, ze 3 seria nie jest ostatnia chociaż miałam taką cichą nadzieję, bo już chce happy end bez możliwości dokręcania.
Na 100% Sara nie zyje... Nie pamietacie jak LJ mowil do Michaela ze Gretchen jest psychopatka i ze byl przy tym jak obcinala jej glowe... przeciez to jest takie oczywiste ;p
Szczerze niewiem czy tu sie tak zachwycac! Jak dla mnie to bylo najslabsz final z wszystkich 3 sezonow! Ogolnie poczatek ujdzie, do wymiany ale pozniej!!! Mahone wchodzi w uklad z Wishlerem(!) Przeciez on marzyl tylko o powrocie do Pam i Camerona, a teraz zas wchodzi w jakies uklady z "Firma". To wogole nie ma sensu! A jak juz zobaczylem to ze Michael bierze ta splowe i jedzie szukac Susan to az mi sie odechcialo tego dalej ogladac. Scofield jako msciciel!!! To chyba jakies zarty.
A to co sie teraz bedzie w Sonie dziac to jakos mnie tez za bardzo mnie nie obchodzi. Teodoero dowodca Sony!!! Jedynie co mi sie podobalo to ta akcja z LJ-em, Lincolnem i Sofia...
Ogolnie musze powiedziec ze jesi chodzi o finaly "Prison Break" to byly one najslabsze w porownaniu do pozostalosci ale to naturalnie tylko moje zdanie!
Ten tekst Bellicka był nieziemski "Ale ja się boję!" hehe :D
Co do ostatniego komentarza to się całkowicie zgadzam. Mahone i Whistler?! Masakra. A co do Scofielda to kompletnie mi to nie pasuje! "Scofield jako msciciel!!! To chyba jakies zarty." - racja w 100 % :P
Szkoda mi tylko strasznie Sucre :( Wiedziałam, że go władują do Sony. Biedny :(
Dosłownie najsłabsze spośród wszystkich zakończenie sezonu.
czy ktoś wie co to za piosenka na końcu leci? a z tą dedukcją że Sara żyje to trochę przesadzone. Tam była mowa tylko że jeżeli to Greechen odcieła jej głowę to posuwając się do takiego rozwiązania jest "najsłabszym ogniwem". Bez przesady chyba nie jest to aż tak naciągany serial aby teraz wmawiać widzą że to nie była jej prawdziwa głowa.... porażka
dobra już wyszukałam tytuł w necie, oto i on:
Rebekah Del Rio - Llorando (Crying) Mulholland Drive Soundtrack
Faktycznie zakończenie było takie, że można by myśleć o nakręceniu 4 sezonu, ale telewizja fox ani producenci nie przewidują kolejnego sezonu... Mike zabrał teczkę Whistlera i pojechał w siną dal z bronią w ręku i znając jego determinacje widzowie sami powinni się domyślić, że Mike znajdzie Gretchen, Whistlera i Mahone i ich zarżnie jak świnie. Tak więc to koniec Prison Breaka ma 99%.
Moim zdaniem cała seria jest świetna ! :-) Może ostatni odcinek specjalnie taki nakręcili, że jeśli zdecydują się kręcić 4 serię, to bez przeszkód będą mogli, bo 3 nie wyjaśniła się do końca, a jednocześnie jest dostosowana także do tego, żeby w razie chęci zakończenia serialu mogło się to zakończyć na 3 sezonie. Ale ja 3mam kciuki, że znajdą dobrego scenarzystę, dzięki któremu Skazany na śmierć będzie ciągnął się dalej :-)
Zapraszam do mojej ankiety :-)
Pozdrawiam - Oliwia
Podobał mi się ten odcinek. Jak dla mnie fajnie, że nie wszystko się wyjaśniło, że Michael nie jest taki dobry i szlachetny na jakiego kreowano go przez większość serialu - pozwala, by kierowała nim chęć zemsty. Interesujące zakończenie. Celowo używam tego słowa. Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na to, żeby kręcić na siłę kolejny sezon.
no pewno ze ploty , jeszcze nawet scenariusza nie napisali do nowych odcinków.
http://www.fox.com/prisonbreak/
była taka informacja jakieś 3 dni temu na stronce ale teraz zmienili datę na wrzesień... to chyba jakieś żarty...
4 sezon jest murowany. jeśli by tak nie było to ostatni odcinek wyglądałby zupełnie inaczej. Nie wciskali by scen z Mahonem i uwolnili by Sucre. Oczywiście na razie nikt nie mówi o 4 sezonie, ale według mnie na pewno się on pojawi - bo kasa rządzi. Dla mnie powinni skończyć na 2 sezonie . I gdzie był do diaska kellerman, przecież zamiast go zabic w tym busie mogli go uwolnic. 3 sezon to porażka. pozostaje tylko lost którego 3 sezon jest chyba najlepszy ze wszystkich.
Witam,
13 odcinek rzeczywiście był poniżej oczekiwań, jednak biorąc pod uwage w jakich okolicznościach powstał, nie powinno to dziwic: zaplanowanych było więcej niż 22 odcinki 3-go sezonu, ktore nie mogły zostac nakręcone z powodu strajku. Aktorzy na wieśc o tym odetchneli z ulgą, Robert Knepper grający T-Bag'a powiedział, że dziekuje Bogu, bo ileż można (serial kręca juz ok. trzy lata). Na wieśc o straju scenarzystów 13-ty odcinek kręcony w listopadzie 2007 musiał byc tak nakręcony, aby mógł jakos podsumowac sezon i dac otwarcie do nowego. Tak więc ten odcinek nie mógł byc udany.
Ogólnie cały sezon trzeci jest bardzo slaby, ocierający sie o science fiction, momentami nudnawy i niestety pozbawiony logiki, to niedorzeczne,że wszyscy bohaterowie znalezli się w Sonie!!. Myślę że nieudana była postac Lechero, który chyba nikomu nie przypadł do gustu, o ile w pierwszym sezonie villain characters jak Abruzzi i T-Bag cieszyły sie sympatią vilains 3-go sezonu są słabe. Postacie zostały zdegradowane, Mahone staje sie bezbronny, T-Bag z charyzmatycznego przywódcy zostaje fajtłapowatym służalcem, a o Bellicu to wogóle szkoda gadac...
Kobiety ktore mialy wniesc troche zenskiego pierwiastka do serialu niestety tez(mnie) zawiodly, Sofia to piękna aczkolwiek papierowa postac, okrucienstwo Susan+ makijaz i szplki-przerysowane i to ostro!.
Co do Sary, to na tym etapie nic nie jest wykluczone, wiadomo ze aktorka spodziewająca się dziecka nie mogla pozostac w serialu, myślę że są jednak małe szanse na jej powrót.
Sezon 4 rusza w maju!!! R. Knepper ma juz oficjalnie zaplanowane krecenie zdjec w tym czasie, prawdopodobnie w LA. Pierwszy odcinek szacowany jest na czerwiec-lipiec. Mam nadzieje ze jednak z ciekawosci obejrzycie :)
POZDRAWIAM WSZYTKICH FANOW PRISON BREAK!!!
HEHE Dobre! Skad masz informacje o tym ,kiedy pojawi sie 4 sezon?? Pierwszy odcinek czerwiec-lipiec?? To jakas bajka! W ameryce(i w ogole na swiecie) nigdy nie rozpoczynaja serii latem (w sezonie urlopowym). Najszybciej pierwszego odcinka mozemy sie doczekac pozna jesienia, a jak nie - wiosna 2009...Nie ma innej opcji ( no chyba, ze zrezygnuja z 4 serii)
Sorry za pomyłkę, przepraszam wszystkich których wprowadziłam w błąd. Oczywiście SEZON CZWARTY wchodzi w Stanach WE WRZEŚNIU, a nie w czerwcu jak wcześniej napisałam.
Jeszcze raz sorry, dla tych co się przedwczesnie nastawili.
No nie a ja juz sie nastawiłem , odwołałem matury , wyjazd do Szkocji , wziąłem 2 miesieczny urlop macierzyński . Kurde ale wtopa . Jaaaaaa ...
Moim zdaniem najlepszy odcinek 3 sezonu, bo ten sezon był marny. Nie może być nawet porównywany z taką perełką jak 1 sezon.
Co jak co ale brakiem logiki i mnogością nierozwikłanych wątków to akurat PB ustępuje Lostom . Przeciez w Lostach są takie smieszne akcje ze sie fizjologom nie śniły :) PB jest super , a kazdy moze miec rzeczywiscie własne zdanie .
lost już zaczyna byc naciągany... Magiczny Ben, Lock świr... a PB przynajmniej odnosi się do wcześniejszych odcinków a nie jak w Loscie co nowa odsłona to nowe wątki a o starych się zapomina
Dla mnie najlepszy odcinkek to był 12. Normalnie tak trzymał w napięciu jak żaden inny.Myślałem że spadnę z krzesła!!!!!
podoba mi sie twoje poczucie humoru slonce:*:P naprawde sie usmialam jak to przeczytalam... :):):):):*"*
a wiec jednak spadłeś, ja sie nie martwie że spadne z krzesła bo mam wygodny fotel.
jakie słońce :>
Fanek, nie franek, w tej chwili tylko Lostów na których czekam, Dexter sie skończył, Lost Room tylko 3 odcinki było. Niedawno jeszcze Californication oglądałem.
no i wcześniej troche troche innych.
Ja lubię chirurgów. OStatnio obejrzałem se Californication.Podobała mi się gra Duchovnego. A z polskich seriali normalnie wygrywa dla mnie "Odwróceni"
Na pierwszej stronie napisałem co sądzę o głowie Sary
Część ludzi zaczęła się zastanawiać, a część wyśmiała te domysły.
I co się okazuje? W jednej z gazet można przeczytać że Sara żyje i pojawi się w kolejnych odcinkach
To moja wypowiedź z 20-ego lutego:
"Coś tam chyba jest bo w busie Gretchen się wku.rzyła że ma przewodnika, a te dwie połówki kartki ze współrzędnymi to podpucha chyba jakaś
Będą próbować odzyskać przewodnik tyle że nie widzą że ma go "Theodoro"
Sara żyje. To oczywiste. Świadczy o tym rozmowa Mahone'a z Whistlerem a także słowa LJ'a. Mówił że słyszał jak zabijali Sarę ale nie widział bo miał worek na głowie. Producenci mają tym samym furtkę otwartą w dalszych odcinkach, tzn mają 2 wyjścia zależnie od tego czy Sara zgodzi się grać dalej w serialu. Zostawią ją martwą a jeśli będzie chciała wrócić to będą to mogli zrobić bo dali ku temu podstawy. W pudełku była spreparowana głowa Sary. Lincoln przecież nie robił tej głowie "sekcji zwłok". Tej głowy nikt nie widział, a Lincoln napewno się w niej nie "babrał". Pamietacie scenę gdy ten łysy generał szedł na operację? (ostatnia scena drugiego sezonu, a w 3 odc III serii Lincoln otwiera pudło z głową). Szedł wycinać komuś wyrostek robaczkowy? Nie, szedł preparować głowę Sary, która miała zostać podłożona 3 odcinki później. Nie trwa taki zabieg 5 minut ale ten okres 3 odcinków napewno wystarczył. Firma była na 90% pewna że Linc może kombinować i to było ich takie zabezpieczenie. Pytanie jest takie: Czy aktorka grająca rolę Sary dojdzie do porozumienia z producentami i będzie chciała grać. Sara była ważną aktorką i nie wierzę że nie żyje. Wiele osób przestało oglądać serial na 3 odc III serii bo producenci przegięli troche. Teraz gdy jest dyskusja na całym świecie o Sarze to ludzie zrobią taki młyn że Sara będzie musiała wrócić do serialu. Panny kwiczą za Michaelem i będą chciały że jego ukochana powróciła do serialu. Ci którzy nie chcą powrotu Sary do serialu i chcą żeby nie żyła chyba sprzedali duszę diabłu..."
damprz to jedna z najbardziej komicznych wypowiedzi jakie przeczytałem na temat śmierci sary LOL.
'głowa była spreparowana, lincoln nie przeprowadzał sekcji zwłok'
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA !
CZY ty uważasz że linc zerknął tylko do pudełka, zobaczył głowa sary, o chujowo i zamknął pudełko? nie sądzisz że jeśli była to ukochana michaela, nie upewnił sie że to co widzi na 100% jest tym co widzi?
co do ' ...rozmowa Mahone'a z Whistlerem' to chodziło zupełnie o co innego, naciągasz fakty !
Sara nie żyje, nie rób kabaretu z tego i tak komediowego 3 sezonu :/
Hehe dokładnie . Generał idzie spreparowac głowę hehe to pewnie dlatego sie nie odzywał przez tyle odcinków bo bał sie ze cos wypapla o tym .
Rozmowa Mahone`a przeciez i tak była o czyms innym a to ze wspomnieli o Sarze nie oznacza ze ona zyje . Miej proporcje mocium panie .
Zajrzyj do "Świata seriali".
I pogódź się z tym że Sara żyje.
Piszą że Sara spędzi noc z Michaelem w jednym z przyszłych odcinków.