jestem swiezo po tym odcinku i mysle ze byl calkiem niezly. oczywiscie byly lepsze odcinki w tej serii ale jest ok. serial trzyma poziom i liczbami głosów na Filmwebie przeskoczyl juz Zagubionych
nom odcinek całkiem spoko jestem ciekaw spotkania Sary z Scofieldem gdy tamci beda ja sledzic no ale pewnie jakos sptyrnie uciekna jak zwykle. Wkurza mnie tylko Belick... jakim cudem on tropi ich kolejno skoro nikt inny nie jest w stanie.. skad wiedział że Sucre bedzie tam gdzie był...
Belick dowiedzial sie gdzie jest Sucre od jego grubego kuzyna ktoremu nie udalo sie uciec...
a no fakt, zapomniałem. mój błąd:)
ale to i tak trochę naciągane ze tylko on wpadł na pomysł by przesłuchać kuzyna zbiega który chciał uciec z nim a mu się nie udało.. choć samo to że Sucre zamierzał się ukrywać u rodziny było trochę głupie...
Jak zaczęłam oglądać to wiedziałam, że tak to się skończy. Ułaskawienia być nie mogło - to oczywiste. Zastanawiałam się tylko jak to pani prezydent rozegra. I tutaj mnie zaskoczyła - byłam pod wrażeniem. Jak już w innym temace pisałam, wszystko prowadzi do jednego..... do 3 sezonu
Pozdro...
ehh wlasne obejrzalam- za szybko to piffko zaczeli pic chlopcy i sie cieszyc :/ faktycznie zapowiada sie 3 sezon i dluga droga do oczyszczenia sie z zarzutow
troche mnie zawiudł właśnie strasznie porypane w ostattnich 3 minutach odcinka jednak okazalo sie ze im sie nie uda ... :/ kijowo:/
A co do tego wlasnie to zostal jeszcze ten jeden many w koncu tak?
No ale skoro ona juz nie jest prezydentem to dupa:/ wredna krowicha zalatwila ich....a oni sie juz tak cieszyli...w sumie gdyby 2x19 okazalo sie ze ich ulaskawili to zostaly by 3 odcinki do konca i ladnie by nawet zakonczyli 2 serie :) a tak to wszystko prowadzi do 3 ktora bedzie juz taka troche naciagana...No chyba ze jakos wloza to do tych 3 odcinkow ale niewiem jak...Odcienek przecietny bywaly lepsze...
Jeden z najciekawszych odcinków 2 sezonu. Nie ma w nim żadnych przestojów, czy zbędnych dialogów.
Mimo, że początek mnie trochę zawiódł, to dalej już było tylko lepiej.
Widze ze zdania na temat tego odcinka sa podzielone. mnie tez ciekawi jak tera sie zachowa nasz kochana "Słodka Prezydent Karolinka" :D. dzieki Fanel ze zamieszczasz na swoim blogu linki do sciagniecia odcinkow bo wlasnie stamtad dzis sciagnelem
To nam pani prezydent wywinela numer, chociaz mozna bylo sie spodziewac, ze nie bedzie tak gladko skoro jak sie nie myle nastepny odcinek to Panama(planowany wyjazd). Sucre'a strzelil z dupy kuzyn robiacy na zmywaku w Fox river. T-Bag biedny - Ahoj 5.000.000 $ . Kim zapasnik, nie ma ch*** nie widze go tej roli i nie zobacze. Sara sledzona przez czarna. Zobaczymy jak to sie dalej losy potocza. Przypominam 2 tygodnie przerwy.
No Scofield i Burrowos mają wielki problem. Szkoda że Linc pożadniej nie wje** kimowi jak go wtedy bił.
http://www.youtube.com/watch?v=ytD9cpTUomk (ktos tv nagral :D)
Szanowny Pan lektor mowi (wlasnie), ze to 3 ostatnie odcinki sezonu a nie serialu... Chyba szykuje sie 3. sezon, bo w PB takie akcje nie rozgrywaja sie w 3 odcinkach
to był jeden z lepszych odcinkow 2 sezonu.czułam, ze im to ułaskawienie nie wypali i tak sie zastanawiałm co pani prezydent powie stojąc na tej mownicy.........najbardziej denerwujace jest , ze nikt oprocz bellica nie potrafi ich wysledzic