PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Z trailera n youtoube wynika ze 20 odcinek bedzie dopietro 19 marca emitowany, wiec sobie poczekamy troche;/

ocenił(a) serial na 10
lw23ster

to jest pewna informacja ?? Pewnie juz zaczynają przeciągać, żeby oglądalność im nie spadła za nim nie ograną co 3 sezonem. Z weryfikuje twoje info =)

ocenił(a) serial na 10
ana_9

Ok juz sprawdziłam masz racje:
PRISON BREAK
Air Date: Monday, March 19, 2007
Time Slot: 8:00 PM-9:00 PM EST on FOX
Episode Title: (PB-220) "Panama"

ocenił(a) serial na 10
lw23ster

Właśnie też przed chwilką czytałam o tym :( A czy to prawda, że 2 sezon ma również 22 odcinki??

Metaxa

podobmo tak... słyszałam nawet że mają zakonczyć "SKAZANEGO..." na Dwóch sezonach!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Kate_51

No właśnie i ja tak słyszałam. Hmm szkoda troszke, ale z drugiej strony może i dobrze, bo czasem już przeginają w tych serialach z ilością odcinków, do takiego stopnia, że serial staje się nudny i zmienia się o nim zdanie...

ocenił(a) serial na 5
Metaxa

http://www.youtube.com/watch?v=fWdDZSb8sC8 <-- trailer do 20. odcinka. Kim jest ta dziewczyna z T-bagiem i dlaczego tak bardzo przypomina Sarę?:P

ocenił(a) serial na 9
AnnaEulalia

bo to jest Sara na 99% zrozumailam z tego co krzyczy Michael do brata ze T bag tam jest- loj bedzie sie dzialo

ocenił(a) serial na 8
Metaxa

A ja mam nadzieje ze na 2 seoznach sie skonczy, bo nei wyobrazam sobie zeby ten sam motyw sie ciagnal przez nastepne 22 odcinki. Ale ponoc ma byc 3 sezon. Moze jak beda uciekac samolotem to rozbija sie na wyspie z Losta:P

ocenił(a) serial na 10
lw23ster

Ale numer z tym 20 odc. Nie wiem czy wytrzymam te dwa tygodnie. W opisie na wikipedii pisze, że Sara się poświęci żeby mogli uciec do Panamy. Ale jazda będzie normalnie. W sumie Ci scenarzyści maja łeb więc myślę żeby coś wykombinowali z 3 sezonem. Ale mam nadzieje, że i tak sie wszytko skończy. No a z Michaelem to na pewno Sara coś zrobiła żeby oni mogli się uwolnić a Michel się później dowiedział i mówił żę Tam jest T-Bag i że przy nim wszyscy giną czy coś takiego. Heh Michel znów do starej fryzury na pałkę wrócił:P

Klaudynka

Tak czy siak moim zdaniem powinni zostac przy dwóch sezonach, bo inaczej przestane oglądać ten serial:)))))))A ja dopiero obejrzałam 2x15 heh:( jeszcze tyle przede mną...;p

ocenił(a) serial na 10
Kate_51

Co do pomysł z połączniem z Lostem to ja dziękuje nie trawie LOSTA!!!! A co do 3 sezonu to będzie najprawdopodobniej ale główny wątek czyli Linc'a zostanie na 100% zamkniety i z tego co mi wiadomo i co podejrzewam =P to 3 sezon będzie pewnie o zwalczniu Firmy. Pożyjemy zobaczymy =)

ocenił(a) serial na 10
ana_9

Boże... dopiero 19 marca???
Toż to tortury...
Ale co tam, jakoś wytrzymam:P
Widzę dużo spekulacji na temat ewentualnej 3 serii- z mojego wnioskowania bo obejrzeniu do tej pory wyemitowanych odcinków wynika niezbicie, że: albo scenarzyści musieliby sięgnąć wyżyn geniuszu aby zamknąć to wszystko z sensem w 3 odcinkach, albo możemy szykować się na 3 serię.

ocenił(a) serial na 10
Idusia

Ja chcę 3 serie, ale może nie 22 odc. Ale 4 bym już nie zniósł! Nie mogę się doczekać 20 odc.! Tym bardziej, że ta dziewczyna z T-Bagiem to napewno była Sara 99,90%!! 19 marca:( czekam na ten dzien!

ocenił(a) serial na 10
Ktosik_2

heheh ja tam wole nie oglądac zwiastunu zeby nie psuc sobie zabawy =)