PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

3 sezon

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanko kiedy poleci 3 sezon skazanego w telewizji .z góry dzieki

iwoneczka178

od 7 wrzesnia na polsacie:):):)

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

Jak od 7 wrzesnia? W polsacie mowili ze "jesienią" a 7 wrzesnia to jeszcze nie jesien...

yyy_

ty naprawde jestes az tak glupia czy tylko taka zgrywasz ??? a moze tylko ironizujesz... bo wiesz w moim przekonaniu to jesien zaczynala sie tak ok wrzesnia... :P

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

Ohoho inteligentki się spotkały xD Dziewczynki jesień astronomiczna zaczyna się 23 września , a 3 sezon jak będzie to będzie , może być nawet i w przedzimiu ...

ocenił(a) serial na 8
Rodion_

Blondi jak narazie to ty robisz ciągle z siebie idiotkę a nie ja więc przestań się upokarzać proszę Cię... I dziecko przestań się ze mną kłócić bo najpierw udajesz taką niewinną i mówisz ze to ja zawsze zaczynam a w tym przypadku to akurat TY zaczęłaś... Ale ja nie mam zamiaru kłócić się z gówniarą... Niedługo Ci się szkoła zaczyna więc rusz swoją szanowną dupe i książki kupuj a nie się ze starszymi wykłócasz... No chyba że Ci mamusia jeszcze książeczki kupuje :)

yyy_

mow sobie co chcesz ja woj ozum mam.... a jesli ci trudno w to uwierzyc to ty masz problem... a ksiazki juz sobie kupilam...