PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

podobno ma powstać 4 seria skazanego na śmierć;)a co najważniejsze okazuje sie że Sara żyje;) okaże sie że głowa w podełku nie była prawdziwa;) A Lincoln sie jej nie przyglądnął więc nie zauważył;)

ocenił(a) serial na 6
imagination90

Tak jest, Sara żyje i ma się dobrze a tu dowód:
http://community.tvguide.com/blog-entry/TVGuide-Editors-Blog/Ausiello-Report/Aus iello-Scoop-Prison/800036399

ocenił(a) serial na 10
imagination90

no to ładnie. I już można przewidzieć ostatni odcinek 4 serii. Scofield wykończy firmę i ożeni się z Sarą i będą żyli długo i szczęśliwie. Już byłem pewien że ona nie żyje ale jednak końcówka ostatniego odcinka 3 sezonu i rozmowa Whistlera i Mahone dobitnie świadczyła o tym że Sara żyje...

ocenił(a) serial na 8
Rybak_3

Hahahahhah dobre! Chcialbym zobaczyc miny tych idiotow, ktorzy tak szyderczo wysmiewali pomysl wskrzeszenia Sary. Ze idiotyczny, ze nie do pomyslenia... A jednak. Jestescie zalosni i tyle!

Golan

to było oczywiste. Już w 13 odcinku 3 serii Gretchen powiedziała ze M. wczesniej czy później dowie sie gdzie Sara jest pretrzymywana

ocenił(a) serial na 5
Golan

Golan idioto. Żałośni to są twórcy tego badziewia. Po niezłym pierwszym sezonie, robią wszystko aby zarobić jak najwięcej na naiwniakach i to im się jak na razie udaje.
A ten cały pomysł z jej zmartwychwstaniem to po prostu szczyt głupoty i żenady. Nie sądziłem, że można zniżyć się do takiego poziomu, nawet jeśli już się sięga bruku. A jednak, jak widać można.

ocenił(a) serial na 8
era

Wiesz jestes jednym z nich skoro wypowiadasz sie na ten temat i ciezko sie tu udzielasz... Zaloze sie o kazde pieniadze, ze bedziesz to ogladal... Niezaleznie od tego czy bedzie Ci sie to podobac czy nie. A jesli Ci sie nie podoba to zostaw kolejne sezony i naiwniakow w spokoju. Skonczony idioto...

ocenił(a) serial na 6
Golan

Golan chciałeś zobaczyć nasze miny....oto one -----> :-D (nic dodać nic ująć

ocenił(a) serial na 10
imagination90

http://pbelite.org/portal/?p=106#comment-42 wywiad z producentem.

imagination90

Lubiłem ten serial .
Ale to co oni planują aby tylko zwiększyć widownie staje się żenujące .
Jakikolwiek sens dalszego oglądania .

ocenił(a) serial na 7
imagination90

To już prawie jak Moda na sukces - tam też bohaterowie zmartwychwstają ;)

użytkownik usunięty
imagination90

Pojebało ich... Teraz to już chyba nawet ja przestane to oglądać ;/ ciekawe jak zrobią ten "magiczny" powrót... ;| ;/

ocenił(a) serial na 10

Hehe, no właśnie - ciekawe ;) Założę się, że każdy bez wyjątku, kto uważał cały czas, że powrót Sary jest niemożliwy i głupi, będzie oglądał z zapałem jej come back :D

Ja się cieszę :)

ocenił(a) serial na 9
maua_5

Dzieki kur..a za spoiler tak dalej trzymaj ...

ocenił(a) serial na 7
Rodion_

Może jeszcze Veronica wróci :) ha ha ha ha

ocenił(a) serial na 3
_EemuU_

Hahaha;>Moja ocena tego serialu to 3/10.....;]

Rodion_

nie musiałeś czytać jeśli nie chciałeś ...ja Cie do tego nie zmuszałam

imagination90

to było do Deep ;P
[za krótki xD]
[za krótki xD]

ocenił(a) serial na 9
imagination90

hilary tylko ze zbyt wystarczająco jasno to zaznaczyłas w temacie ale i tak PB stracił w moich oczach po tym wiec co za róznica.

Rodion_

po prostu komedia, czyli wychodzi na to że Linc jest idiotą do sześcianu i pomylił głowy........ żałosne.........
btw. ciekawe co zrobił z tą głową :P

ocenił(a) serial na 9
Hellbound_

Aha Golan moją mine masz w avatarze . I wcale nie twierdze ze to zart primaaprilisowy .Troche przedwczesny ale zawsze zart :P

ocenił(a) serial na 8
Rodion_

Nie wiem jak mam to odebrac, bo wczesnie i jam niekumaty jeszcze, ale jesli jestes zaskoczony powrotem Sary to chyba dobrze... Moze to idiotyczny pomysl niezaleznie od tego jak beda chcieli to rozwiazac, ale Prażon zawsze mial za malo uczucia, jedyne co to ciezkie ucieczki, double-crossingi, wyswiechtane teorie spiskowe... A troche romantyzmu i happy endu zawsze sie mu przyda. No i Mikuś o stu twarzach, pokaze kolejną równie nieprzewidywalną mine szalonego Don Pedro. ;)

ocenił(a) serial na 10
imagination90

E tam ja bym sie naprawde cieszył jak by Paul Kellerman żył a nie Sara :P

Bover0

a ja sie tam ciesze że Sara wróci;P Bo lubiłam jej postać;P Poza tym licze na romantyczne zakończenie xD A ten jej powrót to nie zmartwychwstanie jak tu niektórzy określili...Lincoln poprostu nie przyjżał sie tej głowie przysłanej.Był w szoku...A jak już wiemy ludzie Firmy potrafią wszystko sfałszować ;)

ocenił(a) serial na 4
imagination90

Linc był w szoku?? a jak to odgadłaś?? on używa 1 miny, więc dobra jesteś ;]
Chciałabym zestawić Firmę z Widmorem z LOST...ciekawe kto jest lepszy w fałszowaniu :]

Gold_Fish

To nie prawda że Lincoln używa tylko 1 miny! W trzech seriach sam wychwyciłem przynajmniej 2 różne miny Linca: "zły Lincoln" i "zdziwiony Lincoln"

Zakończenie trzeciej serii jak dla mnie OK, tak więc ten serial kończy się dla mnie po epizodzie 13 serii trzeciej.

ocenił(a) serial na 10
hisairness

a wszyscy i tak będziecie z wywalonym jęzorem oglądać czwarty sezon..

hisairness

no już dobra dobra krytykujecie tak strasznie a ciekawe skąd to wiecie?z kąd ? a z tąd że oglądacie;P a i czwartą serie też pewnie będziecie oglądać xD

ocenił(a) serial na 6
imagination90

http://i222.photobucket.com/albums/dd151/OdRodyssey/PrisonBreak_3x04.jpg <------oto dowód że Sara jednak nie żyje...na zdjęciu widać jak Sucre i jacyś strażnicy Sony przenoszą sztywne ciało Sary do kostnicy..chciałbym zobaczyć miny tych, którzy myśleli że Sara żyje..

ocenił(a) serial na 7
Jecks

http://www.filmweb.pl/Stara+znajoma+powraca+do+%22Skazanego+na+%C5%9Bmier%C4%87% 22,News,id=42007
Chciałąbym zobaczyć teraz Twoją minę

ocenił(a) serial na 6
Fluorescent

http://i.wp.pl/a/f/jpeg/12352/wp_roman_giertych_mina_450.jpeg <----- oto ona

ocenił(a) serial na 7
Jecks

Wow.

Fluorescent

no cóż....chciałam dobrze i podzielić sie z innymi tą nowiną o Sarze ale widze że chyba źle zrobiłam... :/

ocenił(a) serial na 9
imagination90

Jecks tam wyraznie wynoszą Sare . Co do tego nie ma wątpliwosci a wy nie kpijcie tylko tez przyznajcie mu racje bo trwanie w błędzie to cięzka sprawa. Dzieki ze ktos w koncu otworzył mi oczy i happy endu z Sarą nie bedzie oj ...

ocenił(a) serial na 6
Rodion_

ja i Depp chcielibyśmy teraz zobaczyć wasze miny !

Jecks

soryyy....może jestem tępa ale nie wydaje mi sie żeby to było ciało Sary na tym zdjęciu....:/

ocenił(a) serial na 6
imagination90

heh przyjrzyj się uważnie ;)

Jecks

przyjżałam sie no..... chyba 15minut sie w nie wgapiałam i nic haha xD

ocenił(a) serial na 9
imagination90

hillary i jaki z tego wniosek który sama zresztą na początku któregos wczesniejszego posta przytoczyłaś ?

Rodion_

nie wiem o co Ci chodzi! możesz jaśniej?

imagination90

a że niby tępa jestem? o to Ci chodzi geniuszu?

ocenił(a) serial na 9
imagination90

ja tego nie powiedziałem ...

imagination90

Hilaryyduffsweet, niestety swoimi ostatnimi postami udowodniłaś,że intelektem to Ty nie grzeszysz.

danteusz

yyy że co? hmm no to powiedz mi o które konkretnie posty chodzi? hę? i nie Tobie oceniać czy jestem inteligentna czy nie bo mnie nawet nie znasz!

imagination90

,,przyjżałam sie no..... chyba 15minut sie w nie wgapiałam i nic haha xD ,,
Na początku myślałem, że to ironia ale wychodzi na to, że jednak nie...

danteusz

nie będe reagować.bo ja sie kłócić nie chce. A już napewno nie bedę sie przejmować twoim zdaniem ....

ocenił(a) serial na 10
imagination90

nie lubisz ten serial ,,lost:zagubieni,, jest fajny :D !!!!!!!!!!!

imagination90

nie przejmuj sie nimi oni wszystkim wmawiaja ze sa tepi a sami do najmadrzejszych nie naleza:P:*:*

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

hehe to się uśmiałem . To własnie my z Jecksem jesteśmy tu tłamszeni na każdym kroku a kazde nasze zdanie na jakikolwiek temat jest krytykowane i wszyscy się z nas śmieją .

Rodion_

"To własnie my z Jecksem jesteśmy tu tłamszeni na każdym kroku a kazde nasze zdanie na jakikolwiek temat jest krytykowane i wszyscy się z nas śmieją " - i jaki z tego wniosek? ;)

ocenił(a) serial na 6
imagination90

że najlepsze kasztany są na placu Pigalle ?