Ma racje, działo się, nie jestem gnojem nie będę spoilerował ale jest ostro, widać natłok pomysłów.
Ale to i tak zdawkowa "nagroda" za to ze kolejny odcinek 14 stycznia 2K8.
Naprawdę sporo się zdarzyło warto zobaczy.
Tej autor bendzie sie dzialo jak cie spotkam ... niewiem czy bendziesz taki cwaniaczek <boks> no dobra,dobra koniec tych gróśp:
03x08 był super :) ta akcja z probą ucieczki byla swietna.I zakończenie równieSZ zachęcające do obejrzenia kolejnych odcinków (porzegnanie sie Scofielda z Soną) Niemoge sie doczekać 03x09 mmmm PB wymiata a ostatnie trzy odcinki 3 sezonu bardzo rozkrencily go :P bo wczesniejsze były takie średniawe.To papa ide zrobic lekcje a potem myjku :) całuje sliczne fanki ti baka.Brzydkich nie xP
pewnie,że się działo, szkoda tylko, że na następny odcinek trzeba czekać 61 dni! grrrr
Zauważyliście, że jak spada ten koleś z helikoptera, to ani Whistlera, ani Scofielda nie ma na linie? Po chwili, jak jest inne ujęcie, to ich znowu widać. Mało tego, w tle ewidentnie widać wysokie wieżowce. Cóż, wydawało mi się, że Sona jest gdzieś w dżungli na wybrzeżu...
Tak sobie myśle ze ten koleś na A juz dawno nie napisał 'działo sie'. Zaczynam sie martwić... :p
Mi się kompletnie nie podobał ten odcinek. Był on imho najgorszy ze wszystkich serii numer 3. Naciagane na maxa sie nie dziwię, że oglądalność spada:D
no jak poszedłeś trzymając za kieszeń T-Baga i wróciłeś po 3 dniach, to musiało się dziać
irytujący 13-sto latek z Ciebie. Może zamiast pisać takie posty na "poziomie" może poznaj w przedszkolu nowe słowa.
Faisar jak zablokuja temat to juz nic nie bendzie mozna napisac i nic sie juz nie bendzie dziać :| PS czekam na kolejne dzialo sie
Wezcie,chlopak sobie z was jaja robi,spokojnie sie szczerzy a wy dajecie sie sprowokowac...
no jak miałeś przez 3 dni z przodu T-baga wyciągnięta ... i od tyłu cię jednocześnie Avocado to rzeczywiście
Ojejku... a jak się w 8 nie zadzieje to co my zrobimy? Będziemy co tydzień 8 oglądać bo się dzieje? xD
A ja mam taką ciekawostkę. Tak sobie myślę, że się działo i działo to pomyślałem, że obejrzę i zobaczę czy dzieje się dalej. Co się okazało?
DZIEJE SIĘ :)
dzieci idźcie umyć rączki :)
A akcja z helikopterem denna jak cholera :) Uśmiałem się jak nigdy kiedy patrzyłem jak sobie Majkel z kolegą wisieli na linie :D
\\Faktycznie działo się//