W odcinku 3x13 ok. 26 minuty T-Bag zabija Lechero. Ok. 29 minuty T-Bag jest na wizytacji, a za jego plecami stoi... ten sam Lechero. :D
To był człowiek w koszuli niemalże identycznej jak koszula Lechero. Pomyliło Ci się.
Identyczna koszula, indentyczne spodnie, identyczna postura, nawet identyczna łysa pała. To nie mogła być pomyłka. :)
Ależ Tony, scenariusz tego serialu jest genialny. To po prostu nie możliwe, TAKA wpadka? I co teraz zrobimy?
To byl usmieszek w strone widza, bo scenarzysci chyba nie byli AZ takimi skonczonymi idiotami...
Nie widziałem tego, bo serialu nie oglądam. Ale choćby na podstawie kilku odc I i II serii jestem pewien, że scenarzyści są do takiej gafy zdolni. Przecież większość rozwiązań to jest jakaś totalna pomyłka.
nie chce mi sie szukac zeby screeny robic ale w tym odcinku jak i nawet w conajmniej 2 poprzednich widac było w Sonie kilku facetow ubranych jak Lechero, te koszule sie poprostu rzucają w oczy
Jak dla mnie, to scenarzyści są na tyle głupi, żeby to napisać. A jak nie, to po prosty nie znalazł się żaden statysta chętny do zagrania w PB(nie chciał narobić sobie siary?) więc wzięli tego samego aktora, ale zapomnieli go przebrać.
Nie podniecaj się tak bo wystrzelisz. Wpadki się zdarzają to fakt=P Ja oglądam serial od początku więc chyba mam prawo do jego krytykowania, bo jego poziom spadł i to bardzo. Każdy ma prawo do swojej opinii a jeśli ci przeszkadzają ironiczne, bądź prowokacyjne wypowiedzi niektórych użytkowników to ich nie czytaj:P
Ps. Ty to wiesz jak napisać posta żeby "wydać" się inteligentnym. No cóż my nie chcemy się "wydawać"......
Ja nawet nikomu nie muszę się wydawać inteligentnym kolesiem. Mi wystarczy, że sam wiem, że jestem inteligentny. A zdanie jakiegoś fana PB na ten temat mam głęboko w d... no, ten... W nosie mam i już!
A co do tego, że tyle ludzi ogląda: Dody słucha pół polski, czy to znaczy, że potrafi śpiewać? Disco Polo też słucha kupę ludzi, to znaczy, że Boys są świetni? Każdy drech słucha techno, to znaczy, że techno jest dobre? Kupę ludzi ogląda PB, czy to znaczy, że PB jest dobre? Nie, to wszystko to gnioty wypromowane przez media, które bez gigantycznej promocji nie osiągnęłyby nic.
Nara.
Tak zgadzam sie z tabą witeczek niestety tak to już jeden z drugim wypromują osobę bez talentu pożniej parę reklam i wszyscy już w gacie dają na jej widok zal..
Tak samo jest z filmami gdyby nie reklamy i inne duperele nikt nawet dupy by se tym nie zawracał a tak to zaraz goni stado na jakaś premierę jak te zombi.Wszyscy powini być po równo oceniania a nie bo ten ma kasę albo ta produkcja ma 100 reklam to musi być jakiś hit jakie to załosne..
Zakompleksione dziecko o nicku Witeczek uważa, że jest inteligentny, to znaczy, że autentycznie jest inteligentny?
iarley, prawie ci się udało mnie obrazić :D Ale jeszcze trochę ci brakuje. Poćwicz. Może do lustra? Psa? Do kota nie próbuj, bo to cwane i inteligentne zwierzątka, i jeszcze cię może przechytrzyć taki dachowiec.
Najlepsza jest rozmowa w 29 minucie między "Teodoro", a "zakonnicą" :
"Lechero... on...
On naprawdę...|- Tak."
A tutaj kontynuacja .. "a tak naprawdę to stoi za mną i się cieszy z życia..."
co do gościa za to jest on bardzo podobny do Lechero.
Chyba udało mi się rozwiązać te zagadkę.Jeśli macie jeszcze 8 odcinek, włączcie moment, w którym po ataku na więzienie do środka wchodzi ten siwy generał.W drugim rzędzie klęczy koleś, którego wzięliście za Lechero w 13stym odcinku.Taka jest moja rozkminka :D
Pozdrawiam!