PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Myślałem że serial będzie niezły. Po tych wszystkich komentarzach myślałem że będzie niezły, więc obejrzałem pierwszy sezon. Tragedia....Już w to uwierzę, że świetny inżynier by uratować brata napadnie na bank...Scenariusz jest słaby. Teraz aktorstwo. Miller nawet gra dobrze, tylko ta jego mina...
Purcell za to jest wyjątkowo słaby..
Tancredi jest ładna, ale i tak słaba.
Jedynie Nolasco i Stormare trzymają poziom. No i T-Bag jest super. Reszta słaba. Serial oceniam na 4/10 niestety. T że podoba się on w Ameryce, a Polsat i wy Filmwebowicze tak go zachwalcie nie oznacza, że jest dobry..
A tak w ogóle to wątpliwe jest to że aż 8(ósemce) udało się zbiec z więzienia. Chciałbym być tak "genialny" jak oni.

qwanell

sam(a) jestes gowno!!!!!! jak ci sie nie podoba to po prostu napisz ze ci sie nie podoba a nie ze tao gowno bo film jest boski:)

PS chyba nie bedziesz nigdy taki genial;ny i nie mowie ze ja jestem:) przemysl to slonce:*

sweetblondi_04Ruda

Zacznę od tego, że to serial nie film......

nawzajem słońce :)

ocenił(a) serial na 3
qwanell

Eee tam,ja dałem 3/10 choć serial był dobry w pierwszej serii ale stracił poziom....:>

ocenił(a) serial na 6
kondziad

Kondziad niziutko :P (taki neologizm z Pomorza i Kujaw) :) Ja dałem 6/10 bo choć trzymał poziom w 1 sezonie, w drugim się obniżył i to maxymalnie jak mógł, odrodzenie nastąpiło w Sonie (chociaż ta ucieczka była banalna i żenująca, chyba nie mieli co wymyśleć, już bardziej przeszło by to z tym słońcem jak razi strażnika hehe, ale niee..standardowy zbieg okoliczności pozbawił Łencia ucieczki z Sony bo nagle na czystym niebie, niczym TR-3B pojawia się chmura, god damn it. Moja ocena taka wysoka, ponieważ 3 aktorów gra powyżej swoich umiejętności, nie nie nie mówie tu o Łenciu (Kneeper, Fitchner i Stormare). Film trzymał w 1 sezonie i teraz momentami trzyma w napięciu, scenariusz dobrze napisany, ale momentami są luki w tymże scenariuszu, ale ile można to ciągnąć.

Jecks

Łencia :D:D Ciekawe jaki będzie czwarty sezon?

ocenił(a) serial na 6
Californian

przepraszam. Wentwortha miało być :)

qwanell

oj o to mi chodzilo... :) zawsze w moich wypowiedziach szukacie jakis bledow :) patrzcie na siebie kochani:*:*

ocenił(a) serial na 3
sweetblondi_04Ruda

Nawet gra Kneepera,Fichtnera,Allmana nie pozwala mi wprowadzić więcej niż 3/10.Czekam na 4 sezon żeby móc z czystym sumieniem wystawić 2 a może 1?Kto wie?xD

ocenił(a) serial na 6
kondziad

No gra Allmana raczej nie wywołała na mojej twarzy ani krzty zdumienia. Krytycznie oceniłeś ;) mi tez się w tym filmie dużo rzeczy nie podoba, jednak wciąga...w przeciwieństwie chociażby do 4400 który w ogóle mnie nie wciągnął. Przyznam ze Dextera nie oglądałem. Może to coś ambitniejszego. Wiesz w PB jest tak że mozesz obejrzeć po kilkanaście odcinków dziennie bo za każdym razem chcesz wiedzieć co będzie w następnym odcinku, włączając w to ocenę gry aktorskiej, błędy w filmie i te śmieszne sceny powiązane ze zbiegami okoliczności i z absurdalnymi czynnościami, ocena pnie się ku dołu, ze tak się wyraże :)

ocenił(a) serial na 3
Jecks

No tak,tu się mogę z Tobą zgodzić,ale to nie tylko w PB tak jest,że masz wciąż niezaspokojony apetyt,chcesz oglądać kolejne odcinki.Gra Allmana dla mnie była bardzo dobra w PB zwłaszcza w pierwszym sezonie,kiedy to ojczym go uderzył.Allman zagrał wspaniale tę scenę i wiele innych w PB jak dla mnie.Zbiegi okoliczności-heh ich w tymże serialu pełno...:)

ocenił(a) serial na 6
kondziad

w Lostach też tak było. Do czasu aż nie ujrzałem w połowie 3 sezonu ojca Locka, absurd gonił absurd a ja wybuchnąłem i stwierdziłem ze choć to SF to ja wymiękam.

ocenił(a) serial na 3
Jecks

Ja właśnie mam zaległości z Lostami;/Nawet teraz w weekend nie oglądnąłem a skończyłem n 8 odcinku 3 serii xD

ocenił(a) serial na 3
qwanell

boze....co za szmira....nic sie tu kupy nie trzyma....jedynym plusem tego serialu jest aktorstwo (z wyjatkiem Purcella ktory wyglada jak wiesniak od pluga odciagniety)....serial dla bezmozgich stworzonek....tandeta jakich malo....beda ja krecic az producentom przestanie kase generowac....nastepna moda na sukces?....ludzie....przejrzyjcie na oczy....

ocenił(a) serial na 9
Escape_2

No tak jest jasne a Dexter i Lost to nie Moda... Przeciez wiadomo ze wszystkim zalezy na kasie i serial sie nie skonczy dopóty dopóki jego rezyserom bedzie opłacało sie jego kręcenie ( czytaj bedzie miał widownie ). A co do kupy to akurat sie duzo jej trzyma ...

ocenił(a) serial na 10
Rodion_

Przybieżeli do betlejem pasteże !

ocenił(a) serial na 5
Bover0

joł