PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Był po prostu super

użytkownik usunięty

ale tylko był.... oglądając pierwszy sezon, nie umiałem oderwać się od ekranu, podobało mi się w nim wszystko; jednym słowem najlepszy serial jaki widziałem !!!!
Drugi sezon, choć minimalnie gorszy, to i tak trzymał w napięciu i dla niego także wielkie brawa...ale trzeci sezon to już jakieś małe nieporozumienie, a w szczególności ostatnie odcinki i zakończenie całego sezonu, w ogóle mi się nie podobało!!! Serial miał sie zakończyć w drugim sezonie i byłby wielki a tak robi się z niego zwykła telenowela....Wiem że wielcy fani tego serialu, którym zresztą ja też byłem i nadal w małym stopniu jestem, będą pisać że bredzę ale to jest tylko moje zdanie.

Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 9

Nie bredzisz :]

ocenił(a) serial na 10

każdy ma swe zdanie:):) Ja na przykład ciesze sie jak widze bohaterów PB kiedy robia coś nowego w tym filmie...oczywiście musi to być ciekawe...

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam się w 100% :)

Pozdro!

/za krótki?/

ocenił(a) serial na 5

zgadzam sięę :)
w 3 sezonie wytrwałam jedynie do głowy Sary w pudełku i dłużej nie dałam rady, no cóż może później coś się wydarzyło ciekawego, ale to mnie niestety zniechęciło.

joy_4

oj no co ty ?? ja ogladalam calutkie 3 sezonu chyba juz z 7 razy i nie moge sioe oderwac za kazdym razem...