PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224251
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Jakoś nie zdziwiło mnie to, że Sarah żyje.

ocenił(a) serial na 9
srakapraptaka

Taa teraz ona zyje a Scofield nie :P Lincoln troche sie zdziwił .

ocenił(a) serial na 6
srakapraptaka

mam nadzieje, że to prowokacja, bo jak nie to wielkie dzięki za spojlerowanie w temacie!!!!!!!!!!!!!

Tarantinka19

To nie jest żadka prowokacja.
I na przyszłość może byście oznaczali spojlery?
Ja miałem to szczęście, że odcinek oglądałem zanim przeczytałem ten temat ale inny mogli nie mieć takiego szczęścia.

danteusz

tyle ze to nie zaden spoiler, a zwyczajne przypusczenia bo to wcale nie potwierdzone...

danteusz

i jak mogles ogladac 3x14 jak on na przyszly rok zaplanowany??

ocenił(a) serial na 7
srakapraptaka

poszukajcie dobrze na rapidshare, premiera już dawno była

ocenił(a) serial na 6
srakapraptaka

dokładnie...obejrzałem..fajnie że Sara żyje, szkoda tylko że ma drewnianą głowę:/, Lincoln w końcu przespał się z Sofią. Scofield is dead ale teraz Sucre jest głównym bohaterem i będzie uciekać z więzienia z T-Bagiem. Mahone dobrze zrobił że wrzucił Whistlera do zmielarki do mięsa..może w końcu to zakończą

srakapraptaka

Staru troche nie na czasie jests, ja wczoraj ogladalem S14E03 . Dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo. Wreszcie Sara i Bellick mogą byc razem, tyle pszeszli ale milosc wygrala.... Bede mili piekne dzieci.
Dziwie sie troche T-bagowi ze tak potraktowal Scotfilda, ood poczatku bylo widac ze michael za nim szaleje i wspolne gorace wakacje w sonie..... Kto by pomyslal ze wybierze LJ ? najbardziej cieszy mnie ze pomiedzy Sucre Lincolnem wszstko ok, wiedzialem ze beda razem od kad te soba zamieszkali ye soba. Mam nadziej ze nie zespulem nikomu zabawy, ale chzba to juz widzieliscie ?

ocenił(a) serial na 9
hitmancode47

a jak myślicie co w epizodzie 15 ? Czy Linc powie w końcu Sofii o tym ze jest w ciąży z Sucrem ? To juz 6 miesiąc więc będzie coraz trudniej to ukryć ... A co z Sarą ? Da się zabić po raz drugi by być ze Scofieldem ? Szkoda że tego Scofielda poćwiartowali ale to przecież nic pewnego na pewno wróci na plan jeszcze .Niby Linc to widział ale wycierał akurat szkła w swoich super-ciemnych okularach typu mucha więc mógł sie pomylić przy sekcji.No i znowu tydzień czekania - ciekawe co Whistler miał na myśli mówiąc że jest szefem Firmy a ten łysy to przydupas który robi za zmywarkę.

ocenił(a) serial na 6
Rodion_

obejrzałem już 16...siostra z USA przysłała..Linc urodzi pięknego chłopca. okazało się że ten poćwiartowany to nie był scofield tylko jego brat bliźniak...i to była największa tajemnica PB. Okazało się że szefem firmy jest LJ..od początku był..do niepoznaki singował swoje zamachy. Prawdziwym synem Linca jest Whistler.

ocenił(a) serial na 7
Jecks

Zabójcza jest metamorfoza prezesowej Firmy Gretchen w S18E24 w Zygmunta Solorza.

hitmancode47

Rok 2070. S23E50 . Micheal znowu ucieka... podczas swojej ucieczki wszedł do płatcego kibla, ale niestety nie mial pieniedzy, wiedzac ze mialby zadnych szans z babcia klozetowa, wywiercil tunel pod klopem, oczywiscie pomogl mu w tym Sucre ktory zatrudnil sie z WC Firmie i podrzucil michaelowi szpadle do kopania. tymczasem T- Bag dostal przedwczesna emeryture, i może cieszyc sie swoim udanym życiem seksualnym z LJ .
Sara przejechal trolejbus, ale w trailerze nastepnego odcika widzialem ze żyje.

ocenił(a) serial na 3
hitmancode47

Jeśli któreś z was wybierze drogę scenarzysty to czarno to widzę.

ocenił(a) serial na 9
kondziad

Oj tam dobrze jest . Wazne ze zachowana jest chronologia , są określone jasno ramy czasowe i przestrzenne oraz wszystko "trzyma sie kupy " ze sie tak wyraże tzn. logika jest tu najważniejsza i wszystkie elementy ładnie sie na siebie nakładają. Jaki z tego wniosek ? Sara nie żyje :P

ocenił(a) serial na 7
Rodion_

Ja już obejrzałem 4. sezon, nawet niezły w porównaniu z wcześniejszymi, jednak najbardziej zaskoczyło mnie pojawienie się Brook i Stephanie z Mody na sukces... ;/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
Myslik

Ale to prawda, o co ci chodzi. Rozumiem, że nie lubisz Mody na sukces? Dobra, mam przykrą wiadomość, również dla mnie. W odcinku finałowym pojawia się Rysio z klanu.

srakapraptaka

Kto by pomyślał że w ucieczce z rosyjskiego gułagu przeszkodzą Michaelowi owsiki...