Uwielbiam Skazanego na Śmierć, jednak pewnego dnia niechcący natrafiam na drastyczny film video na you tube, oto on: http://pl.youtube.com/watch?v=I2WXNA3w3z8
Nie mogę sobie wyobrazić, że Sara zginie. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co w tym chodzi? A jeszcze lepiej gdyby ktoś dorzucił streszczenie serialu od wczorajszego odcinka na Polsacie, do ostatniego, który wyszedł. Byłbym wdzięczny...
o co ci chodzi? Jezu, od początku go nie oglądałem, a serial mi sie podoba. Będziecie tak życzliwi, czy nie?
Firma porwie Lj'a i sare aby Micheal (który bedzie siedziałw panamskim więzieniu)uwolnił potrzebnego im człowieka o nazwisku Whistler.Micheal zgodzi się pod warunkiem że bedzie mógł porozmawiać telefonicznie z sara.Firma niechętnie ale zgadza się.Przez telefon sara opowiada Michealowi wskazówki jej pobytu.Potem to wszystko opowiada Lincolnowi.Lincoln jedzie w miejce rzekomego pobytu Sary i Lj.Sara widzi go przez okno ale nie moze nic zrobić bo jest przywiązana do krzesła.Zdejmuje but i wybija nim szybe.Linc wie o co chodzi i odrazu wbiega do budybku ale agenci z firmy zdanżają wywieśc zakładników.Zdruzgotany Lincoln wraca do mieszkania po czym dostaje telefon od firmy że w piwnicy czeka go niemiła niespodzianka i jak nie będzie posłuszny to samo zrobią z jego synem.schodzi na dół a tam pudło a w nim głowa Sary.Lincoln nic nie mówi Michealowi aby ten mógł sie skupić na ucieczcie aby Liinc mógł odzyskać syna...
Mniej więcej tak to jest :D
no cóż Sara is death! Linc jest zdruzgotany, ale nic nie mówi Michealowi.I pewnie nie powiem dopóki nie odzyska syna. Więc w sumie wszystko jest po staremu.
dear, dear...
ludzie, opamiętajcie się z tym angielskim i jeśli nie znacie to po prostu nic nie piszćie. to taki mój mały apel, sorki :)
O matko.... "Sara is death" czy ty jesteś głupia jakaś.... ????? jak nie znasz angielskiego to nie używaj go ... albo sie chociaż naucz... :(:(:( ale przychlast
HaHa widzę ,że nie macie się do czego doczepić. Tylko swoje napięcie nie musicie przenosić na moją osobę.Gratki dla was.
Jak cie razi to okulary załóż.Nie rozumiem do czewgo sie doczepiliście.zrobił błąd noi co z tego?Autor postu zadał pytanie więc jak nie znasz odpowiedzi to nie odpisuj i nie czepiaj sie innych.Co za dzieci Neo
Nie wiem po czym wnioskujesz, że nie znam odpowiedzi na to pytanie. Ja nawet nie próbowałem na nie odpowiedzieć, pominąłem zupełnie pytanie autora i zwróciłem uwagę komuś, kto popełnił taki błąd, któego połowa tych Twoich 'dzieci Neo' by nie popełniła. Czasami trzeba zwracać uwagę na błędy, bo ignorancja się szerzy. Niestety niektórym to nie przeszkadza. Podaj więc sobie rękę, bo to dzięki Tobie 'dzieci Neo' panoszą się w Internecie.
Over.
"Uwielbiam Skazanego na Śmierć, jednak pewnego dnia niechcący natrafiam na drastyczny film video na you tube"
buhahahahahaha uhahah ale mi to drastyczne <lol2> zachowujesz sie jak 12 letnia dziewczynka :P
jak sie takim czyms gorszysz to nie wiem co bys zrobil po obejzeniu hostela <lol2>
Jezu, akurat ogladalem Hostela II i moge ci powiedziec ze jest straszniejszy, ale pomyśl. Zalozmy ze twoim ulubionym bohaterem jest Vaden, nie szkoda ci było zobaczyc jak umiera?