Eeee mi tam zwisa kto jest na jakiej pozycji dla mnie Prison Break jest najleprzy i nawet Losty wymiękają.Zwisa mi miejsce na jakiejś stronie mojego prisona ocene ma 10/10 odemnie i nic więcej nie moge zrobić :)
Oczywiscie nie obrazil bym sie gdyby był wyzej :P
Podziwiam cie jestes taki opanowany ja sie strasznie zbulwelsowalam jak to zobaczyla ale w sumie nmasz racje pozdr:*:*:):)
Jak musiało boleć to może umieścimy to w nowej odsłonie Piły(która to już będzie 7 ?).
"... Niektórzy twierdzą, że "Skazany na śmierć" powinien zakończyć się po pierwszym sezonie, ale chciwa telewizja Fox postanowiła utuczyć portfel na ogłupiałych dzieweczkach, które zakochały się w ładniutkim Wentworthcie Millerze. Nic bardziej mylnego..." te słowa zaczerpnięte z recenzji PB pasują znakomicie na odpowiedź do pierwszego posta... bez skojarzeń oczywiście :)
... a na poważnie to niezła prowokacja z tym "kiczem" atakującym "klasykę" PB <hahaha>, pozostaje nam czekać tylko na odzew oczekujących na kolejne sezony, obliśnionych czytelniczek popcornów i innych bravo gerlów :)
O bosh
Wystarczy jeden post a nie trzy pod rząd :|
Ja bym chcial zeby było jak najwięcej sezonów PB bo to najleprzy serial na świecie :P
WoW Deep masz już dwanascie lat ?
No,no takiego gówniażyka jak bym spotkał pyskatego to by dostał pare razy po ryju na ulicy wkońcu jak juz nmowiłęs nie jestes dzieckiem.
A serialów razem oglondałem hmmm niewiem napewno grubo ponad 100 ale niektórych tylko pare odcinków bo wymiękały głupotą np. South park :-/
Fajnie ale zamiast oglądania 100 serialu lepiej byś poduczył się trochę poprawnej pisowni, no chyba, że te 12 lat to jednak prawda to wtedy mogę Ci to wybaczyć.
aha
mam w dupie to czy mi wybaczysz czy nie mozemy sie na solówe zmierzyc jak checsz.
o co ci chodzi kochanie:) ja nie jestem jakas obsliniona czytelniczka tych brukowcow jesli je kupuje to tylko dla platatow:) a tak poza tym to chyba nie powiesz mi skarbie ze "dwa psy" to klasyka:P
Bover dziecko nie jestem zaden Deep to po pierwsze primo . A po drugie to walenie w ryja to typowy sposób rozwiązania konfliktu przez ludzi dorosłych tudzież dojrzałych ( to była ironia ) .
Dopszee panie DEpp O_o w ryja morzna walic tylko ciepie bo inni lucie majom tfasz ;]
o ja jakie dziecko neo...swoja frustracje moze pokazuj na innych forach a nie takim serwisie...pokazujesz tylko jaki poziom intelektualny prezentujesz tymi swoimi beznadziejnymi odzywkami wobec innych forumowiczow...po drugie kolejnym dowodem na to ze jestes dzieckiem neo jest twoja beznadziejna wiedza odnosnie zasad ortografii...no chyba ze jestes dysortografem...ogolnie to DZIECI NEO - czytaj bezmozgowcy kategorii B nie powinny miec nawet dostepu do netu...
Lepiej być dzieckiem Neo niż Morfeusza - murzyna i cieniaka tak jak ty,wspołczuje ci takiego ojca xD
Sry ale rzucanie jakimis przygłupawymi hasełkami jak zal.pl czy dzieci neo też o Tobie dobrze nie świadczy :)
No co Ty niechcesz mnie na męża ? bys mogla takie wspaniałe noce codziennie przeżywać :P
Danteusz daj spokój ... dziecko Bover dorwało się do klawiatury. Sypie tanimi tekstami bo może go rodzice biją stąd takie kieszonkowe żarty o rodzicach. Czas odłączyć internet dziecko i za nauke się wziąść
Co to jest internet ?
Czemu rodzice cie bija gwalcą i internet odłanczają ?
Ja i nauka ? ! ha przeciez ja wszystko umiem.
Oto dowód: 2+2=7
:-))))
tak tak dzieciaku. Czujesz ciepło w kroczu ? ..Wiedz ze już nie odpisze na twoje durne posty bo mi żal klawiatury..idz się dalej spinaj na podwórko.
Ocenił 'Dextera' na 1/10 'Forresta' na 5/10 na 10/10 'Ghost ridera' i się cieszy....Nie mam czasu patrzeć czy 'ojca'oceniles na 1 czy 2....
NaRa!
Seriale i filmy których nie lubie oceniam 1/10 a filmy lub seriale ktore mi sie podobają to na 10/10 tzn max lub minimum bo jeden głos i tak nic nie daje bardzo żadko jest inna ocena jesli tak bardzo chcesz wiedzieć.
NaRa
kondziad-owi nie chodzilo nawet o to co ty teraz napisales...wiesz dal ci skromnie do zrozumienia ze o filmach nic nie wiesz...ze filmy klasy b dla ciebie sa wybitne a filmy oscarowe doceniane przez 99% spoleczenstwa do dla ciebie gnioty...
Jejku......Ja staram się oceniać jak najsprawiedliwiej,a nie walić 10 lub 1 w co popadnie....
A i dodam jeszcze,że "Dextera" raczej nie widziałeś.Wystawiłeś mu 1/10 żeby spadał a "PB" leciało w górę.
Pewnie. Ojciec Chrzestny, Czas apokoalipsy i Scarface to gnioty pokroju Uwe Bolla..shit i tyle 1/10 i jeszcze 1/10 dla "Pewnego razu na dzikim zachodzie" bo nie oglądałem.
joke rzecz jasna.
Kond... coś tam
"A i dodam jeszcze,że "Dextera" raczej nie widziałeś.Wystawiłeś mu 1/10 żeby spadał a "PB" leciało w górę."
Dokładnie :)
Bover:Kondziad-Otóż to jest mój nick,ale jeśli to zatrudna nazwa użytkownika to wybacz ale reszta jakoś umie to napisać.Nie wiem jaki jest sens robienia z siebie dłużej błazna-bo to udowodniłeś po raz kolejny...
Jecks:Jak widać nie wszyscy.