Zna ktoś tytuły seriali, które jeszcze coś sobą prezentują? Na jakim jeszcze możnabyłoby się skupić oprócz:
1. Prison Break
2. Lost
3. 24 Godziny
4. 4400
...niech ktoś napisze te godne uwagi.
Veronica Mars
Supernatural
Popieram wspomnianego już tutaj Dextera :)
My name is Earl
How I Met your mother - ostatnie 2 komediowe
ja osobiście oglądam właśnie PB, Lostów, Herosów i Day Break... i mam plany na Jericho, widziałem dwa odcinki i zdaje się niezłe. :D
no wasnie a co dalej z Day Break bo jest 6 odcinkow i wiem ze zdieli z anteny!!! a co dale bo dla mnie to skandal !!!nawet szlo ogladac
Mi się jeszcze podoba serial "Gotowe na wszystko" czyli "Desperate Housewives" :)
Zdecydowanie "Heroes" naprawdę dobry i z odcinku na odcinek się rozkręca. No i leci tak jak "prison" w poniedziałki:) a tak to jeszcze ogladam Day Break również godny uwagi, a jak ktoś jeszcze nie widział to polecam The 4400, może troche inny klimat od niż prison ale fajnie sie oglada, a od stycznia będzie leciał na TVP 1.
Scrubs - komediowy o lekarzach. Obecnie leci 6-ty sezon. Naprawde polecam. Warto zaczac od pierwszego sezonu
24, lost, weeds, the unit, numb3rs, supernatural, jericho, heroes, 4400, CSI (LV,NY,MIA), desperate housewifes, sleeper cell
od siebie dodalbym jeszcze 3 jak dla mnie swietne: "house m.d." , "the shield" i przede wszystkim "entourage" (tylko trzeba dobrze znac angielski bo napisow brak). reszta tutaj wymienionych (poza supernatural bo to sie nie nadaje do niczego) tez jest dobra lub nawet lepiej (np. "veronica mars", no i "dexter" - klasa sama dla siebie).