PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Nie wiem skąd u mnie takie uczucie ale wydaje mi sie ze każdy odcinek drugiej serii jest coraz nudniejszy<smutny> Może mi sie wydaje , ale serial zaczyna się ciągnąć....choć nie przecze że dalej oczekuje z niecierpliwością nowych odcinków ale już nie tak jak tych pierwszej serii.................................dziwne uczucie mnie opanowało............pewnie to chwilowe

->Jakie są wasze odczucia co do "Prison Break" teraz ?? pozdro <lol>

karinaaa_2

"->Jakie są wasze odczucia co do "Prison Break" teraz ?? pozdro <lol>"

"Prison Break" to gówno. pozdro <lol>

ocenił(a) serial na 10
Cris

mimo wszystko nieustannie bardzo lubię :))

ocenił(a) serial na 10
Cris

cris ;p musisz sie od razu zbijać z mojego zdania;p <lol> nie bądź taki;) hehe -->no cóż twoją opinie tez uszanować trzeba.pozdro

użytkownik usunięty
karinaaa_2

dokładnie mam takie same odczucie chcą go na siłę przeciągnąć. Obawiam sie, że nie skończą na II serii, a powinni tak zrobić, bo wszystko już się wyjaśniło.

Prison Break skazany na los "Lost"? Chyba tak, ale ja kończę na drugiej serii:/

ocenił(a) serial na 10

No na to wygląda ,że jednak Prison Break podzieli los "Losta ;p

Z fajnego serialu chcą zrobić drugą "Mode na sukces";p:/ i wtedy o kolejną "szmire" będzie wiecej ;p;p;p
No ale pozostaje wierna "Prisonowi" mimo wszystko<:D

karinaaa_2

Ja także nie ukrywam że Prison powinien skończyć się na II sezonach. Serial jest świetny i najlepiej żeby takim pozostał a nie ciągnął się jeszcze przez nie wiadomo ile sezonów.
W III sezonie pani prezydent będzie uciekać razem z braćmi aż trafią wszyscy do Sydney a stamtąd dołączą do ekipy z Lost :D

karinaaa_2

Wiecie co? Oglądam PB od dawna...pierwszy sezon - 10/10. Początek drugiego - lekki zawód. Około 2x08 nadzieja zaczęła mi wracać...jednakże nie na długo. Po 2x19 mogę stwierdzić z całą pewnością - z tego robi sie telenowela. A wiecie czemu? Bo pierwszy sezon zanim został nakręcony - został wcześniej napisany i dlatego tworzy jedną spójną całość. 2-gi sezon to pisana po pare odcinków telenowela, a zwroty akcji robione na siłę bywają naprawdę żałosne. Szkoda że PB musiał skończyć tak jak inny komercyjny shit z którego odcina się kupony. Jednak 1-wszy sezon pozostanie na zawsze w naszych sercach:D

ocenił(a) serial na 10
sephiroth_2

w moim przypadku było tak samo zawiódł mnie początek drugiego sezonu ,potem odzyskałam na troszke wiare, a teraz znowu wątpię ... niestety...czysts komercja teraz to jest...no ale Prison Break i tak pozostanie dla mnie the best szczególnie dopracowany , świetny sezon pierwszy. piszcie ...

ocenił(a) serial na 5
karinaaa_2

MASZ RACJĘ. Nudno zrobiło się w 2 odcinku pierwszej serii i systematycznie dokładali nudy.

ocenił(a) serial na 10
baldrick

Szkoda ze to sie tak psuje...:( no a tak poza tym ZAPRASZAM na mój profil-blog:DD->macie okazje siewpisać Prison Break-fani:-)) 3majcie się ciepło:)