Wszyscy narzekają że na polsacie Skazany na śmierć nadawany jest raz na tydzień, jak w ameryce również jest nadawany raz na tydzień. Druga sprawa to to że wszyscy narzekają na reklamy. Przecież wyraźnie widać przerwy w serialu w którym w ameryce puszczane były reklamy. A wierzcie mi mozemy narzekać na reklamy na polsacie ale to co się dzieje w ameryce to jest katastrofa z reklamami. Według mnie nie powinniśmy tak narzekać polsat!! Dobrze zrobił z tym że kupił serial zamiast puszczać jakiegoś polskiego serialu lub kolejnego rambo. Wedlug mnie można się jedynie przyczepić do lektora ale to już kwestia gustu!
moim zdaniem powinni puszczac 2 odcinki naraz poniewaz ten serial jest swiezy i ciagle w maeryce wychodza nowe odcinki a nam zajmie kupa czasu zanim ich dogonimy. i wlasnie dlatego ja zaczelam sciagas z neta bo po co amm czekac tydzien na odcinek jak moge dojsc do konca i czekac na nowe z USA
no tylko że w USA reklamy pewnie trwają z minutę a nie tak jak u nas 10 minut ;] co do reszty to ja tam osobiście nie narzekam. Obejrzałam wszystkie na kompie bo nie mogłam się doczekać dalszych odcinków ;P
to zupełnie jak ja
w niecałe dwa tygodnie obejrzałam wszystkie odcinki i teraz jestem na bieżąco z tym co leci w USA
pewnie niektórzy stwierdzą, że straciłam frajdę czekania na następny odcinek, ale ja sie z tym nie zgodzę
nie żałuję, choc kilka nocek zarwałam :)
ale powiem wam, że lektor na polsacie jest do kitu
1- zauważyłam błędy (nie tylko ja zresztą)
2- brakuje mi głosu bohaterów, wniosek = z lektorem serial traci swój klimat
kończę pozdro
p.s. ale mnie dzisiaj na pisanie wzięło :)