PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Pod koniec pierwszego sezonu jak uciekali i Charles Westmoreland zostal postrzelony to Scofield obiecał mu ze odwiedzi jego umierającą córkę i nie dotrzymał słowa no nie ładnie michael....

Ps.
Jeżeli znowu ma tyle widzów prison break to coś mi mówi ze zrobią z tego druga modę na sukces bo po co zamykać serial który przynosi duże zyski ;]

ocenił(a) serial na 9
frank_4

No wlasnie po co?

ocenił(a) serial na 10
frank_4

wiesz scofield pokazany był jako przyjaciel charlesa wiec powiną mu zależeć na dotrzymaniu tej obietnicy ale wiesz gdy jest 100 scenarzystów i każdy co innego dodaje to na 100% jestem pewny ze zapomnieli już o tej sprawie.Ale jak dotychczas scenarzyści robili po 100 nowych wątków a starych coś im sie nie chcę rozwiązywać znając los wszystkich wątków z 3 sezonu też nie wyjaśnią

ocenił(a) serial na 10
frank_4

Ale wtedy utraci część fanów (chociaż zawsze znajdom się takie dzieciaki lecące na urodę Millera)...

ocenił(a) serial na 9
frank_4

No właśnie. Po co zabijac kure ktora znosi zlote jajka?

ocenił(a) serial na 10
Konda_man

moim zdaniem lepiej zabić niż robić drugą modę na sukces,ale dopóki serial ma duża oglądalność to będzie trwał co nie koniecznie musi być dobre..

użytkownik usunięty
frank_4

A mi się wydaje, że dotrzyma słowa i zrobi to w ostatnim sezonie.
Chociaż mam nadzieję, że Prison nie będzie trwał tyle ile "Moda na Sukces", no co wy!!! :):)

ocenił(a) serial na 8
Konda_man

Dla mięsa.!!
Pb trzyma nadal wysoki poziom -nie to co np: Lost,którego 4 sezon jest porażką!!.
W Prison Break jest szybka akcja,dobra fabuła i to przynosi milionowe zyski.!!