Pod koniec pierwszego sezonu jak uciekali i Charles Westmoreland zostal postrzelony to Scofield obiecał mu ze odwiedzi jego umierającą córkę i nie dotrzymał słowa no nie ładnie michael....
Ps.
Jeżeli znowu ma tyle widzów prison break to coś mi mówi ze zrobią z tego druga modę na sukces bo po co zamykać serial który przynosi duże zyski ;]
wiesz scofield pokazany był jako przyjaciel charlesa wiec powiną mu zależeć na dotrzymaniu tej obietnicy ale wiesz gdy jest 100 scenarzystów i każdy co innego dodaje to na 100% jestem pewny ze zapomnieli już o tej sprawie.Ale jak dotychczas scenarzyści robili po 100 nowych wątków a starych coś im sie nie chcę rozwiązywać znając los wszystkich wątków z 3 sezonu też nie wyjaśnią
Ale wtedy utraci część fanów (chociaż zawsze znajdom się takie dzieciaki lecące na urodę Millera)...
moim zdaniem lepiej zabić niż robić drugą modę na sukces,ale dopóki serial ma duża oglądalność to będzie trwał co nie koniecznie musi być dobre..
A mi się wydaje, że dotrzyma słowa i zrobi to w ostatnim sezonie.
Chociaż mam nadzieję, że Prison nie będzie trwał tyle ile "Moda na Sukces", no co wy!!! :):)