Nikogo nie witam tylko od razu was zapytam, ktory serial "preferujecie" najbardziej?Wiem, ze to setny post tego samego rodzaju, ale chyba niektorzy czegos nie rozumieja.Ja, kiedy bylem tylko po prison break'u i widzialem posty typu PB VS LOST to od razu mi na mysl przychodzilo, ze autor ma na celu zdobycie jak najwiekszej ilosci postów, dla "szpanu".Ja myslalem ze PB jest najlepszy, ale po obejrzeniu Dextera i kilku odcinkow SuperNatural wiem, ze takie posty sa wazne, i ze prison break nie jest najlepszy.
Ja moge powiedziec ze swojej strony tak:
Prison Break:
-niesamowita akcja;
-trzyma w napieciu;
-fabuła;
-gra aktorska;
-klimat (szczegolnie sezon 1);
-muzyka;
-kilka sezonów;
oczywiscie to sa plusy, a wiadomo, ze minusów też jest sporo, ale nie bede hańbił tego serialu, ktory uwazam, za udany i to w duzym stopniu, mimo tego, ze z sezonu na sezon staje sie ciutke gorszy przez swoją nierealność - no ale coz to jest piekno tego serialu!
Dexter:
-nieprzewidywalnosc;
-gra aktorska;
-fabula;
-klimat;
-glowny bohater;
-jedyny w swoim rodzaju;
-bardziej realny;
-samoocena bohatera;
-podoba mi sie, ze serial bazuje głównie na zyciu Dextera, na jego przyszlosci i teraźniejszosci, Dexter jest głównym bohaterem i wokol niego dzieja sie niesamowite rzeczy;
Supernatural:
Nie ogladalem zbyt wielu odcinkow, w koncu 2 odcinki to nic, ale spokojnie...Moge tylko powiedziec :
-klimat;
-klimat;
-klimat;