PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Żal mi was... Uważacie, że ludzie, którzy dopiero teraz zaczęli oglądać i serial ich kręci, a wcześniej nic o nim nie wiedzieli, to nie są prawdziwi fani.

Jesteście wręcz tępi. Chyba każdy ma prawo zacząć oglądać film kiedy chce ?! To samo mogą powiedzieć o Was, Ci wszyscy, którzy obejrzeli premierę serialu, a wy zaczynaliście 'tylko' gdy był no może już 3. odcinek.

Hoho wielcy fani - jedyni w swym rodzaju... teraz już nikt nie może wielbić tego serialu, bo wy się dowiedzieliście o nim wcześniej <lol2> haha. Ot jest mentalność pazernych, próżnych, chciwych Polaków.

Ja osobiście zaczęłem oglądać serial pół roku temu, bo za bardzo mnie kręcił LOST, żebym mógł sobie pozwolić na nieskonczone siedzenie przed ekranem.

Mam dopiero 16. lat, ale poznałem i mieszkałem z wieloma różnymi ludźmi z innych krajów , kultur. I nawet głupkowaci ignoranci - Amerykanie mają mniej jadu w sobie niż Wy.

Nie pozdrawiam, ale życzę normalności, chociaż trochę...

ocenił(a) serial na 10
MiSiEkX4

Widac wlasne, ze masz dopiero 16 lat:) Mimo ze tez nie ogladam prison break od 3 tygodni, to sie za zadna "prawdziwa" fanke nie mam. A sa ludzie, ktorzy wczesniej nie znali tego filmu, dowiedzieli sie o nim dopiero z TV. W stereotypie Polski pelnej chciwych ludzi to Ty jestes ten "fish". Jeszcze wiele przed Toba i rownie wiele musisz sie nauczyc. Pozdrawiam

MiSiEkX4

Zgadzam się Misiek,z reszta juz sie wypowiadałam na ten temat w któryms temacie tylko odwrotnym do twojego:)

ocenił(a) serial na 5
Klaudiiia

Kaska 999, najpierw przeczytaj jego post 3 razy a pozniej pisz brednie. On napisał właśnie o tym że każdy może być fanem, a Ty należysz do tej tępej części naszego społeczeństwa która atakuje każdego, bezwzgledu na to co powie/napisze

ocenił(a) serial na 10
MiSiEkX4

Cieszę się, że jest przynajmniej kilka osób myślących podobnie ;]

No i szkoda, ze niektorzy kiepsko czytają ze zrozumieniem... :)

ocenił(a) serial na 10
MiSiEkX4

ja obejzalam ten serial po raz pierwszy juz dosc dawno temu,ale nie uwazam,ze przez to jestem od kogo kolwiek lepsza;/o filmie dowiedzialam sie od kolezanki,zainteresowala mnie fabula no to ogladalam.teraz w niedziele chetnie zasiadam przed telewizorem (choc to tlumaczenie troszke mnie odpycha),a kiedy tylko mam czas ogladam z mama na komputerze.wkurza mnie takie okreslanie przez niektorych,niektorzy ludzie przeciez nie maja dostepu do internetu (lub maja go od niedawna naprzyklad)lub innych zrodel,ale maja takie samo prawo ogladania tego serialu jak ci ktorzy widzieli go wczesniej!a Wy zamiast cieszyc sie z tego,ze wasz ulubiony serial zyskuje nowych fanow,tylko narzekacie...;(przykre,no ale tak to juz jest...

ocenił(a) serial na 8
MiSiEkX4

Ja obejrzałam PB po raz pierwszy niedawno na kompie i po prostu mnie zachwycił. Teraz oglądam jeszcze raz na Polsacie, chociaż wolę w oryginalnej wersji, bo jak słyszę tego lektora to nieraz nie wiem czy smiać się czy płakać ;). Nie uważam się wcale za lepszą od tych ludzi, którzy pierwszy raz oglądają na Polsacie, bo gdyby nie mój kumpel, to pewnie też bym do nich należała :). Denerwuje mnie natomiast to, że niektórzy ludzie, zwłaszcza nastoletnie dziewczyny, lubią ten serial tylko dlatego, że taka zapanowała moda, szał, "wszyscy oglądają prisona, to ja też!" i tylko lecą na Scofielda, bo jest przystojny, a w gruncie rzeczy nie wiedzą nawet o co właściwie w tym serialu chodzi. Nie przeczę, ja też lubię popatrzeć na przystojnych facetów :D, ale nie oglądam PB tylko w tym celu :D

ocenił(a) serial na 4
MiSiEkX4

wiecei czego mi żal ... was wszystkich co nie potrafią się obchodzić z forum. zakładacie jak pajace jedne i te same tematy i piszecie ciagle te same pierdoł.

nie mogłes dodać posta do tematu "Pseudo-fani "Skazanego..."" ?? no wyraźnie nie, bo kto by przeczytał twój wpis, byłby na samym końcu. ty musisz być pierwszy ze swoim tematem.

"Ja osobiście zaczęłem oglądać serial pół roku temu, bo za bardzo mnie kręcił LOST, żebym mógł sobie pozwolić na nieskonczone siedzenie przed ekranem." taaaa przerwa była w lost i wreszcie ci transferu wystarczyło aby PB ściągnąć :] ;)

też życzę normalnosci

ocenił(a) serial na 10
vaski

Hmm.. jakoś nie widziałem tematów podobnych do tego.. :)

Jest tylko temat szkalujący nowych fanów..

"nie mogłes dodać posta do tematu "Pseudo-fani "Skazanego..."" ?? no wyraźnie nie, bo kto by przeczytał twój wpis, byłby na samym końcu. ty musisz być pierwszy ze swoim tematem." - ooo bardzo dobrze myślisz :) nie będe siedział cicho i dopisywal sie do takiego dlugiego tematu , by ktos zauwazyl moj wpis 1 raz heh . Trzeba być cwaniakiem :]]

...

Nie, nie ... transferu starczyło,ale też ciekawa teoria :) . Poprostu Gdy się ogląda co 3 dni jakis dluższy film , do tego prawie codziennie któryś z seriali : Joey, Lost, Rome, Friends, Four Kings to ciężko dodawać do tego jeszcze coś, by nie przykleić się totalnie do ekranu.... :)

ale to tak btw :)

ocenił(a) serial na 4
MiSiEkX4

nooo :) i teraz moge się z toba zgodzić cwaniaczku ;) hehe

jak ktoś oglada więcej seriali niż jeden to rzeczywiśce czasu nie starcza :] ten 30 ten 40 inny 45 min i juz się robią prawie 3 godziny :) szkoda tylo że JOEY już nie poleci :(

pozdrawiam

P.S. btw ??

ocenił(a) serial na 7
MiSiEkX4

.ja jestem fresh fanką i nie sikam po nogach gdy widzę Fisha ;P..

ten serial wart oglądać dla wszystkich występujących tam aktorów i postaci^^..

.informuję, że jakby co, to na myspace jest og grooooma fanów PB i różnych grup poświęconych serialowi :)