PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Troche poszperałam w internecie i znalazłam te zdjęcia :
http://www.skazanynasmierc.pl/modules/news/article.php?storyid=336
Są one z planu 4 sezonu Skazanego na Smierć. Jednak Sara wróci . Nie moge sobie jakoś tego wyobrazić. CO się stało z jej głową ?

ocenił(a) serial na 9
norwegianwood

Było , już Jecks to obalił , cytuję : " http://i222.photobucket.com/albums/dd151/OdRodyssey/PrisonBr... <------oto dowód że Sara jednak nie żyje...na zdjęciu widać jak Sucre i jacyś strażnicy Sony przenoszą sztywne ciało Sary do kostnicy..chciałbym zobaczyć miny tych, którzy myśleli że Sara żyje.. "

ocenił(a) serial na 9
Rodion_

ten link , bo tamten nie wchodzi http://i222.photobucket.com/albums/dd151/OdRodyssey/PrisonBreak_3x04.jpg

ocenił(a) serial na 7
Rodion_

Oh jakoś mi jej ten facet nie przypomina ;) Ale tak na serio...

ocenił(a) serial na 6
norwegianwood

W wywiadzie aktorka grajaca Gretchen powiedziala, że ona znalazła jakąś dziewczynę podobną do Sary, a Link był w takim szoku, jak zobaczył czyjąś głowę w pudle, że nawet się nie przyjrzał.

Callisto

Masz moze linka do tego wywiadu??? mozesz podac please... :):*:)

Callisto

No cóż, gdybym ja dostała czyjąś głowę w pudełku, na pewno dobrze bym się jej przyjrzała...

ocenił(a) serial na 6
Rodion_

dzięki Depp ..dzięki :)

ocenił(a) serial na 6
Jecks

Mam link do innego wywiadu, ale mówi o tym samym: http://www.prison-break.filmowo.net/sarah-wayne-callies-powroci-na-caly-4-sezon- vt1220.htm

ocenił(a) serial na 9
Callisto

Ale wy jesteście nachalni ! Manipulujecie jakimiś wywiadami , robicie fotomontaże ... Pogódźcie się w końcu z tym ,że Sara IS DEAD , kaputt , nicht egzisten

ocenił(a) serial na 6
Rodion_

jak wyżej.

Rodion_

to dlacze4go wraca do serialu jak umarla???

ocenił(a) serial na 7
sweetblondi_04Ruda

oj nigdy nic nie wiadomo. jak beda chcieli to wroci nawet z drewniana głowa.

norwegianwood

no w sumie tak ale slyszalam ze maja to rozwiazac ze susan znalazla dziewczyne bardzo podobna do sary uciela jeje glowe a linc byl w takim szoku ze nie pomyslal ze to moze byc ktos inny.....

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

przeciez to juz bylo mowione powiedzial to Miss Waldorf co odgapiasz

ocenił(a) serial na 8
Mathias_13cool

powtorzyla to samo i mysli ze jest fajna

ocenił(a) serial na 8
Mathias_13cool

a poza tym żle mowicie.Pomyslcie logicznie Gretchen zabila Sare za to ,że chcial ja odbic ,wiec jesli Linc nie zrobilby takiej akcji to Gretchen musialaby dac Sare Michael'owi ,dlatego mysle ,że oni zlapali Sare ale po wyskoku Linca ona im uciekla (moze bedzie retrospekcja w 4 sezonie) i musieli znalesc jakąs podobna dziewczyne.

ocenił(a) serial na 6
norwegianwood

Czytając takie fora aż się człowiekowi poprawia humor, nie sądzicie? ;) A tak wracajac do tematu to Sara na bank wróci - niestety i stety. Różnie się na to patrzy. Mi to jest obojętne, przyzwyczaiłam się już do "szokujących" pomysłów Sheuringa (dobrze napisałam...? %). I mam cichą nadzieję, że może ożywią mi Kellermana - w końcu nie widzieliśmy jak umiera ;D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Bover0

on mniemam ze przynajmniej by potrafil w przeciwienstwie do ciebie.....:P

ocenił(a) serial na 7
Bover0

Mia Wallace zgadzam się z Tobą .

Bover to ty tutaj jeszcze jesteś ? Co za pech ...

Bover0

on (chodziło chyba o Jecka) mniemam (inaczej: przypuszczam), że przynajmniej by potrafił w przeciwieństwie do ciebie.

teraz rozumiesz czy coś jeszcze Ci przetłumaczyć na polski??? :P:P:P

ocenił(a) serial na 6
Bover0

co jest Bover ? Nadal bawisz się w piaskownicy czy już potrafisz czy już potrafisz sam się ubrać? :D

ocenił(a) serial na 10
Bover0

bover jest cholernie sexi:)))
wyglada troszeczke jak taka szara zarowka,nie sadzicie??
pozdro

użytkownik usunięty
norwegianwood

Zapraszam na nowe forum serialowe, na ktorym mozna podyskutowac z ludzmi miedzy innymi o PB:) Jest tam tez baza seriali polskich jak i zagranicznych

www.serialeforever.fora.pl

ocenił(a) serial na 10

W przeciwienstwie do ciebie umiem sie ubrać nawet urzywając jednego palca w jednej ręce a ty 6 rękoma bys nie dal rady.
Podobno zuzia z piaskownicy ci nasikała na leb bo jej zepsules zabawke spajder mena.

Bover0

To podforum jest największą wylęgarnią rodzyn na całym filmwebie,
zresztą jaki serial takie forum...

danteusz

Chyba chciales napisac jacy ludzie takie forum.... w sumie sie nie dziwie jak pisza tu tacy pokroju Bovera:P

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

No własnie jako ja jedyny podtrzymuje sens tego forum :)

Bover0

moim zdaniem to psujesz sens tego forum... sowimi wypowiedziami nasyconymi wulgaryzmami... i obnizasz jego poziom....

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Niestety przez puste blondynki obnizyc poziomu tego forum sie nieda.

Bover0

nie jestem pusta blondynka...... jakbys chcial wiedziec mam swoj rozum....

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Oh bardzo przepraszam słodka blondyneczko niewiem co mnie poniosło ...

Bover0

tak na pewno nie wiesz..... ty zawsze musisz na mnie powyklinac.... i poobrarzac mnie...... dlaczego tym razem mialo by byc inaczej....

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Ohh przeciez ja bym kobiety kwiatem nie dotknął ...

ocenił(a) serial na 9
Bover0

...bo jesteś gejem

Rodion_

no w sumie fakt.... :)

sweetblondi_04Ruda

przyszli glowe Sarze i zrobili z niej Frankensteina :)

Bover0

dlugo nad tym myslales???