Gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na które druga osoba musi napisać odpowiedź a potem zadać nowe :) a więc :
Jak sie nazywał T-Bag ?
proste -wiem.
na twoim widze tez marzenia... :) a mojim nie jestem ja tylko Hilary Duff... ( jakbys nie zauwazyl....)
Hilary Duff to ta gówniana aktorka, która nie potrafi nic zagrać ??? Dobrze dobrałaś avatar.
haha jak weszłem na strone bloondi i czytam jej zyciorys to mi sie smiac chce dziecko ma 16 lat i kocha imprezy a gdzie takie niemowlaki wpuszczają na te ipmrezy ahhahahahaahaahahaha
zebys wiedzial ze mlodsze ode mnie wpuszczaja... wogole nie masz obeznania wsrod terazniejszej mlodzierzy staruchu... :P
blondi co ty pier****dolisz :P ?? Nie wiem na jakie imprezy wpuszczają 16 latki... Chyba "Piżama party z koleżankami ze szkolnej ławki" =//
dla sweetiii imperaz to jak kolezanka ma urodziny a tata kolezanki robi impreze w Mc Donald'S pewnie o ten rodzaj imprez jej chodziło buahhahaha
Teraz 16 nie wyglądają na swój wiek i je wpuszczaja... wszedzi przynajmniej u mnie...
a wy wogole nie macie rozeznania wsrod dzisiejszej mlodziezy... na prawde jestescie tak slepi???
w moim przypadku to nikt nie pyta o dowod ani nic takiego nawet jak kupuje alkohol albi wbijam sie na jakies balety... mlodsze ode mnie dziewczynki wpuszczaja....
hehehehe 16 nie wyglądają na swój wiek ;P Noo jak sie malują jak jakies "zdziry" to nie wyglądają... A potem w wieku 30 lat bedą mialy takie zmarchy ze jak 60 latki będą wyglądać ;) Ale i tak nie wiem na jakie imprezy wpuszczają... Chyba ze mieszkasz na wsi i macie jakies wiejskie imprezki w stajni z kurami, krowami i świnkami :) ;P
nie ma sie co kłócic z 16 letnią tlenioną blondyną,tak jakbys mówił do ściany -tyle cie zrozumie
prędzej sie z osłem dogadasz.
to dla mnie troche dziwne... ale sprobuje ... tak dziwnie nie robilam tego zbyt wieke razy w zyciu..... no dobra zarobie to dla was i zakonczymy ta nie prowadzaca do niczego dyskusje... :p
otoz informuje was koledzy ze tabliczke mnozenia umiem od 3 klasy podstawowki..... a ty Tomeczku nie musisz przy kazdej okazji mi dogryzac... :)
tak umiesz tabliczke mnozenia od 3 klasy podstawówki
ale dopiero w tym roku dostałas promocje do następnej klasy..gratulacje w koncu 4 klasa
ja zalosna?? To ty dziecino jestes zalosna bo kłócisz sie ze starszymi i myslisz ze jestes od nich mądrzejsza :) ŁaŁ dobrze odpowiedzialas rzeczywiście umiesz tabliczke mnożenia ;P To teraz jak taka mądra jestes to podaj mi pierwiastek z 1156 bez użycia kalkulatora :) ;P
juz koniec tej durnej dyskusji!!!! powrocmy do gry... bo taki jest watek... jak chcecie dyskutowac o moim poziomie wiedzy to zgadajcie sie na gg bo mnie to juz nie bawi.. a wiec do rzeczy:
Dlaczego Wischer udawał, że ma złamaną kostkę??
nie po prostu proboje zapobiec m.in. twojej kompromitacji... ale ty dalej robisz z siebie palanta.... dobra twoj wybor... a co do kompleksow to jeszcze sie taki nie urodzil ktory by mnie pozbawil pewnosci siebie... wiec widzisz kochany nie ma o czym mowic...
Blondi on po prostu nie chce już marnować swojego czasu i odpowiadać na twoje żałosne komentarze :) ;P :*
bloondyna
daj ci Boże zdrowie bo prosić o mózg juz zapóżno.
blondyna wyglądasz jak mokry tampon na patyku
wyglądasz jakby ci sie w dzieciństwie kołysanka zapaliła i twój stary gasił ją łopatą
blondyna jedyne co mnie tu czyma to grawitacja a twarz masz jak tatarskie siodło i ruski nie wypał
twoj tata miał ci to powiedizec..ale ja to zrobie jestes efektem nie dokończonej aborcjii
jak ja czytam te twoje posty to jestem z aaborcją
hahahhhahahaahhahaah
to moze poczytaj troche swoje komentarze... albo lepiej nie bo skonczysz w wariatkowie... choc juz ci do niego daleko nie trzeba....